2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemin kesinlikle katılıyorum cnm, gamsız olmayı biraz olsun öğrenmek lazım
Burcito hiç alınma anacım, zaten başarıyorsan sen, ancak tebrik edebilirim seni yani:)) Ama sözüm haftasonları için geçerli değil, haftasonu tüm kurallar ihlal zaten ben de epeyce yol katettim gerçi eskiden bildiğin takıntılıydım, şimdi fena sayılmam ama yine de plan programsız,düzensiz gelişigüzel yaşayamıyorum

SLM MİLLET
çok işim var çok
okul işlerini bitirdim derken yeni işler çıkardılar hiç birşeyi zamanında yapmazlar zaten hep son dakikada birşeyler çıkartırlar sorumsuz insanlardan nefret ediyorum :84:

gülşan çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, bu ara buralarda salgın varmış bu gün duymuştum.
dualarımız melekle,
mertin bakıcıyla anlaşmasına çok sevindim

gğlşancım çok geçmiş olsun cnm rabbim şifalar wersin. kızlar sizede küstüm
o kadar melikeden dertlendim biriniz teselli etmemişsiniz alacağınız olsun...

herkes aynı dertlerden muzdarip olunca teselli cümlesi gelmemiş aklımıza kusura bakma

çok geçmiş olsun
ben de geçen gün kirli çamaşır sepetinden salaalıkla çatal çıkardım neyseki çamaşır makinewsinde bulmadım

ben de plan manyağıyım hesapta olmayn bir şey çıkınca resmen baş ağrısı çekiyorum stresten, sabah gözümü açtığımda iş planlamaya başlıyorum akşam yatarken de ertesi günü planlamaya çalışıyor oluyorum. hayat nereye gidiyor peki, tabiki benim olmadığım yerlere müzik bile dinlemek gelmiyor aklıma öyle kaptırıyorum ki koşuşturmaya. bir de ben bu 3 yaşına gelince ikinciyi planlıyorum delimiyim acaba :44:

selamlar...dün hemen çıkmak zorunda kaldım Nihan uyanınca...salladım tekrar uyudu bu sefer de ben oturamadım bil. başına.
hasta bebeklerimize geçmiş olsun...ishal zor...sanki su içmekte de direniyolar biz içirmeye çalıştıkça bu dönemlerde....çabuk atlatırlar inşallah.

gece hiç uyanmıyor Nihan şükürler olsun...sadece sabaha karşı emmek istiyor ama ayılmıyor..emzirirken uyuyakalıyorum ben de sabah bizimle uyumaya alıştı bu yüzden...yatağına koyunca uyanıyor sabah keyif yapıyor bizim yatakta yani.

bu ev işleri tüm sorumluluklar vs. çok yüklenmişsiniz kendinize.gamsızlık değil ama biraz da oluruna bırakmak lazım insan kendisinin törpüsü olmamalı.ben esneğimdir ve bunda en önemli etken annemdir.aşırı titiz tez canlı bir kadındır...biz çocukken hep ev işi yapardı gelenimiz gidenimiz de çoktu...kardeşlermle yaşlarımız yakındır...evde 4 küçük çocuk şimdiki imkanlar yok...annemizle yeterince vakit geçiremezdik....biz büyüdük işleri biraz hafifledi ki yine de bize ağır iş yaptırmazdı.bu sefer hastalandı kadın hergün bir yeri ağrır tansiyon..vs. bir sürü hastalık..çok şükür kötü hastalıklar değil ama şimdi de sağlığı el vermiyor çoğu şeyi yapmasına....

uzun oldu ama...ben kendi kendime annem gibi olmayacağım dedim....değilim de...o kadar titiz becerikli değilim ama kendime iyi bakıyorum kızımla bolca vakit geçiriyorum...kendimizi yıpratmaya değmez aslında...hepsi dünya işi....

walla bende senin gibiyim hanifecim önce Hilal bırak her yeri dağıtsın diyorum o uyuduğunda topluyorum heryeri gecenin 1 de bile ütü yapıyorum.Titizliğim bu aralar yok haftasonları anca ...Cmrt günü ablam Hilal ile oynarken bütün camları sildim balkonu temizledim tuvalet banyo ciflendi her yeri kaldırdım kollarım koptu arada Hilal ile oynadım yedirdim uyuttum o uyurken bende yemek yaptım ...
Kendime gelince kendimden biraz vazgeçtim çünkü hİLAL ile oynarken tüm hafta içi yorgunluğumu alıyor götürüyor omuzlarım kopsa da değer....

ishallerin arasına benim minik kızımı da ekleyin. Geçen hafta grip oldu daha toparlanamadan ishale yakalandı.

Haftasonumuzda çok berbat geçti. Eşimle ailesiyle o gitmek istemediğim pikniğe gittim. İğrençti. O kadar eziyet, o kadar sıkıntı çektim. Sonra dedim ki madem ben mutsuzum, mutsuzluğu beyfendi iyice anlasın. Pazar gününden beri sürekli dırdır ediyorum. İçimde ne varsa döktüm. İyice anlamıştır diye umuyorum.

yazdıklarınızı okudum..
hertürlü ev işini koyverme teklifinde bulunan herkese katılıyorum..titizlik falan olmasın..p.k paçamdan aksın ama sağlıklı olayım hem ruhen hem de bedenen...

geçmiş olsun..hemen iyileşsin minik kuzu...
üzüldüm hafta sonunun kötü geçmesine..umarım bi daha böyle olmaz canım..

çok geçmiş olsun size de...

yazdıklarınızı okudum..
hertürlü ev işini koyverme teklifinde bulunan herkese katılıyorum..titizlik falan olmasın..p.k paçamdan aksın ama sağlıklı olayım hem ruhen hem de bedenen...

yok yaaahuu o kadar da değil

işim var ama yazmdan geçemedim ev işleri demişsiniz sallamıyorum her işe koşturuyorum ama yetişemiyorum peki aman şud kalsın diyebiliyormuyum hayır gece rüyama giryor hep takıntılıydım ama evlilik ve bebekle iyice tavan yaptı haftada 2 kadın alıyorum ama evin pis olduğuna kanaat getirirsem işe konsantre olamıyorum öğle arası gidip silip süpürüyorum es kaza dışardan yemek söylesek kendi kendime söylenmekten yemek yiyemiyorum eser yemek beklemiyorum senden der onra bu yemek mi pişire pişire bunu mu pişirdin iğrenç olmuş der öğle arası iki arada kavg etti benimle sanki barışmışız gibi insan gibi bile konuşamıyor benimle bense hala şusu kirlenmiş yıkayım ütüleyim giysin seviyo bu tişörtü die içimden geçireyim malım ben

Esin insan ne yaparsa kendine yapıyor. Ben eşimin kıyafetlerini ütülemekten, yıkamaktan, yerleştirmekten falan çoktan vazgeçtim. Akşam ben çocuğu uyutuyorum uyuttum geldim kendine yemek ısıtmış bana niye ısıtmadın diye hemen sordum. Ne yiyeceğiz dese bir şey yoksa ısmarla bir şeyler diyorum. Kasmıyorum. Ev hele hiç umrumda değil. Kirliyse tv karşısında oturacağına kalsın makine tutsun. 2 haftada bir onun ailesin gidiyoruz torunlarını göreceklermiş. Bundan sonra buna da paydos. Görmek isteyen gelsin. Ben niye çocuğu ayaklarına taşıyorum. Her ay eşim ailesine destek olsun diye biraz para verir. O parayı çekmeyi unutur, çekmek zoruna gelir vs ben unutmam. Neden sizinkilere para veriyorsun hiç demedim. Aksine, mutfak alışverişlerini yaptım. Önceden daima elim dolu giderdim. Bir ihtiyaçları varsa ben alırdım. Şimdi bakıyorum bunlar vazifem olmuş. Yapacaksın, yapmak zorundasın oluyor. Yapmıyorum. Salaklığım tavan yapmış artık biraz kötü olmanın zamanı. Sende yapma bırak kendini beslesin.

esincim senin o kavak a yorum yapmıyorum..sen kendine iyi bak..en çok kendini düşün..bir de oğluşunu..gerisi fasafiso..

az önce anneme çemkirdim( elleme sakın buzdolabını ben gelince yaparım dedim..silmiş...e yarın eve temizliğe gelecek yardımcım..yanında da kardeşi gelecek herşey yetişsin diye..durmuyor kadın yok..hiç kendini düşünmüyor..e sen yorulma dedim diyor..halini görseniz buraya geldiğinden beri en az 7 kilo verdi..zaten ööle kilolu da değil..öff üzüldüm vicdanım sızladı..ama hep yapıyor ancak bu sekilde kendine bakmasını sağlıyorum..(

evim pislikten geçilmiyor. canım hiçbir şey yapmak istemiyor. annem çocuğuma sadece göüzyle bakıyor. ben kafama nerelere vursam acaba? :))

evim pislikten geçilmiyor. canım hiçbir şey yapmak istemiyor. annem çocuğuma sadece göüzyle bakıyor. ben kafama nerelere vursam acaba? :))

benim evim de aynı..temizlik yaparken kirleniyor daha ve hergün toparlayacak gücü ve de isteği bulmuyorum kendimde...
neden öyle dedin anlamadım..göz ucuyla falan..
hhehe dertlendim unuttum..hoşgeldin:))

çok canım sıkıldı az önce( vat.basvrmak için gelen bir cift vardı burda..bişey oldu anlamadık adam kadını döve döve ttekme tokat götürdüsokaktada dövmeye devam etti43:çok moralim bozuldu
nefret ediyorum böyle şuursuzlardann

hoşgeldin diyeceğim ama sen de dertli gelmişsin...nasılsın..bıcırık nasıl?

sormayın çok acayip dertliyim. bıcırık iyi ama çokk yaramaz. hala sadece anne sütüyle besleniyor. ilk 6 ay sadece anne sütü olayını aştık ilk 20 ay sadece anne sütüne çıkardık. çok stresli bir durum hele etrafındakilerde sana destek olmaya gelip köstek oluyorlarsa daha da zor. hiçbir iş yapasım yok. şu okul bir kapansa üçümüz baş başa kalsak başka hiçbi şey istemiyorum.

Rabbim verecek böylelerinin cezasını...beter olsun dengesiz.

canım yaaa...kıyamam...az kaldı neyseki.
ne tatlı sütün varmış annesi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…