2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

totem,sende kan pıhtılaşmasımı var,niçin kullanıyosun iğneyi:uhm:

Canım 1 düşük ve 2 kimyasal gebeliğim oldu.Ama açıkcası şuana kadar neden diye araştırılmadı.Şimdi ki doktorum da herhangi bir kan pıhtılaşmasına karşın önlem olsun diye iğne verdi.Bugün 8. iğneyi olacağım 9 temmuzda da elimdeki son iğneyi olacağım.
Zaten 9 temmuzda dr randevum var inşallah iğnelere devam etmez hem acıyor hem de mosmorrrrrrrrr kollarım.:1no2:

keşke bi araştırma olsaydı,.ama doktorun tabi bilir herşeyi,,:1rolleyes: :1rolleyes:

Merhaba 2010 Mart'ının güzel anneleri... Beni de ekler misin listeye Nilüfercim?
yaş:32, Sat:5 haziran, tahmini doğum:12 mart, kilo:50, keseyi gördüm.

Merhaba 2010 Mart'ının güzel anneleri... Beni de ekler misin listeye Nilüfercim?

Simenay hoşgeldin cnm
Bebişin hayırlı uğurlu olsun tatlım
Bişey sorucam keseyi vajinal mı bakıp gördünüz yoksa karından mı ?
Ben henüz görmedim de merak ediyorum...

Simenay hoşgeldin cnm

Teşekkür ederim canım. Vajinal ultrasonda gördük keseyi, henüz çok minik teyzesii :))

Selam kızlar. Hayırlısıyla ben de mart anne adayıyım. Keseyi yarın görcez inşallah. yaşım 27, sat:26 mayıs Hamile kaldığım kilo 72. tüp bebek benim bebişim.Tahmini doğum 2 Mart
Allahım herkese hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu arada keseyi ben de gördüm hayırlısıyla

Son düzenleme:

kızlar hoşgeldiniz,bebişleriniz hayırlı olsun......

kızlar bişey sorcam ben 6 haftalıkım ve karnım çıkmaya başladı hemde 3 aylık gibi sizdede haifitende olsai göbiş çıktımı?merak ediyorumda ben 4 aylık olana kadar oğlumda göbiş çıkmamıştı,,,,bunda hemen böyle göbiş çıkınca şişmanmı olacağım diye korkmaya başladım....

kızlar hoşgeldiniz hayırlı olsun ikinizede inşallah kucağımızada aldığımız günleri görürüz:CüvCüv:

kizlar bugun trakyaya gittim musterileri dolastım cok yoruldum
giremedim hic topigimize

yeni hamile arkadaslara gozunuz aydin diyorum Allah hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin.
Kizlar bende halen mide bulantisi yok fakat goguslerimde hassasiyer ve bol miktarda duygusallık var :)

kızlar adeten 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu.şu an arkası daha gelmedi. sizce gebelik olabilir mi?idrar testi yaptım sabah, negatifti.

Teşekkür ederim Selkie.. Benim göbekte çıkmış durumda, gören kaç aylık diye soruyo, halbuki daha 3,5 haftalık :)

Merhaba Esterya, iyi dileklerin için teşekkür ederim, bende de bulantı yok, göğüslerim çok şişti benimde ve salya sümük herşeye ağlıyorum, ayrıca çabuk sinirleniyorum..

benim de 6 haftalık oldu. Yani internetten hesapladığıma göre. dr.a yarın gideceğim. Benim göbeğim de çıkmaya başladı. Hatta banyo yaparken göbek deliğimde bile hafiften genişleme hissettim ama bizimki tüp bebek olduğu için, ben kullandığım hormonlardan dolayı şişlik olmuştur diye düşünüyorum. Çünkü ben de 3,5 4 ayda belli olur diye duyuyordum. Belki de bünyeye göre değişiyordur.

çok sağol zelişimm.valla tahlillerimin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumm,inşş temiz çıkar:Saruboceqerşembe günü inşallah keseyi görürsün hemşom..canımm ben senin düşük yaptığını bilmiyordum,çok üzüldüm ne kadarlıktı..
çok sağol tatlımm..o zıkkımı bırakacam da,nasııll:biraz sinirlensem aklıma vuruyoo
arkadaşlar,yarın doktora randevu aldım,çok heyecanlıyımmmmdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canımm dr'dan güzel haberlerle dönersin inşallahh..
vajınal ultrasonla görünür tatlımm..benim sat'da 4 haziran,ben dün gördüm keseyi.dr toplu iğnenin başı kadar,henüz çok küçük dedi..:ecrin_bebek:
Simenay hoşgeldin cnm
totem canım vajınal ultrasonla görünüyor..adet gününü 10 gün geçtikten sonra, karından görülür..
canım hoşgeldina.s..ALLAH tamamına erdirsin inşallah..:Saruboceq:

nilüfet tatlım,ben dün keseyi gördüğümü yazmıştım ama eklememişsin..klava:

kıslar dün unuttum:kedi:dr elevit,coraspirin,folik plus ve göbüşten vurulmam için iğne verdi.iğneyi tahlillerim çıktıktan sonra vurulacakmışım.tabii progestanada devamm..

Teşekkür ederim Selkie.. Benim göbekte çıkmış durumda, gören kaç aylık diye soruyo, halbuki daha 3,5 haftalık :)

ya çok komik oluyor insanlar soruyor kaç aylık diye ben diyorum 6 haftalık,,, :))))kaydirigubbakcemile3

bitanem benim ilk bebeğimde oğlumda 4 ayıma kadar hiç göbek falan çıkmadı,bunda hemen çıktı,bitanem tüp bebeklerde ikiz olma ihtimali yüksek oluyormuş,inşallah seninkide ikizdir...hihoyyythihoyyyt

bitanem sigara aklına geldiğinde bebeğinde aklına gelsin!!!!! sonra vaz geçiyor insan zaten içmekten ben öyle yapıyorum...

şunu düşün bebeğin sen sigara içtiğin zaman yavaş yavaş zehirleniyor seninle beraber...bebeğinin gelişimini olumsuz etkiliyor,bebeğinin hasta doğmasına bile sebebiyet verebilirsin,kalp hastalıkları ve solunum yolu hastalıklarına daha sık rastlanıyor sigara içen annelerin bebeklerinde,lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…