2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım, uyku bende öğleden sonraları oluyo, sabahlarıda bulantıyla beraber erkenden uyanıyorum, sende bulantı yok heralde.

günaydın canımm hamilelik bulantılı geçiyo ama bebiş ne durumda acaba doktora gidicem daha kalp atışları için inş. yaramazlık yoktur

CANLARIM BENDE BULANTI YOK ŞİMDİLİK ŞÜKÜR BENDE CUAMAYA RANDEVÜ ALDIM AKŞAM 5TE KESEYİ GÖRCEZ İNŞALLAHHHHH:Saruboceq::Saruboceq: DUA EDİN TAMAMMI GÜZELLERİMMM

Yumurtalıklarımdaki kistlerim ne durumda die dün doktora gittiğimde mucizevi bi şekilde hamile olduğumu öğrendim kaydirigubbakcemile2 Acayip bi süpriz oldu benim için... Beni de listeye yazar mısınız?
5 haftalık hamileymişim...
2 hafta sonra gel kalp atışını dinle dedi doktor. Ya şaka gibi... hihoyyyt

CANIMMM TEBRİKLER ÇOK SEVİNDİM YÜCE MEVLAM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH:1hug:

Süper yaaa, hakkaten sürpriz yapmış senin melek... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.. Tebrikler..

Tebrikler cnm aramıza hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

Canım çok geçmiş olsun , sürekli dinlen ...
İnşallah hayırlısıyla atlatırsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin canım maşallah Allah sağlıkla kucağına versin

elitu çok geçmiş olsun canım, içini ferah tut, herşey yolunda gidecek inşallah...
frambuaz çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.
keseyi gören arkadaşlarım, gözünüz aydın, darısı başımıza.
kalp atışlarını da duyacağız inşallah pıt pıt :Saruboceq:
bugün huysuzum ben biraz, hiç çalışmak istemiyorum. eve gidip uyumak istiyorum yerimseniben
doktorumu aradım, kese görünürmüş, geleyim dedim. sabret biraz, küçücüktür şimdi, haftaya daha çok belli olur dedi. bekliyorum...

CANIMMM TEBRİKLER ÇOK SEVİNDİM YÜCE MEVLAM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH:1hug:

Süper yaaa, hakkaten sürpriz yapmış senin melek... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.. Tebrikler..

Tebrikler cnm aramıza hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım maşallah Allah sağlıkla kucağına versin

Çok teşekkürler hepinize. Allah hepimize sonuna kadar gitmeyi nasip etsin. Ben hala o kadar şaşkınım ki inanamadım hamile olduğuma. Doktor keseyi gördü ama ben hiç beklemiyodum. Belki bi yanlışlık vardır, boşuna heveslenmeyeyim die sabah da idrar tahlili yaptım. Rabbime şükürler olsun o da pozitif çıktı...

canım tebrik ederim bu arada aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz....

amanın o kadar okudum biriniz belirtilerinizi yazmamışsınız lmaz:
hani biri gelirde belki okumak ister diye küstüm size:umursamaz: oku oku hatim ettim :bbo:
hepinizin belirtisi aynımıydı :asigim:

hani biri gelirde belki okumak ister diye küstüm size:umursamaz: oku oku hatim ettim :bbo:

Bende hiç bi belirti yoktu. Bol bol kist vardı. Heralde doktor ameliyat diyecek düşüncesiyle muayeneye gittiğimde öğrendim hamile olduğumu. O kistlerin nereye gittiğiyse meçhul...Allah'ın işi işte...

eylülcüm canım belirtilere sakın takılma zaten herkeste farklı farklı oluyo benim adetime 10 gün kala memişlerim ağırmaya başlamıştı başkada öyle bariz bir belirtim olmadı ama insan hissediyo hamile olduğunu bence en büyük belirti bu inşallah seninde aramızda görürüz 2010 mart annesi ne güzel olurdu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…