M
mercanayse
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.181
GÜnaydınnnn nasılsınız hanımlar nasıl gİdİyoo hamİŞlİkk brnİm hİÇ bİ fark yok sadece uykum var okadar
GÜnaydınnnn nasılsınız hanımlar nasıl gİdİyoo hamİŞlİkk brnİm hİÇ bİ fark yok sadece uykum var okadar
kızlar bende yarın doktora gidicem inşallah keseyi görebilirim bu ara ara giren adet sancıları çok tedirgin ediyor beni....
kızlar bende yarın doktora gidicem inşallah keseyi görebilirim bu ara ara giren adet sancıları çok tedirgin ediyor beni....
gunaydınnnn . herkese gunaydın ... aramıza yenı katılan arkadaşlarımız hoşgeldınıza.s.
keseyı goren arkadaşlarımıza ne mutlu .. darısı bızım başımıza ınşallah .. keseyı goren arkadaşlarımıza bır sey soracagım .. yolk saçı dıye bır sey var kesenın içinde .onu da net gormuşler mı ? .. cunku o kesenın boş olmadıgın gosterıyormuş . sonradan bebege donusuyormuş .. acaba 5. hafta da net gorunuyor mu ?
Hiç tedirgin olma, kafanı takma, sakin ol, bende de var o sancılar, arada batmada oluyor, dün doktora sordum normal dedi, belimde ağrıyo benim ayrıca.
Günaydın kızlar.
Kızlar bugün dr. randevum vardı saat 14.00 da.Kese görmek için ilk randevumdu. sabah 7 de bir uyandım ki kanamam olmuş ve hala da oluyordu. Panikle dr.mu aradım hemen gel dedi. Allahıma şükürler olsun bebeğim benimle. İğne yaptılar. 4.aya kadar kanamaların olabilir. Panik yapma dedi. Kesemizi gördük. Düşük riski var sürekli dinlen dedi.
Günaydın kızlar.
Kızlar bugün dr. randevum vardı saat 14.00 da.Kese görmek için ilk randevumdu. sabah 7 de bir uyandım ki kanamam olmuş ve hala da oluyordu. Panikle dr.mu aradım hemen gel dedi. Allahıma şükürler olsun bebeğim benimle. İğne yaptılar. 4.aya kadar kanamaların olabilir. Panik yapma dedi. Kesemizi gördük. Düşük riski var sürekli dinlen dedi.
Günaydın kızlar.
Kasıklarımda ağrılarım var biraz. Şimdi kahvaltı yaptım. Yatacağım biraz. Ama iyiyim Allaha şükür. Sabah çok panik olmuştum. Ağlamamak için zor tutuyordum kendimi. Gitti galiba demiştim. Çok şükür ki keseyi görünce rahatladım.ay bitanem geçmiş olsun...iyisin şimdi değilmi?
geçmiş olsun canımm Allah korusun seni bebişini inş..
bende kalp atışlarını duymak için gidicem inş. sabırsızlanıyorum
Günaydın kızlar.
Günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?