- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.141
totem,sende kan pıhtılaşmasımı var,niçin kullanıyosun iğneyi:uhm:
Canım 1 düşük ve 2 kimyasal gebeliğim oldu.Ama açıkcası şuana kadar neden diye araştırılmadı.Şimdi ki doktorum da herhangi bir kan pıhtılaşmasına karşın önlem olsun diye iğne verdi.Bugün 8. iğneyi olacağım 9 temmuzda da elimdeki son iğneyi olacağım.
Zaten 9 temmuzda dr randevum var inşallah iğnelere devam etmez hem acıyor hem de mosmorrrrrrrrr kollarım.:1no2:
NILUFERSAHH;7826916]ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...
][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek:|
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
[/table]
Merhaba 2010 Mart'ının güzel anneleri... Beni de ekler misin listeye Nilüfercim?
yaş:32, Sat:5 haziran, tahmini doğum:12 mart, kilo:50, keseyi gördüm.
Simenay hoşgeldin cnm
Bebişin hayırlı uğurlu olsun tatlım
Bişey sorucam keseyi vajinal mı bakıp gördünüz yoksa karından mı ?
Ben henüz görmedim de merak ediyorum...
Teşekkür ederim canım. Vajinal ultrasonda gördük keseyi, henüz çok minik teyzesii :))
Merhaba 2010 Mart'ının güzel anneleri... Beni de ekler misin listeye Nilüfercim?
Selam kızlar. Hayırlısıyla ben de mart anne adayıyım. Keseyi yarın görcez inşallah. yaşım 27, sat:26 mayıs Hamile kaldığım kilo 72. tüp bebek benim bebişim.
Allahım herkese hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Selam kızlar. Hayırlısıyla ben de mart anne adayıyım. Keseyi yarın görcez inşallah. yaşım 27, sat:26 mayıs Hamile kaldığım kilo 72. tüp bebek benim bebişim.
Allahım herkese hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlar hoşgeldiniz,bebişleriniz hayırlı olsun......
kızlar bişey sorcam ben 6 haftalıkım ve karnım çıkmaya başladı hemde 3 aylık gibi sizdede haifitende olsai göbiş çıktımı?merak ediyorumda ben 4 aylık olana kadar oğlumda göbiş çıkmamıştı,,,,bunda hemen böyle göbiş çıkınca şişmanmı olacağım diye korkmaya başladım....
kızlar hoşgeldiniz hayırlı olsun ikinizede inşallah kucağımızada aldığımız günleri görürüz:CüvCüv:
kizlar bugun trakyaya gittim musterileri dolastım cok yoruldum
giremedim hic topigimize
yeni hamile arkadaslara gozunuz aydin diyorum Allah hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin.
Kizlar bende halen mide bulantisi yok fakat goguslerimde hassasiyer ve bol miktarda duygusallık var :)
kızlar hoşgeldiniz,bebişleriniz hayırlı olsun......
kızlar bişey sorcam ben 6 haftalıkım ve karnım çıkmaya başladı hemde 3 aylık gibi sizdede haifitende olsai göbiş çıktımı?merak ediyorumda ben 4 aylık olana kadar oğlumda göbiş çıkmamıştı,,,,bunda hemen böyle göbiş çıkınca şişmanmı olacağım diye korkmaya başladım....
çok sağol zelişimm.valla tahlillerimin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumm,inşş temiz çıkar:Saruboceqmehtapcım canım gözün aydın keseyi görmüşsün inşallah tahlil sonuçlarında güzel çıkar bende çok korkuyorum ya bişey olursa diye biliyosun bende düşük yapmıştım perşembe günü dr gidicez inşallah bende güzel haberlerle dönebilirim...
çok sağol tatlımm..o zıkkımı bırakacam da,nasııll:biraz sinirlensem aklıma vuruyoo[
anım keseni görmüşsün hadi gözün aydın,,,inşallah tahlillerin sonuçlarıda güzel çıkar,,,bu arada ne olursun o zıkkımı bırak,bak bende içiyordum ama öğrendiğim günden itibaren bir tane bile koymadım ağzıma,anım çekiyor arada yine ama bebeğime zarar veremem onunla!
bende yiyiyorum sabahları aynı senin gibi çeviz fındık kayısı badem falan(bunlar çok faydalı zaten),kahvaltı gevreğide yiyiyorum bişey olmaz bitanem yaaa,
bişey değil canım... :))):1hug::1hug:
canımm dr'dan güzel haberlerle dönersin inşallahh..arkadaşlar,yarın doktora randevu aldım,çok heyecanlıyımmmmdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
vajınal ultrasonla görünür tatlımm..benim sat'da 4 haziran,ben dün gördüm keseyi.dr toplu iğnenin başı kadar,henüz çok küçük dedi..:ecrin_bebek:ben de ağlamaklıyım...
ama bu sonu gelmeyen endişeden mi yoksa hamilelikten mi, onu bilmiyorum.
benim daha önce gebeliğim yok, doktorum ilaç falan da vermedi.
1 hafta daha doktoru göremeyeceğimi düşündükçe iyice paniğe kapılıyorum.
sat 5 haziran, bu hafta gitsem kese görünür mü ki?
totem canım vajınal ultrasonla görünüyor..adet gününü 10 gün geçtikten sonra, karından görülür..Simenay hoşgeldin cnm
Bebişin hayırlı uğurlu olsun tatlım
Bişey sorucam keseyi vajinal mı bakıp gördünüz yoksa karından mı ?
Ben henüz görmedim de merak ediyorum...
canım hoşgeldina.s..ALLAH tamamına erdirsin inşallah..:Saruboceq:Selam kızlar. Hayırlısıyla ben de mart anne adayıyım. Keseyi yarın görcez inşallah. yaşım 27, sat:26 mayıs Hamile kaldığım kilo 72. tüp bebek benim bebişim.Tahmini doğum 2 Mart
Teşekkür ederim Selkie.. Benim göbekte çıkmış durumda, gören kaç aylık diye soruyo, halbuki daha 3,5 haftalık :)
benim de 6 haftalık oldu. Yani internetten hesapladığıma göre. dr.a yarın gideceğim. Benim göbeğim de çıkmaya başladı. Hatta banyo yaparken göbek deliğimde bile hafiften genişleme hissettim ama bizimki tüp bebek olduğu için, ben kullandığım hormonlardan dolayı şişlik olmuştur diye düşünüyorum. Çünkü ben de 3,5 4 ayda belli olur diye duyuyordum. Belki de bünyeye göre değişiyordur.
çok sağol zelişimm.valla tahlillerimin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumm,inşş temiz çıkar:Saruboceqerşembe günü inşallah keseyi görürsün hemşom..canımm ben senin düşük yaptığını bilmiyordum,çok üzüldüm ne kadarlıktı..
çok sağol tatlımm..o zıkkımı bırakacam da,nasııll:biraz sinirlensem aklıma vuruyoo
canımm dr'dan güzel haberlerle dönersin inşallahh..
vajınal ultrasonla görünür tatlımm..benim sat'da 4 haziran,ben dün gördüm keseyi.dr toplu iğnenin başı kadar,henüz çok küçük dedi..:ecrin_bebek:
totem canım vajınal ultrasonla görünüyor..adet gününü 10 gün geçtikten sonra, karından görülür..
canım hoşgeldina.s..ALLAH tamamına erdirsin inşallah..:Saruboceq:
nilüfet tatlım,ben dün keseyi gördüğümü yazmıştım ama eklememişsin..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?