- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.221
Ayy evet şimdi okudum açtığın başlığı allahım ne büyüksün sağıkla gelsin bebişin işallah :Saruboceq:Bende hiç bi belirti yoktu. Bol bol kist vardı. Heralde doktor ameliyat diyecek düşüncesiyle muayeneye gittiğimde öğrendim hamile olduğumu. O kistlerin nereye gittiğiyse meçhul...Allah'ın işi işte...
eylülcüm canım belirtilere sakın takılma zaten herkeste farklı farklı oluyo benim adetime 10 gün kala memişlerim ağırmaya başlamıştı başkada öyle bariz bir belirtim olmadı ama insan hissediyo hamile olduğunu bence en büyük belirti bu inşallah seninde aramızda görürüz 2010 mart annesi ne güzel olurdu....
canım hoşgeldin aramıza inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz bu arada bebeğin in kesesini gördünmü sen...
Ayy evet şimdi okudum açtığın başlığı allahım ne büyüksün sağıkla gelsin bebişin işallah :Saruboceq:
bal kafada aynısını dedi zaten hissediyormuyum bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum sadece işallah aranıza katılmak nasip olur banada
Candy cnm senin hamile olduğunu duyduğumda kendim olmuş kadar mutlu olmuştum.. Şeniz Çok şükür Allah bana da nasip etti. Bak yetiştim sana :lepi:
canım benimde hic belirtim olmadı sadece goguslerimde hafif agrı oldu
canım inşallah sende balımda verirsiniz müjdeli haberleri ne kadar var adetine...
eylülcüm benimde kasık ağrılarım olmuştu göğüslerim çok acıdı tabi normal adet belirtileri gibi ama idrarımın rengi çok fasla koyuydu tek belirtide oydu sanırım.inş geliyodur bebeğin
eylülcüm bence de takılma belirtilere, adet öncesi ile çok karışıyor çünkü.
azıcık sabret, inşllah seni de aramızda görürüz.
EylÜl canım senİn nekarar var adetİne
Canm bİde bende adetİme 1 hafta kala garİp sancılarım oldu İnŞallah sendede aynı sonuÇ olur
inşallah güsel haberlerini duyarız eylülcüm dualarım seninle :Saruboceq:
benzerlikler var aslında ama dediğim gibi ümitlenmek istemiyoum canısı :1no2:
Kasıklarımda ağrılarım var biraz. Şimdi kahvaltı yaptım. Yatacağım biraz. Ama iyiyim Allaha şükür. Sabah çok panik olmuştum. Ağlamamak için zor tutuyordum kendimi. Gitti galiba demiştim. Çok şükür ki keseyi görünce rahatladım.
Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla duyarsın kalp atışını.
Yumurtalıklarımdaki kistlerim ne durumda die dün doktora gittiğimde mucizevi bi şekilde hamile olduğumu öğrendim kaydirigubbakcemile2 Acayip bi süpriz oldu benim için... Beni de listeye yazar mısınız?
5 haftalık hamileymişim...
2 hafta sonra gel kalp atışını dinle dedi doktor. Ya şaka gibi... hihoyyyt
meraba kıslar ben burayada geliimmi benim marta kayıcak gibim doğum tarihim
amanın o kadar okudum biriniz belirtilerinizi yazmamışsınızlmaz:
hani biri gelirde belki okumak ister diye küstüm size:umursamaz: oku oku hatim ettim :bbo:
hepinizin belirtisi aynımıydı :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?