- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.121
günaydın güzel anneler.Bende de pek bir belirti yok ama acayip iştahım açıldı ne görsem yemek istiyorum 55 kiloyum fazla kilo almaktan korkuyorum.şimdilik bulantı falan yok ama progesteron ilacı bende uyku ve baş dönmesi yapıyor.dün markette bayılacakmış gibi oldum.yalnız gitmeye korkuyorum artık.bu perşembe inşallah görebilirim bebişimin kesesini :Saruboceq:
ezgim sanırım uclarının koyulasmasına biraz daha vakit var benimkilerde aynı renkte:) ama dolgunlar
oyle cok cok degil ama normal zamana gore hafif sislik hissediyorum
kızlar hayırlısı olsun...
bas donmelerın ıcın sade maden suyu ıcebılırsın.cok ii gelıyor.aç kalmamaya calıs..
kasık agrılarının olması normal.nerdeyse 3bucuk aylık hamıleyım ara ara hala kasıgımda agrılar mecvut rahım kasıktan yukarıya cıktıgı ıcın.sızın de suan bebısınız yer acıyor kendıne kasıklar da..
kendınıze ve bebısınıze ii bakın...
merhaba arkadaşalar ..herkese guzel bır gun dılıyorum .. okuduklarımdan anladıgım kadarıyla bır cogumuz dusuk olayını yasamış .. ben de 11 haftalaık ve 20 haftalık bebeklerımı kaybettım acıları hala yuregımde .. butun testlerı yaptırdık normal cıktı . ama dr um 4 hafatlıkken claxane 0. 6 dıye kan sulandırıcı bır ıgne verdı .. onu vuruyorum tedbır amaçlı ..
.. niuferşah bence sen de hemen başlamalısın canım .. belırtıllere gelınce sadece kasık agrısı ve saydam akıntım var .. goguslerde hiç bır degısıklık yok .. ben taktım bu goguslere .. cunku dıger hamıleleıkleımde oldukca dolgun ve şiştıler .. endişeler kumkuması oldum .. herkes belırtılerını şikayetlerını ve tavsıyelerını yazarsa cok guzel bır paylaşım olur .. inşallah saglıcakla kucagımıza alırız bebeklerımızı..
Heee kızlar bırde hamılelıgınız boyunca goguslerınızle oynamayın. Erken dogum rıskı olusturuyor uyarı da bulunuyor.
teşekkürler paylaştığınız için,bunu hiç bilmiyodum,.a.s.Heee kızlar bırde hamılelıgınız boyunca goguslerınızle oynamayın. Erken dogum rıskı olusturuyor uyarı da bulunuyor.
merhaba arkadaşalar ..herkese guzel bır gun dılıyorum .. okuduklarımdan anladıgım kadarıyla bır cogumuz dusuk olayını yasamış .. ben de 11 haftalaık ve 20 haftalık bebeklerımı kaybettım acıları hala yuregımde .. butun testlerı yaptırdık normal cıktı . ama dr um 4 hafatlıkken claxane 0. 6 dıye kan sulandırıcı bır ıgne verdı .. onu vuruyorum tedbır amaçlı ..
.. niuferşah bence sen de hemen başlamalısın canım .. belırtıllere gelınce sadece kasık agrısı ve saydam akıntım var .. goguslerde hiç bır degısıklık yok .. ben taktım bu goguslere .. cunku dıger hamıleleıkleımde oldukca dolgun ve şiştıler .. endişeler kumkuması oldum .. herkes belırtılerını şikayetlerını ve tavsıyelerını yazarsa cok guzel bır paylaşım olur .. inşallah saglıcakla kucagımıza alırız bebeklerımızı..
arkadaşlar,yarın doktora randevu aldım,çok heyecanlıyımmmmdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
arkadaşlar,yarın doktora randevu aldım,çok heyecanlıyımmmmdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
keseyi görcen inş sonrada bikerecik kalp atışı duysam yeticek dicenn yerimseniben
bu heyecanları yaşatan Rabbimize hamd olsun :Saruboceq:
evet canımcım.ALLAHA hamd olsun,nekadar büyük bi mucize,insan düşününce duygulanıyo,zaten şu sıralar ağlak biri oldum,en ufak bi olaya dahi ağlıyorummafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?