- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.401
canım hoşgeldin tebrikler.allahın izniyle yaşıycaksınız sizde bu güzellikleri.herkezde değişiyormuş galiba ama benim 15 haftada başladı seğirmeler.hatta geçen gün içimde mısır patlattıalr gene hemde nasıl hzılı anneme göre bebeğin seğirmesi bunlar.ikili testinizi 11 ve 14 haftalar arasında yaptırmanız lazım üçlü testide 16 ve 20 haftalar diye biliyorum.mide bulantıalrı ne alenmde bilmiyorum ama benimde çok olmuştu 4.aya girdik allahın izniyle kesildi çok nadir sabahları oluyor.tuzlu kraker ve beyaz leblebi yiyin bol bol.hamile kıyafetlerinide yeni giymeyi başladım ben ama herkezin yapısı farklı oluyor.Merhabalar Ben 2010 Nisan Annesiyim bizim sabırsızlıkla beklediğimiz gelişmeleri yaşadığınızı düşünerek sizin topiğe bir göz atayım dedim.
İlk hareketlerini hissettiniz mi? cinsiyeti ne zaman belli oldu? Birde bizlere geç bazı şeylerde geç kalmamamız için tavsiyeleriniz varsa sizleri de bizim topige bekleriz :)
Hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler :CüvCüv:
Kızlar benimde bulantılarım geçti çok şükür, Bayramda dolmaları baklavaları götürdüm valla, bi ara midemi bozar gibi oldum ama toparladım sonrasında, bu arada bayramda eşimin akarabaları da benim moralimi bozmaya çalıştılar ne kadar zayıfsın diye, benim sadece karnım çıkıyor başka bişey yok, ama ben memnunum, moralimi de bozmaadılar cevabını verdim hepsine :))
aman aman, maaşallah diyelim canımcım, çok hırpalanmıştın zaten.
afiyet olsun, yarasın benim kuzu yeğenime :)
benim geçmediiii senağlama
dün gece herhalde ben bu çocuğu doğuramadan ölücem dedim kendi kendime, nefes bile alamıyorum bazen, bulantı bir yandan yanma bir yandan. artık gerçekten korkmaya başladım 9 ay böyle mi sürecek diye.
izindeyken biraz daha iyiydim, dün şirkette öğle yemeği yedikten sonra çok kötü oldum. gece 2'ye kadar sürdü, sonra hafifledi, sızmışım. burdaki yemeklerin yağı falan mı dokunuyor acaba diye düşünerek, bugün kendime bir çeşit sefer tası hazırladım. bakalım ne olacak...
Kızlar benimde bulantılarım geçti çok şükür, Bayramda dolmaları baklavaları götürdüm valla, bi ara midemi bozar gibi oldum ama toparladım sonrasında, bu arada bayramda eşimin akarabaları da benim moralimi bozmaya çalıştılar ne kadar zayıfsın diye, benim sadece karnım çıkıyor başka bişey yok, ama ben memnunum, moralimi de bozmaadılar cevabını verdim hepsine :))
Evet,
İştahı açılmış obur hamileler, benim gibicokacimcoook
En çok ne yemekten hoşlanıyorsunuz?
Ama öyle zor bulunan şeyleri yazmayın...
Herkesin kolayca bulabileceği yiyeceklerden bahsediyorum...
Canınız neler yemek istiyor?
Hadi anlatın...
yoğurtlu makarnaya bayılıyorum ben bu ara ya
bi de kumpirrrr
cokacimcoook
Tuzlu ve ya ekşi olsunda ne olursa olsun kaydirigubbakcemile3
tatlılarda hiç haz etmiyorum eskiden ne çok severdim halbuki
mesela şimdi canım patates kızartması istedi ben fırında yapıyorum kızartma sağlıklı olmadığı için aynı kızarmış gibi oluyor tavsiye ederim sonrada mayonez yerine yoğurda banıp yiyin gayri delikafadulden
hijyenim çok teşekkür ederim.
Rennie'yi bana da verdi. Hatta rennie yetmedi, bi de lansor verdi.
Gündüzleri iyiyim ama akşamları bir kabustur başlıyor.
Bulantıların artık hafiflemesi lazım, hamilelik reflüsü başlamış olabilir dedi benim doktorum da. Ama reflüyü şu an teşhis edemeyiz, ilaçla deneyeceğiz dedi.
Deniyoruz işte.
dimplehawk tam dediğin gibi, iştahla yemek yiyebilmek ne güzelmiş. İnsan kaybedince anlıyor.
Çok şükür ki sebebini ve eninde sonunda geçeceğini biliyoruz, Allah dermansız dert vermesin...
hepinize günaydın kızlaropuyorumnanaktan.
çanım çok üzüldüm,geçmiş olsun ve Allah sabır versin....inşallah kısa zamanda yeniden hamile kalırsın...Allah hayırlısını versin....:teselli:--------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar ben melegimi kaybettim.sali günü cvs testim vardi ya onun icin gittik hastaneye ultrasona koydular bebegin pozisyonuna bakmak icin canimin kalbi atmiyordu ölmüs.öleli cok olmamis 2 gün falan dediler böyle olunca teste gerek kalmadi.ne zaman alalim bebegi dediler bende bir an önce olmasini istedim ayni gün kürtaj yaptilar ve artik o cennette beni bekliyo.Allahim böyle bir aciyi kimseye yasatmasin.cok üzgünüm, ama herseyde bir hayir vardir diyorum.Allahimin takdiri buymus demekki.Allahim canim oglum ege me uzun ömürler versin.sizlerde kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakin.
Merhabalar Ben 2010 Nisan Annesiyim bizim sabırsızlıkla beklediğimiz gelişmeleri yaşadığınızı düşünerek sizin topiğe bir göz atayım dedim.
İlk hareketlerini hissettiniz mi? cinsiyeti ne zaman belli oldu? Birde bizlere geç bazı şeylerde geç kalmamamız için tavsiyeleriniz varsa sizleri de bizim topige bekleriz :)
Hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler :CüvCüv:
kızlar nasılsınız?oğlum bugün anaokuluna başladı ,çok heyeçanlıydı,sabah götürdüm bıraktım geldim..bakalım günü nasıl geçecek..saat 1 de gidip alaçağım,tahliller varmış yaptırmamız gereken onları yaptıraçağız yarında tam olarak kalaçak okulunda....
benim içinde aynı şeyleri söylemişti doktorumhijyenim çok teşekkür ederim.
Rennie'yi bana da verdi. Hatta rennie yetmedi, bi de lansor verdi.
Gündüzleri iyiyim ama akşamları bir kabustur başlıyor.
Bulantıların artık hafiflemesi lazım, hamilelik reflüsü başlamış olabilir dedi benim doktorum da. Ama reflüyü şu an teşhis edemeyiz, ilaçla deneyeceğiz dedi.
Deniyoruz işte.
dimplehawk tam dediğin gibi, iştahla yemek yiyebilmek ne güzelmiş. İnsan kaybedince anlıyor.
Çok şükür ki sebebini ve eninde sonunda geçeceğini biliyoruz, Allah dermansız dert vermesin...
Ben geldiiiimm...
Bundan sonra pek olamayacağım sanırım, öyle sizden sonra yazılanları okurum. öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Gördüğüm kadarıyla her şey yolunda.
Benim karnım giderek büyüyor.Yediklerime de çok dikkat ediyorum. Bayramda hiç tatlı ve çikolata yemedim diyebilirim.
Bunun dışında her şey yolunda çok şükür. Göbeğimşn altındaa gıdıklanmalar hissediyorum içten ama nedir bilmiyorum. :)
Kendinize çok iyi bakın...
Çok özledim sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?