2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin tebrikler.allahın izniyle yaşıycaksınız sizde bu güzellikleri.herkezde değişiyormuş galiba ama benim 15 haftada başladı seğirmeler.hatta geçen gün içimde mısır patlattıalr gene hemde nasıl hzılı anneme göre bebeğin seğirmesi bunlar.ikili testinizi 11 ve 14 haftalar arasında yaptırmanız lazım üçlü testide 16 ve 20 haftalar diye biliyorum.mide bulantıalrı ne alenmde bilmiyorum ama benimde çok olmuştu 4.aya girdik allahın izniyle kesildi çok nadir sabahları oluyor.tuzlu kraker ve beyaz leblebi yiyin bol bol.hamile kıyafetlerinide yeni giymeyi başladım ben ama herkezin yapısı farklı oluyor.
sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alalım hepimiz inşallah.

Kızlar benimde bulantılarım geçti çok şükür, Bayramda dolmaları baklavaları götürdüm valla, bi ara midemi bozar gibi oldum ama toparladım sonrasında, bu arada bayramda eşimin akarabaları da benim moralimi bozmaya çalıştılar ne kadar zayıfsın diye, benim sadece karnım çıkıyor başka bişey yok, ama ben memnunum, moralimi de bozmaadılar cevabını verdim hepsine :))

aman aman, maaşallah diyelim canımcım, çok hırpalanmıştın zaten.
afiyet olsun, yarasın benim kuzu yeğenime :)
benim geçmediiii senağlama
dün gece herhalde ben bu çocuğu doğuramadan ölücem dedim kendi kendime, nefes bile alamıyorum bazen, bulantı bir yandan yanma bir yandan. artık gerçekten korkmaya başladım 9 ay böyle mi sürecek diye.
izindeyken biraz daha iyiydim, dün şirkette öğle yemeği yedikten sonra çok kötü oldum. gece 2'ye kadar sürdü, sonra hafifledi, sızmışım. burdaki yemeklerin yağı falan mı dokunuyor acaba diye düşünerek, bugün kendime bir çeşit sefer tası hazırladım. bakalım ne olacak...

bosnacım yemekler dokunuyor olabilir çok iyi yapmışsın sefer tası hazırlamakla inşallah iyi olursun cnm zemuszemus
benimde midem feci yanıyor bir yere giderken rennie tablet evdeyken şurubunu içiyorum doktorum yazmıştı bana
bi de bu zamandan sonra artık midenin bulanmaması lazım büyük ihtimalle miden yandığı için bulanıyor demişti sende bu ilaçlarda içebilirsen şikayetlerin azalır eminim

mesela şu an benim midem yanıyor ve haliyle bulanmayada başladı hemen rennie ye koşuyorum 1 kaç dk da geçiyor zaten kaydirigubbakcemile5

maşaallah ya ne güzel :dance:
bende ilk defa tadına vara vara bayramda tatlı dolma yiyebildim
harika bişeydi, insan sağlığını kaybedince öyle bir anlıyor ki kıymetini
bana da zayıfsın diyorlar ama herşey yolunda kilo almamak şimdilik normal
önemli olan sağlıklı olmamız a.s

darısı bosnacım senin ve bulantıdan dertli diğer arkadaşların başına a.s.

Evet,
İştahı açılmış obur hamileler, benim gibicokacimcoook
En çok ne yemekten hoşlanıyorsunuz?
Ama öyle zor bulunan şeyleri yazmayın...
Herkesin kolayca bulabileceği yiyeceklerden bahsediyorum...
Canınız neler yemek istiyor?
Hadi anlatın...

hijyenim çok teşekkür ederim.
Rennie'yi bana da verdi. Hatta rennie yetmedi, bi de lansor verdi.
Gündüzleri iyiyim ama akşamları bir kabustur başlıyor.
Bulantıların artık hafiflemesi lazım, hamilelik reflüsü başlamış olabilir dedi benim doktorum da. Ama reflüyü şu an teşhis edemeyiz, ilaçla deneyeceğiz dedi.
Deniyoruz işte.

dimplehawk tam dediğin gibi, iştahla yemek yiyebilmek ne güzelmiş. ınsan kaybedince anlıyor.
Çok şükür ki sebebini ve eninde sonunda geçeceğini biliyoruz, Allah dermansız dert vermesin...

cokacimcoook

Tuzlu ve ya ekşi olsunda ne olursa olsun kaydirigubbakcemile3

tatlılarda hiç haz etmiyorum eskiden ne çok severdim halbuki

mesela şimdi canım patates kızartması istedi ben fırında yapıyorum kızartma sağlıklı olmadığı için aynı kızarmış gibi oluyor tavsiye ederim sonrada mayonez yerine yoğurda banıp yiyin gayri delikafadulden

oofffff, hem de nasıl yerim ben o patatesi...
dur hazır kayınvalidem bizdeyken söyliyim de yapsın akşama, bir işe yarasın bari :)

Canım dikkat et kendine bide gaviscon var mide yanması için onu da dene istersen
Çok kötü birşey iyi biliyorum inan ki bazen beni şurup kesmiyor bi de tablet çiğniyorum ancak ama genelde yemekten oluyor reflü olmamızda çok normal
kusmaktan mide kapağı genişliyor ve mide asidi sürekli yukarı çıkıyor tüm bunları bu yüzdne yaşıyoruz tez zamanda geçer inşallah
:teselli:

çanım çok üzüldüm,geçmiş olsun ve Allah sabır versin....inşallah kısa zamanda yeniden hamile kalırsın...Allah hayırlısını versin....:teselli:

çanım bebeğin hayırlı olsun...ben harwketlerini 15 haftadan bu yana hissediyorum,ama 2. bebeğinm olduğu için...normalde 20 haftada hissedilebiliyormuş...cinsiyetinide 12 haftamda öğrendim...bir oğlum daha oluyor,zaten mart ayı erkek ayı oldu şimdilik,,,

kızlar nasılsınız?oğlum bugün anaokuluna başladı ,çok heyeçanlıydı,sabah götürdüm bıraktım geldim..bakalım günü nasıl geçecek..saat 1 de gidip alaçağım,tahliller varmış yaptırmamız gereken onları yaptıraçağız yarında tam olarak kalaçak okulunda....

hoşgeldin selkie
demek abi olacak minik adam okula başladı hayırlı olsun inşallah güzelce alışır okuluna

benim içinde aynı şeyleri söylemişti doktorum
özellikle yemeklerden sonra arttığını öğrenince reflü olabilir dedi
ve renni şurup verdi
işe yaradımı bilmiyorum ama 5 şişe bitirdim akannehir

bugünüme çok şükür

Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun canım.
Ben de öğleden sonraları olamıycam sanırım.
Ama 2. dönem izinliyiz di mi?? kaydirigubbakcemile2
Muhabbete kaldığımız yerden dewam ederiz..
O göbeğin altındaki gıdıklanmalardan bende de var. Göbeklerimiz büyüyo da ondan galiba.. :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…