M
mercanayse
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.201
Günaydın canım, uyku bende öğleden sonraları oluyo, sabahlarıda bulantıyla beraber erkenden uyanıyorum, sende bulantı yok heralde.
günaydın canımm hamilelik bulantılı geçiyo ama bebiş ne durumda acaba doktora gidicem daha kalp atışları için inş. yaramazlık yoktur
Yumurtalıklarımdaki kistlerim ne durumda die dün doktora gittiğimde mucizevi bi şekilde hamile olduğumu öğrendim kaydirigubbakcemile2 Acayip bi süpriz oldu benim için... Beni de listeye yazar mısınız?
5 haftalık hamileymişim...
2 hafta sonra gel kalp atışını dinle dedi doktor. Ya şaka gibi... hihoyyyt
Yumurtalıklarımdaki kistlerim ne durumda die dün doktora gittiğimde mucizevi bi şekilde hamile olduğumu öğrendim kaydirigubbakcemile2 Acayip bi süpriz oldu benim için... Beni de listeye yazar mısınız?
CANLARIM BENDE BULANTI YOK ŞİMDİLİK ŞÜKÜR BENDE CUAMAYA RANDEVÜ ALDIM AKŞAM 5TE KESEYİ GÖRCEZ İNŞALLAHHHHH:Saruboceq::Saruboceq: DUA EDİN TAMAMMI GÜZELLERİMMM
Günaydın kızlar.
Kızlar bugün dr. randevum vardı saat 14.00 da.Kese görmek için ilk randevumdu. sabah 7 de bir uyandım ki kanamam olmuş ve hala da oluyordu. Panikle dr.mu aradım hemen gel dedi. Allahıma şükürler olsun bebeğim benimle. İğne yaptılar. 4.aya kadar kanamaların olabilir. Panik yapma dedi. Kesemizi gördük. Düşük riski var sürekli dinlen dedi.
inş. görürsün canım heyecandan nefesin kesilecek hihoyyyt
CANIMMM TEBRİKLER ÇOK SEVİNDİM YÜCE MEVLAM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH:1hug:
Süper yaaa, hakkaten sürpriz yapmış senin melek... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.. Tebrikler..
Tebrikler cnm aramıza hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım maşallah Allah sağlıkla kucağına versin
elitu çok geçmiş olsun canım, içini ferah tut, herşey yolunda gidecek inşallah...
frambuaz çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.
keseyi gören arkadaşlarım, gözünüz aydın, darısı başımıza.
kalp atışlarını da duyacağız inşallah pıt pıt :Saruboceq:
bugün huysuzum ben biraz, hiç çalışmak istemiyorum. eve gidip uyumak istiyorum yerimseniben
doktorumu aradım, kese görünürmüş, geleyim dedim. sabret biraz, küçücüktür şimdi, haftaya daha çok belli olur dedi. bekliyorum...
canım tebrik ederim bu arada aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz....
amanın o kadar okudum biriniz belirtilerinizi yazmamışsınızlmaz:
hani biri gelirde belki okumak ister diye küstüm size:umursamaz: oku oku hatim ettim :bbo:
hepinizin belirtisi aynımıydı :asigim:
amanın o kadar okudum biriniz belirtilerinizi yazmamışsınızlmaz:
hani biri gelirde belki okumak ister diye küstüm size:umursamaz: oku oku hatim ettim :bbo:
hepinizin belirtisi aynımıydı :asigim:
meraba kıslar ben burayada geliimmi benim marta kayıcak gibim doğum tarihim
meraba kıslar ben burayada geliimmi benim marta kayıcak gibim doğum tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?