2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar herkese çok mutluyum bebeğimde ben de gayet iyiyiz.tehlikem geçmiş artık dışarı çıkıp gezebiliyorum.aylardır evde yatıyordum.doktorum yola gitmemede izin verdi evime gideceğim yarın inşallah.düşük tehlikemden dolayı 3 aydır evimden uzaktaydım memlekette (tokat) annemlerde kaldım nihayet evime gideceğim.bebeğim kız olacak galiba doktor kesin dedmedi ama.hayırlısıyla onu kucağıma almayı istiyorum.allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

canım aman aman maşallahçok sevindim.geçti gitti işte rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

Ayy canım geçmiş olsun, sakın öyle kötü şeyler düşünme, az kaldı sabret geçecek seninde bulantıların, ama senin mide yanma sorunun da var ya o yüzden böyle sıkıntı veriyordur, şirket yemekleri malesef benimde midemi bulandırıyor, bence kesinlikle kullandıkları yağdan kaynaklanıyor, bende evden hergün sefer tası getiriyorum aynen, böylesi daha iyi, içinde ne olduğunu bilmediğim yemeklerdense kendi yaptığım yemekleri yiyorum hiç değilse :))

Gözünaydın canım, çok sevindim senin adına, iyi dileklerin içinde aminnn diyorum, Rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin..

Igggghh
Yoğurtlu papates kızartmasını seveceğimi sanmıyorum ama yine de yerimcokacimcoook
Ben herşeyi yerimcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Çok sevindim arkadaşım bulantılarının geçmesine..
Ne güzel yazmışsın. Gözlerim doldu.. :gitme:

Heeeeyyyy,
O minik ne zaman büyüdü de okullu oldu...
Ben o delikanlıyı da yerim kardeş....

Hoşgeldin neslihan inşallah bundan sonra sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım

Yoğurtlu cimcik makarna çok güzel olur....cokacimcoook
Akşam yapıp yiyeceğim...cokacimcoook
ben de annemi arıcam az sonra
akşam yapsın da yiyelim inş. :lepi:
Çok sevindim arkadaşım bulantılarının geçmesine..
Ne güzel yazmışsın. Gözlerim doldu.. :gitme:
Allah razı olsun canım
öyle inşaallah o melekler anne babasının kurtuluşu için şefaat edecek
yaşanılan hiçbirşey boşa değil a.s

Öncelikle skorpıon arkadaşıma başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın böyle birşey.

İzmir den 2 arkadaş bulmama sevindim. Berkem ve nazlı minayı bende duydum ama ben sanırım 7 ay bekleyemiycem :)

hoşgeldin selkie
demek abi olacak minik adam okula başladı hayırlı olsun inşallah güzelce alışır okuluna

sağol çanım,sabah bir heyeçanlıydıki,şimdilik çok hevesli,okulu beğendi,inşallah bıkmazda...okullu oldu benim oğluşum şimdi,,,

QUOTE=neslihan28;9253909]günaydın kızlar herkese çok mutluyum bebeğimde ben de gayet iyiyiz.tehlikem geçmiş artık dışarı çıkıp gezebiliyorum.aylardır evde yatıyordum.doktorum yola gitmemede izin verdi evime gideceğim yarın inşallah.düşük tehlikemden dolayı 3 aydır evimden uzaktaydım memlekette (tokat) annemlerde kaldım nihayet evime gideceğim.bebeğim kız olacak galiba doktor kesin dedmedi ama.hayırlısıyla onu kucağıma almayı istiyorum.allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.[/QUOTE]
çanım gözün aydın çok sevindim senin adına...inşallah hep böyle sağlıklı devam eder....kız demek sonunda bir kız haberi daha aldık... :)))

Heeeeyyyy,
O minik ne zaman büyüdü de okullu oldu...
Ben o delikanlıyı da yerim kardeş....

:)))) ya koçaman oldu teyzesi benim oğluşum....okulda öğrendiklerini kardeşinede öğreteçekmiş...afiyet olsun...cokacimcoook,ne çabuk geçiyor zaman ,,daha dün miniçik bişeydi yaaa....minik kuşum yuvadan uçmaya başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…