2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm.hoşbulduk...

bugun biraz gec gelebildim sabah gunaydın diyemedim malum doktorum randevuyu verene kadar iki kez beta istemisti onu yaptırdım sabah artık kan man vermiyorum yaa
betamda guzel yukselmis 980 olmus pazartesi 490 dı artık randevu gunumu bekleyebilirim

yeni hamilelerimize hayırlı olsun diyorum o surprız yapan bebiste annesini ne kadar sevindirmistir:) kiste giderken bebisle donmek harika olmalı

belirtilerimizi soran arkadasa soylemek istedigim şu. Gecen aylarda o kadar cok yasıyordumki belirtileri ama bir sey cıkmıyordu
bu sefer hic bir sey yasamadım sadece goguslerde hafif bi sisme oldu ama erkenden oldu adete bir kac gun kala degilde 8-10 gun onceden.. yoksa ne idrar renginde koyuluuuk ne akıntı fazlalıgıııı..

kızlar yarın doktora gidicem bu gece nasıl uyurum artık bilmem heyecanlanıyorum çok bide yanlız gidicem hastaneye eşimi istemiyorum gelmeisini arıza çıkarıyo beklemeye tahammulü yok ta ama ben acaip heyecanlıyımmmm hihoyyyt inş. bebeğimi görürüm kalp atışlarınıda duyarım inş...
birde hastaneye gidicem ya ultrasona girmek için sıkışıkmı olmak gerek evden sıkışık cıkayımda orda bide onu beklemiyim

hoşbuldum cnmopuyorumnanaktan

Benim bildiğim kadarıyla sıkışık olmak gerekiyo. İnşallah duyarsın kalp atışlarını cnm... Benimkine daha 2 hafta var..nasıl beklicem bilmiyorum.

yeni hamilelerimize hayırlı olsun diyorum o surprız yapan bebiste annesini ne kadar sevindirmistir:) kiste giderken bebisle donmek harika olmalı
.
Teşekkürler cnm.Sözlerle anlatılamayacak kadar çok sevindim. Rabbimin lütfu..

ya kızlar ben bugün çok halsiz yorgun düşmüş durumdayım elimi kıpırdatacak halim yok...

Ben de aynı durumdayım... Havalardan oluyo galiba.İnşallah doğumumuz çok sıcak günlere gelmeyecek. Bi de ben gebeliğimi daha dün biraz da maceralı bi şekilde öğrendiğim için sabaha kadar sevinmekten uyuyamadım... :teytey:

frambuaz canım ben de ilk öğrendiğim günün gecesi sabaha kadar uyuyamamıştım bende 20 ay bekledim bu bebişi inşallah kucakladığımız günleride görürüz

bitanem bende yarın dr deyim,andevum saat 5 te,inşallah güzel habelerle döneriz...ben hep yalnız gittim çanım,oğlumda eşim hiç gelmedi benimle,bundada gelmez,daha iyi aslında benim için benimkide dr de arıza çıkarıyor hep!

benim randevumda yarın 1'de eşim gelicek benlen o benden heyecanlı işyerinden izini 3 4 gün öncesinden aldı inşallah güzel haberlerle dönmemizi nasip eyler mevlam...

arkadaşlar benim sat tarihim 8 haziran ama siklusum 27 oldugu için 4 temmuz adet günümde adet olmadım ayın 6 sında öğrendim hamile oldugumu ama daha doktora gidemedim bişe olurmu çok yogun işlerim bi türlü işten izin alamadım kese ne zaman görünüo benim sat tarihime göre bana haber verebilirmisiniz lüftfenn:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…