- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.421
İnan söyleyecek söz bulamadım.. O kadar üzüldüm ki. mafoldumben
Şer sandıklarımızda hayır, hayır sandıklarımızda şer olabilir. Biz bilemeyiz... Rabbim hakkında hayırlısını versin...
Kendine çok iyi bak ..
canım aman aman maşallahçok sevindim.geçti gitti işte rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.günaydın kızlar herkese çok mutluyum bebeğimde ben de gayet iyiyiz.tehlikem geçmiş artık dışarı çıkıp gezebiliyorum.aylardır evde yatıyordum.doktorum yola gitmemede izin verdi evime gideceğim yarın inşallah.düşük tehlikemden dolayı 3 aydır evimden uzaktaydım memlekette (tokat) annemlerde kaldım nihayet evime gideceğim.bebeğim kız olacak galiba doktor kesin dedmedi ama.hayırlısıyla onu kucağıma almayı istiyorum.allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
aman aman, maaşallah diyelim canımcım, çok hırpalanmıştın zaten.
afiyet olsun, yarasın benim kuzu yeğenime :)
benim geçmediiii senağlama
dün gece herhalde ben bu çocuğu doğuramadan ölücem dedim kendi kendime, nefes bile alamıyorum bazen, bulantı bir yandan yanma bir yandan. artık gerçekten korkmaya başladım 9 ay böyle mi sürecek diye.
izindeyken biraz daha iyiydim, dün şirkette öğle yemeği yedikten sonra çok kötü oldum. gece 2'ye kadar sürdü, sonra hafifledi, sızmışım. burdaki yemeklerin yağı falan mı dokunuyor acaba diye düşünerek, bugün kendime bir çeşit sefer tası hazırladım. bakalım ne olacak...
yoğurtlu makarnaya bayılıyorum ben bu ara ya
bi de kumpirrrr
günaydın kızlar herkese çok mutluyum bebeğimde ben de gayet iyiyiz.tehlikem geçmiş artık dışarı çıkıp gezebiliyorum.aylardır evde yatıyordum.doktorum yola gitmemede izin verdi evime gideceğim yarın inşallah.düşük tehlikemden dolayı 3 aydır evimden uzaktaydım memlekette (tokat) annemlerde kaldım nihayet evime gideceğim.bebeğim kız olacak galiba doktor kesin dedmedi ama.hayırlısıyla onu kucağıma almayı istiyorum.allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
cokacimcoook
Tuzlu ve ya ekşi olsunda ne olursa olsun kaydirigubbakcemile3
tatlılarda hiç haz etmiyorum eskiden ne çok severdim halbuki
mesela şimdi canım patates kızartması istedi ben fırında yapıyorum kızartma sağlıklı olmadığı için aynı kızarmış gibi oluyor tavsiye ederim sonrada mayonez yerine yoğurda banıp yiyin gayri delikafadulden
hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.
çok şükürrr binlerce şükür bulantılarım arifeden beri hafifledi (maşaallah)
skorpioncum Allah sabırlar versin, çok üzüldüm bende yazını görünce
ama dediğin gibi o cennette seni bekleyecek ve sana şefaat edecek inş. :teselli:
kızlar nasılsınız?oğlum bugün anaokuluna başladı ,çok heyeçanlıydı,sabah götürdüm bıraktım geldim..bakalım günü nasıl geçecek..saat 1 de gidip alaçağım,tahliller varmış yaptırmamız gereken onları yaptıraçağız yarında tam olarak kalaçak okulunda....
günaydın kızlar herkese çok mutluyum bebeğimde ben de gayet iyiyiz.tehlikem geçmiş artık dışarı çıkıp gezebiliyorum.aylardır evde yatıyordum.doktorum yola gitmemede izin verdi evime gideceğim yarın inşallah.düşük tehlikemden dolayı 3 aydır evimden uzaktaydım memlekette (tokat) annemlerde kaldım nihayet evime gideceğim.bebeğim kız olacak galiba doktor kesin dedmedi ama.hayırlısıyla onu kucağıma almayı istiyorum.allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
kızlar dondurulumuş patateler varya ben onları çok severdim yemiyorum şimdi zararlımı yesem
ben de annemi arıcam az sonraYoğurtlu cimcik makarna çok güzel olur....cokacimcoook
Akşam yapıp yiyeceğim...cokacimcoook
Allah razı olsun canımÇok sevindim arkadaşım bulantılarının geçmesine..
Ne güzel yazmışsın. Gözlerim doldu.. :gitme:
yaa işte ben o patatesleri çok severim ama zararlımı acabaÜfff acayip güzel oluyor onlar da....cokacimcoookcokacimcoook
Şu anda olsa yerdim...
oofffff, hem de nasıl yerim ben o patatesi...
dur hazır kayınvalidem bizdeyken söyliyim de yapsın akşama, bir işe yarasın bari :)
merhaba bende izmirdenim. bende alışverişe başlamadım başlamayacağımda 7 aydan önce. daha önce 2 düşüğüm var çünkü. korkuyorum. bebek kıyafetleri için uygun biryer arıyorsanız kemeraltında mina bebek sarayı var. Hem fiyatları çok uygun hem çeşit bol. Yataktan arabaya, kıyafetten beze, kremlere herşey var. Ben hafta sonu bir mothercare' i gezdimde uçmuşlarrrr.. kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin selkie
demek abi olacak minik adam okula başladı hayırlı olsun inşallah güzelce alışır okuluna
Heeeeyyyy,
O minik ne zaman büyüdü de okullu oldu...
Ben o delikanlıyı da yerim kardeş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?