- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.921
Sizlerin yazdığının yanında benim yazım çok acımasız kalmış hakkaten, şu anki ruh halimi yazıma da yansıtmışım :))
Mervecim, çocukla gidilecek yer var gidilmeyecek yer var, benim eşimin ailesi ve eşim bunun ayrımını yapamıyorlar malesef, örneğin alkollü ve bol sigaralı bir ortama sokmaya çalışıyorlar, gelde delirme yani, yoksa bende çocuğumu robot gibi yetiştirmiyorum elbette, pikniğe de giderim çocukla, ev oturmalarına da, avm gezmelerine de v.s. Ve gittiğimiz yerlerde kendileri eğlenip bana dönüp bile bakmazlar, ne yapıyor, yardıma ihtiyacı var mı diye, çocuğu kucaklarına alıp severler başkalarına bakın bu torunumuz diye hava atarlar, sonra getirip üstüme atarlar, benim ne yaptığım umurlarında olmaz..
Yeter ki gittiğim yerde çocuğum zarar görmesin, birazcıkta bana yardımcı olsunlar, başka bişey istemiyorum, bana her yer Paris'tir o zaman, anlatabilmişimdir umarım...
Esin bak kaç aydır sıkıtnı çekiyorsun benim ablamın boşanması 2 yıl sürdü. 2 yıldan sonra sapın sapık eski eniştem hala bizim kızı taciz ediyor. Son vukuatı ablamın yaşadığı bloğa taşınması. Düşün boşandın ama boşandığın eşini gözetlemek için aynı yere taşınıyorsun. İnşallah senin kisi öyle olmaz ama bu kolay kapanacak bir mesele değil. Şimdi kafanda boşanmaya karar verdiğin için bazı şeyler netleşti birazcık rahatladın. YarınEser bir halt edecek yine afakanlar basacak. Boşansan bile bitmeyecek. Oğlun var. Onu görmek isteyecek istemeyecek nafakayı ödeyecek ödemeyecek. Allah kolaylık versin bu insana uzun zaman kambur olacak. Bu kamburla yaşamasını öğreneceksin. Bu yazıyorum daha dün Kandil nedeniyle telefonda konuştuğum anlamın ağlayışı çıkmıyor aklımdan.
Ayy Merolayn, evet, ciddi bi eğitim lazım sana, gel gel, 2 gün takılalım, bi daha kv'ye su bile vermezsin
:) Aferin Yazgı...
teşekkür ediyorum meralcim....Hilal kuzum iyi mümüklü işte annesi de aynısından oldu ses te gitti....
Yazgı helal olsun sana walla iyi demişsin ALP paşamında sonuçları iyi çıkar inşallah
Yasemin bu kv deye de senin yaptığın yapılır iyi yapmışsın hem istiyorlar hemde bakacaklar mecburlar tabiii
Esrin karar senin tabii canım insanın içinden bişey gelmediği an zorunlu yapıyor yada gidiyorsa kesin yolunda gitmeyen bişey olur ama Esin içinde iyi olurdu hava alırdı gerçi sigara varsa ne havası alacak ki meleğim....
kimse yemeğe gitmiyor mu bugün. :)
Ben kendimi yeni ve büyük bir borcun altına sokmaya karar verdim. Ama ne borcunun altına sokacağımı bulamadım. Araba alsak bir sürü masrafı var ve birde bizden çok koca kişisi başkalarını taşıyor onunla. Ev alsak o çoookkk büyük bir borç daha yeni çıktık birinin altında en de olmaz. Geriye ne kaldı :?
Çok acıktım... Müdürümü bekliyorum.
Küçük bi dükkan al ama yerini iyi belirlemek lazım ki, kira getirisi olsun.
Sigara konusunda çok haklısınız, açık havada bile olsa Doruk'un yanında sigara içilmesine kesinlikle izin vermiyorum ben de, hatta sigara içenlerin öpüp sevmelerinden bile rahatsız oluyorum, ne yalan söyleyeyim...
kimse yemeğe gitmiyor mu bugün. :)
Ben kendimi yeni ve büyük bir borcun altına sokmaya karar verdim. Ama ne borcunun altına sokacağımı bulamadım. Araba alsak bir sürü masrafı var ve birde bizden çok koca kişisi başkalarını taşıyor onunla. Ev alsak o, çoookkk büyük bir borç... Daha yeni çıktık birinin altında, ev de olmaz. Geriye ne kaldı :?
Olabiler onların fiyatı daha mı uygun oluyor. İş yerleri evlerden daha pahalı diye duymuştum ve vergileri de daha yüksek ?
Bir şey bulmam lazım yoksa tüm kazandıklarımız harcanım gidecek
dükkana da hayır dedin kala kala hazine bonosu altın tahvil gibi şeyler kaldı canım
ay çok hastayım arkadaşlar ciğerlerim acıyor resmen evdeki ilçlara bakmam lazım bakalım ne kullanabilirim doktora gitmeye korkuyorum hatta eve zor geldim sıcak yüzünden evden çıkmak istemiyorum:2:
dükkana da hayır dedin kala kala hazine bonosu altın tahvil gibi şeyler kaldı canım
ay çok hastayım arkadaşlar ciğerlerim acıyor resmen evdeki ilçlara bakmam lazım bakalım ne kullanabilirim doktora gitmeye korkuyorum hatta eve zor geldim sıcak yüzünden evden çıkmak istemiyorum:2:
Şeymacım çok geçmiş olsun cnm, demek oralar şimdiden bu kadar sıcak, burda havalar henüz hiç bunaltmıyor hatta kısa kola geçmedim ben şahsen:))
Esrincim işyeri değil de satılık küçük bi yer alıp kiraya verirsen, sadece kiranı almış olursun, neticede vergisi vesaire orda işyeri açacak kişiyi ilgilendiriyo sen sadece mülk sahibi oluyosun..B]
Aldığın iş yerine göre değişir o, küçük bir dükkan evden pahalı olmayabilir, bi araştır istersen...
Bak hazine bonosu da mantıklı olabilir ama o işten çok anlamam ben.
Şeyme çok geçmiş olsun, öksürük mü var? Ateşin de var mı? Gitseydin bi doktora...
Bak hazine bonosu da mantıklı olabilir ama o işten çok anlamam ben.
Şeyme çok geçmiş olsun, öksürük mü var? Ateşin de var mı? Gitseydin bi doktora...
Şeymacım çok geçmiş olsun cnm, demek oralar şimdiden bu kadar sıcak, burda havalar henüz hiç bunaltmıyor hatta kısa kola geçmedim ben şahsen:))
Esrincim işyeri değil de satılık küçük bi yer alıp kiraya verirsen, sadece kiranı almış olursun, neticede vergisi vesaire orda işyeri açacak kişiyi ilgilendiriyo sen sadece mülk sahibi oluyosun..B]
okudunuz mu kızlar çok ilginç epey igimi çekti
http://www.kadinlarkulubu.com/bunla...35-dunyanin-ilginc-olaylari.html#post19522657
okudunuz mu kızlar çok ilginç epey igimi çekti
http://www.kadinlarkulubu.com/bunla...35-dunyanin-ilginc-olaylari.html#post19522657
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?