- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.241
iyi olduğuna sevindim bitanem...
bitanem hayırlı olsun,hoşgeldin aramıza
buyur bitanem hoşgeldin sende!
bitanem normalim dışında bende çok fazla akıntı vardı,yani çok bi akıntı birde kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı,ama daha şiddetliydi benim,başka bişey yoktu
ya kızlar ben bugün çok halsiz yorgun düşmüş durumdayım elimi kıpırdatacak halim yok...
ya kızlar ben bugün çok halsiz yorgun düşmüş durumdayım elimi kıpırdatacak halim yok...
canlarım,
ticker yapamıyoruuum mafoldumben
kopyalıyorum kopyalıyorum, çıkmıyor...
iyi olduğuna sevindim bitanem...
bitanem hayırlı olsun,hoşgeldin aramıza
buyur bitanem hoşgeldin sende!
bitanem normalim dışında bende çok fazla akıntı vardı,yani çok bi akıntı birde kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı,ama daha şiddetliydi benim,başka bişey yoktu
mytickerstan oluyo sen bana bilgileri yaz sana link atimm olurr
mytickers 4 tane link veriyor. hangisini kullanmam lazım ki a.s.
süper :)
çok teşekkür ederim...
kızlar yarın doktora gidicem bu gece nasıl uyurum artık bilmem heyecanlanıyorum çok bide yanlız gidicem hastaneye eşimi istemiyorum gelmeisini arıza çıkarıyo beklemeye tahammulü yok ta ama ben acaip heyecanlıyımmmm hihoyyyt inş. bebeğimi görürüm kalp atışlarınıda duyarım inş...
birde hastaneye gidicem ya ultrasona girmek için sıkışıkmı olmak gerek evden sıkışık cıkayımda orda bide onu beklemiyim
Teşekkürler cnm.Sözlerle anlatılamayacak kadar çok sevindim. Rabbimin lütfu..yeni hamilelerimize hayırlı olsun diyorum o surprız yapan bebiste annesini ne kadar sevindirmistir:) kiste giderken bebisle donmek harika olmalı
.
kızlar yarın doktora gidicem bu gece nasıl uyurum artık bilmem heyecanlanıyorum çok bide yanlız gidicem hastaneye eşimi istemiyorum gelmeisini arıza çıkarıyo beklemeye tahammulü yok ta ama ben acaip heyecanlıyımmmm hihoyyyt inş. bebeğimi görürüm kalp atışlarınıda duyarım inş...
birde hastaneye gidicem ya ultrasona girmek için sıkışıkmı olmak gerek evden sıkışık cıkayımda orda bide onu beklemiyim
bitanem bende yarın dr deyim,andevum saat 5 te,inşallah güzel habelerle döneriz...ben hep yalnız gittim çanım,oğlumda eşim hiç gelmedi benimle,bundada gelmez,daha iyi aslında benim için benimkide dr de arıza çıkarıyor hep!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?