2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ezgim sanırım uclarının koyulasmasına biraz daha vakit var benimkilerde aynı renkte:) ama dolgunlar
oyle cok cok degil ama normal zamana gore hafif sislik hissediyorum

kızlar hayırlısı olsun...
bas donmelerın ıcın sade maden suyu ıcebılırsın.cok ii gelıyor.aç kalmamaya calıs..
kasık agrılarının olması normal.nerdeyse 3bucuk aylık hamıleyım ara ara hala kasıgımda agrılar mecvut rahım kasıktan yukarıya cıktıgı ıcın.sızın de suan bebısınız yer acıyor kendıne kasıklar da..
kendınıze ve bebısınıze ii bakın...

ezgim sanırım uclarının koyulasmasına biraz daha vakit var benimkilerde aynı renkte:) ama dolgunlar
oyle cok cok degil ama normal zamana gore hafif sislik hissediyorum

canım ben oğlumda göğüslerimin ucu hiç koyulaşmamıştı yani o herkeste olacak diye birşey yok benim göğüsleri ağırıyo ama fazla dolgun değiller mesela vallahi vucudumu dinleye dinleye bir hal oldum...

teşekkürler canım senin 3.5 aylık maşallah sen biraz rahatlamışsındır inşallah biz de görürüz o günleri :Saruboceq:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
6|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
7|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
8|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
9|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
10|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
11|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
12|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
13|ezgim |29|03 Haziran|10 Mart|55|
14|polenss |..|5 Haziran|12 Mart|..|
[/table]

merhaba arkadaşalar ..herkese guzel bır gun dılıyorum .. okuduklarımdan anladıgım kadarıyla bır cogumuz dusuk olayını yasamış .. ben de 11 haftalaık ve 20 haftalık bebeklerımı kaybettım acıları hala yuregımde .. butun testlerı yaptırdık normal cıktı . ama dr um 4 hafatlıkken claxane 0. 6 dıye kan sulandırıcı bır ıgne verdı .. onu vuruyorum tedbır amaçlı ..
.. niuferşah bence sen de hemen başlamalısın canım .. belırtıllere gelınce sadece kasık agrısı ve saydam akıntım var .. goguslerde hiç bır degısıklık yok .. ben taktım bu goguslere .. cunku dıger hamıleleıkleımde oldukca dolgun ve şiştıler .. endişeler kumkuması oldum .. herkes belırtılerını şikayetlerını ve tavsıyelerını yazarsa cok guzel bır paylaşım olur .. inşallah saglıcakla kucagımıza alırız bebeklerımızı..

Heee kızlar bırde hamılelıgınız boyunca goguslerınızle oynamayın. Erken dogum rıskı olusturuyor uyarı da bulunuyor.

şimdi gitsem büyük ihtimal kese görülmeyecek,ne yapacağımı şaşırdım,biyandanda kan pıhtılaşması olduğu için hergün iğne vurulmam gerçeği var,.hemen gitsemmi acep:uhm: :uhm:

Merhaba cans bende aynı iğneyi kullanıyorum.Ama benim kollarım çürüyor iğneden sonra.
Sende de oluyor mu ?
Bu arada bebeklerin için çok üzüldüm cnm ... Allah bir daha öyle kötü günler göstermesin kimseye... Ben de 1 yıl önce 9 haftalık bebeğimi karnımda öldüğünden aldırmak zorunda kaldım... Çok acı ve üzücü bir durum... Allah sabırlar versin...

keseyi görcen inş sonrada bikerecik kalp atışı duysam yeticek dicenn yerimseniben
bu heyecanları yaşatan Rabbimize hamd olsun :Saruboceq:

evet canımcım.ALLAHA hamd olsun,nekadar büyük bi mucize,insan düşününce duygulanıyo,zaten şu sıralar ağlak biri oldum,en ufak bi olaya dahi ağlıyorummafoldumben mafoldumben

ben de ağlamaklıyım...
ama bu sonu gelmeyen endişeden mi yoksa hamilelikten mi, onu bilmiyorum.
benim daha önce gebeliğim yok, doktorum ilaç falan da vermedi.
1 hafta daha doktoru göremeyeceğimi düşündükçe iyice paniğe kapılıyorum.
sat 5 haziran, bu hafta gitsem kese görünür mü ki?

offf,çok moralim bozuk,işyerindeyim şuan,pencereden bakılınca cadde gözüküyo,şimdi küçük bi kıza araba carptı,çok fenayımm.mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…