- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.961
yav sabah sabah neyazdınız öyle oku oku bitiremedim en iyisi ortadan dalayım benheee iyi insanım dimi :78:
kızlar melek regl oldu ,normalde ayın 15inde olacaktı erken geldi ve mecburen yarın ankaraya gidiyolar:18: onun adına sevindim ama ben ortada kaldım bakıcıyla mert tanışmadı daha ve 10 gün melekle birlikte bakacaklardı alışacaktı ona, melekte işi öğretecekti ama planımız bozuldu, nurgülü yeni bakıcımızı aradım yarın oğlunu sbs ye götürüp bize gelecekler, mertle tanışsın evi tanıtayım bi bakayım oğluma nası davranıyor,ama içim hiç rahat değil, tanımadığım birine çocuğu emanet edecem, gerçi kadının referansları iyi ama ne bileyim içim sıkıldı şiştimpatronla aramıza kara kedi girmiş gibi üç gündür benle uğraşıyo fırça üstüne fırça anlamadım neden, çok hata yapsam tamam ama. resmen açığımı arıyor gibi, hastayım ve uykusuzum zaten, gözüm mikrop kapmış zaten lensimi takamadım gözlüğün camları değişsin diye gözlükçüye vedmiştim daha gelmediu kör gibiyim, boğazım şiş
meleğin duası bitti çok şükür, artık dua etmenize gerek yok, hepiniz çok sağolun canlarım ama normal dualarınızı bekliyoruz pazar günüden itibaren tedaviye başlıyolar, ayyy çok heyecanlıyım, onu düşünemiyorum
Bu nasıl iş herey aksi gitmiş. Eskiden olsa git konuş ne derdi varmış derdim. Çünkü ben de öyle yapardım. Şimdi diyorum ki sabret kardeşim. Konşmanın hiçbir işe yaramadığını öğrendim
patron çok iyi birisi aslında ama üç gündür kök söktürüyo bana ,tamam hastayım biraz dalgınım ama başkalarının hataları yüzünden ben mazlum muamelesi görüyorum yaaaaen iyisi bişey söylemeyim pazartesi sabah arar durumu anlatırım telefonda izin isterim bu arada yumuşamış olur belki
yav sabah sabah neyazdınız öyle oku oku bitiremedim en iyisi ortadan dalayım benheee iyi insanım dimi :78:
kızlar melek regl oldu ,normalde ayın 15inde olacaktı erken geldi ve mecburen yarın ankaraya gidiyolar:18: onun adına sevindim ama ben ortada kaldım bakıcıyla mert tanışmadı daha ve 10 gün melekle birlikte bakacaklardı alışacaktı ona, melekte işi öğretecekti ama planımız bozuldu, nurgülü yeni bakıcımızı aradım yarın oğlunu sbs ye götürüp bize gelecekler, mertle tanışsın evi tanıtayım bi bakayım oğluma nası davranıyor,ama içim hiç rahat değil, tanımadığım birine çocuğu emanet edecem, gerçi kadının referansları iyi ama ne bileyim içim sıkıldı şiştimpatronla aramıza kara kedi girmiş gibi üç gündür benle uğraşıyo fırça üstüne fırça anlamadım neden, çok hata yapsam tamam ama. resmen açığımı arıyor gibi, hastayım ve uykusuzum zaten, gözüm mikrop kapmış zaten lensimi takamadım gözlüğün camları değişsin diye gözlükçüye vedmiştim daha gelmediu kör gibiyim, boğazım şiş
meleğin duası bitti çok şükür, artık dua etmenize gerek yok, hepiniz çok sağolun canlarım ama normal dualarınızı bekliyoruz pazar günüden itibaren tedaviye başlıyolar, ayyy çok heyecanlıyım, onu düşünemiyorum
patrondan tüm olanlara rağmen pazartesi öğlene kadar izin istesem olurmu acaba:26: hımmm cuma günleri hep kara geçiyo benim için yaaa, tövbe tövbe, eşim cumartesi sınava üst aramasına gidecek, pazar günüde mardinde mıting varmış oraya görev yazmışlarbıktım artık bu ek görevlerden mıtıng yapanlarında toptan kellesini alsam bu sorun kökten çözülmüş olur herhalde
burdaki istihbarı bilgilere göre de tam tersi,seçimden sonra özerklik ilan edecekleri konusunda duyumlar var, tırsıyorum:18: suriyeye çevirecekler gibi durumu:18: ama inşallah dediğin gibi olur bende öyle umud ediyorumGulsan seçime kadar bu böyle gider.
seçimden sonra sakinleşir ortalık diye umuyorum.
hımm ben bide patronun hanımıyla konuşayım bu konuyubir de izin için terslemesin bence de pazartesi ara.
merte iyi baksın başka bişey istemiyorum zaten, iyi birine benziyo kadın,ihtiyacıda var çalışmaya,düzgün türkçe konuşabiliyo,dua edin noolur iyi biri çıksınGülşancım, Melek adına çok sevindim, dualarım Melek le olmaya devam edecek, senin için üzüldüm arkadaşım, çokta sıkıntı etme kendine, zaten hastasın, patronu da pazartesi ara bence de, şimdi ters bişey der iyice üzülürsün, Mert in yeni bakıcıya alışacağını düşünüyorum, hafta sonu bakıcı ile alıştırma yaparsınız, hafta içi de nasılolsa öğle arası evine gidiyorsun, kontrol edersin yine, sıkma tatlı canını..
amiiiinnnn inşallahAaa, pek darallı bir gün olmuş senin için...
Yeni bakıcı hayırlı olsun, umarım Mert'e en az Melek kadar iyi bakar. Aklın kalacak, bundan kurtuluş yok, 1 hafta kadar eve ara sıra baskın yapabilirsen iyi olur.
Dualarım Melek'le, Allah hayırlısıyla muradına kavuştursun.
karar verin aklım karıştı bugünmü izin isteyim, yoksa pazartesimi:26:patronlar bazen böyle oluyor canım..takılma..iznini bu günden alsan daha iyi olur sankim..
seçim konusunda yorum yapan arkadaşa katılıyorum..
daireden bi arkadaşım doğum yapmış az önce aradı..
ama ben niye bu kadar heyecanlandım anlamadım:))
Ayşegül, sakın razı olma öyle altlı üstlü oturmaya falan, bak ben bunun acısını yaşıyorum, kurtulmaya çalışıyorum, en başından razı olmamak en iyisi, eşin biraz tavır yapar küser-tartışırsınız ama geçer, daha sonra ki tartışmalar çok daha kötü oluyor, evin içinde huzur kalmıyor malesef, şimdiki aklım olsa asla kabul etmez en başında tartışırdım, böyle kara kara o evden nasıl çıkacam diye düşünmezdim..
Şeymacım, dün Deniz i doktora götürmüştün değil mi, ne dedi doktor, ciddi bişey yoktur umarım..
Buraya da henüz yaz gelmedi, hala montla geziyorum, sabah güneşli, öğleden sonra yağmurlu(
sağol canım..Tanya, arkadaşının bebeği hayırlı olsun, Allah analı-babalı büyütsün..
Benimde bir hafta önce kuzenim doğum yaptı, İklime arkadaş geldi :))
benim oğluma bi haller oldu ebrunun dediği gibi bu ay bir asilik bir şımarıklık bişeyler oldu buna ... pazara gidiyoruz pusetinden meyveleri almaya calısıyor alamayınca bagırıyor ellemedik tezgah bırakmadı diyebilirim... istediği olmayınca yere kapaklanıp aglıyor taviz vermiyorum o zaman da kendimi egenin gözünde gaddar bir anne olarak görüyorum .bugün marketin önünden gecerken cips paketi gördü nasıl aglıyo aldık artık elinde tuta tuta anneme gittik orda caktırmadan aldım elinden...
Ayşegül, sakın razı olma öyle altlı üstlü oturmaya falan, bak ben bunun acısını yaşıyorum, kurtulmaya çalışıyorum, en başından razı olmamak en iyisi, eşin biraz tavır yapar küser-tartışırsınız ama geçer, daha sonra ki tartışmalar çok daha kötü oluyor, evin içinde huzur kalmıyor malesef, şimdiki aklım olsa asla kabul etmez en başında tartışırdım, böyle kara kara o evden nasıl çıkacam diye düşünmezdim..
Şeymacım, dün Deniz i doktora götürmüştün değil mi, ne dedi doktor, ciddi bişey yoktur umarım..
Buraya da henüz yaz gelmedi, hala montla geziyorum, sabah güneşli, öğleden sonra yağmurlu(
çok geçmiş olsun canımdenizin alerji sorunu var sıcak yüzünden beze alerji geliştirmiş krem verdi, boğpaz enfeksiyonu varmış hafif, ilaç verdi ama ben daha kullanmadım.
gülşan dualarımız melekle ve seninle umarım yeni vbakıcıya çabuk alışır mert bey, seçim sonrası için benim de elim yüreğimde burada çocuklara bile hocam 25 hazirandan sonra savaş çıkacak diyor, korkuyorum :18:
bir kaç gündür canımız epey sıkkın. eşimin 2 yıl önce girdiği bir müdür yardımcılığı sınavı vardı barajın 2 puan altında kalmıştı. geçen ay mahkeme kararıyla puanlar düzeldi eşim barajı geçti şimdi atama bekliyor ama pek çok il düzeltmeyi devreye koymasına rağmen urfa milli eğitim "ben atama yapmayacağım" diye direniyor. burada her şey çok çirkef pek çok okuldaki açık kadrolara il milli eğitim tarafından para karşılığında görevlendirme yapıldığı ve bu yüzden yasalara uymamakta direndikleri söyleniyor ki şu anki davranışları da bunu doğruluyor. sendika haftaya il milli eğitimle görüşmeye gidecek sonrası mahkeme tabi, bu arada da büyük ihtimalle bize sürgün çıkar :84: ne yapacağımızı şaşırdık. ne yapsam memur sitelerine falan da durumu yazıp rezalet mi çıkarsam nasıl olsa her koşulda sürer bunlar bizi hiç değilse kendileri de ettiklerinin cezasını çeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?