2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hiç bi belirti yoktu. Bol bol kist vardı. Heralde doktor ameliyat diyecek düşüncesiyle muayeneye gittiğimde öğrendim hamile olduğumu. O kistlerin nereye gittiğiyse meçhul...Allah'ın işi işte...
Ayy evet şimdi okudum açtığın başlığı allahım ne büyüksün sağıkla gelsin bebişin işallah :Saruboceq:

bal kafada aynısını dedi zaten hissediyormuyum bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum sadece işallah aranıza katılmak nasip olur banada

canım hoşgeldin aramıza inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz bu arada bebeğin in kesesini gördünmü sen...

hoşbuldum cnm benim evet kesesinide gördüm kalp atışınıda duydum çok şükür yanlız benim son satıma göre 7+6 günlük ultrasona görede 6+1 miş bilemedim hangiini dikkate alıcam o yüsden hem buraya hem şubat annelerine uğriiim dedim

canım inşallah sende balımda verirsiniz müjdeli haberleri ne kadar var adetine...

eylülcüm benimde kasık ağrılarım olmuştu göğüslerim çok acıdı tabi normal adet belirtileri gibi ama idrarımın rengi çok fasla koyuydu tek belirtide oydu sanırım.inş geliyodur bebeğin

eylülcüm bence de takılma belirtilere, adet öncesi ile çok karışıyor çünkü.
azıcık sabret, inşllah seni de aramızda görürüz.

Kızlar bende aŞırı kasık aĞrısı olmuŞtu hatta hamıŞ olduĞumu ÖĞrendıĞım gÜn eyvah adet oluyıoum bıle dedım doĞrusu hıÇ belırtım olmadı benımde

canım inşallah sende balımda verirsiniz müjdeli haberleri ne kadar var adetine...

İşallah zeliş işallah :Saruboceq:bugun 19.günüm canısı 1 hafta var aslında akıntım çok normalde adetime bir kaç kala başlardı şimdi ise 2 gündür yoğun birşetkilde var 17.de olmam lazım bu arada

eylülcüm benimde kasık ağrılarım olmuştu göğüslerim çok acıdı tabi normal adet belirtileri gibi ama idrarımın rengi çok fasla koyuydu tek belirtide oydu sanırım.inş geliyodur bebeğin

sanki her an olacakmışım gibi candyim ara ara oluyor kasıklarımda sancı iki taraflı her zaman değil
eylülcüm bence de takılma belirtilere, adet öncesi ile çok karışıyor çünkü.
azıcık sabret, inşllah seni de aramızda görürüz.

doğr diyorsun en iyisi sabredip beklemek

Canm bıde bende adetıme 1 hafta kala garıp sancılarım oldu ınŞallah sendede aynı sonuÇ olur

EylÜlcÜm bende 3 yıla yaın bekled,m canım yÜce yaradn ısteyen herkese tez zamanda nasıp etsın ınŞallahhhhhh

iyi olduğuna sevindim bitanem...

bitanem hayırlı olsun,hoşgeldin aramıza

meraba kıslar ben burayada geliimmi benim marta kayıcak gibim doğum tarihim

buyur bitanem hoşgeldin sende!

amanın o kadar okudum biriniz belirtilerinizi yazmamışsınız lmaz:
hani biri gelirde belki okumak ister diye küstüm size:umursamaz: oku oku hatim ettim :bbo:
hepinizin belirtisi aynımıydı :asigim:

bitanem normalim dışında bende çok fazla akıntı vardı,yani çok bi akıntı birde kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı,ama daha şiddetliydi benim,başka bişey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…