- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.341
eveet canım ya daha minicikk :dance: çok teşekkür ederimHayırlı olsun cnm.. Susam tanesi kadarmış daha biliyo musun .. :asigim:
Nilüfersahh seninle aynı tarihteyiz. Doktorun tek kan tahlilimi istedi.. İkiye katlanıp katlanmadığını görmek istemedimi benimki hiç bir şey demedi... içim içimi kemiriyor.. Sen keseyi kaç gün sonra gördün canım..
evet canım ya çok heyecanlandım zaten giderken aklımdan binbir tane şey geçti orda o küçük karartıyı görünce yüzüm güldü.Amin inşallah hepimiz sorunsuz sağlıklı hamilelik dönemi geçiririz :Saruboceq:Ezgim gözün aydın canım, çok heyecan verici gerçekten değil mi? İnşallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik dönemi geçiririz, ve bebeklerimiz sağlıklı olur.
polenss benim sat da 5 haziran.
doktorum iki gün arayla iki tahlil istedi. ikiye katlamıştı ikincide.
ama sonra 2 hafta bekle öyle gel dedi, ben de huzursuzum biraz o yüzden, sabretmeye çalışıyorum.
canım inşallah sen de cumartesi verirsin bize mutlu haberiKesesi görünen arkadaşlar hayırlı olsun.. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...Benimde cumartesi randavum. allah nasip ederse...
hoşgeldin canım ben progestan kullandığım için ara ara başım dönüyor ve çook sık acıkıyorum.arkadaşlar merhaba işlerim çok yogun fazla giremiorum topiğe ama herkesi çok merak ediorum ben daha doktora gidemedim malesefayın 20 sinde izne ayrılınca anca gidebilcemm keseyi görenler hepinizin gözü aydınnn inş böle sağlıkla devam eder hamileliğiniz..bu arada bende ne bulantı ne başka bişee var sizde belirtiler nasıl???
evet canım kendi evin olunca mecbur çekiyosun şükür evimiz var inegöle pek gitmedim ama güzeldir
canım ben şimdi çıkıyorum hastaneye sonuç almaya dua edin kızlar bana hayır haberlerle geleyim inş.
aradım :)
normal korkma, bulantı sırasında kasılma olur, bebekle ilgili yok dedi.
bulantı için de, uzun süre aç kalma, az ve sık ye dedi.
dinlen biraz, uzan, geçer dedi. işyerinde nerde uzanacaksam :)
kıslaaarr dünden beri yardım istiyorum yaaa..çizelgemi yaptım ama yazım çokmıyooo ,yardım etmiycekmisiniz manaa..:kedi:birde bugün 5 haftalık olduk ama çizelgemde eksik çıkıyoo..
merhaba arkadaşlar yeni geliyorum doktordan keseyi gördük :lepi: delikafadulden Allahıma bin şükür.Daha minicik karından baktı 1cm falan.çok duygulandım darısı görmeyenlerin başına
arkadaşlar merhaba işlerim çok yogun fazla giremiorum topiğe ama herkesi çok merak ediorum ben daha doktora gidemedim malesefayın 20 sinde izne ayrılınca anca gidebilcemm keseyi görenler hepinizin gözü aydınnn inş böle sağlıkla devam eder hamileliğiniz..bu arada bende ne bulantı ne başka bişee var sizde belirtiler nasıl???
kızlar ben geldim
bebeğimi gördüm 12mm 7+3 gözüküyomuş ultrasonda aslında 6+4 üm çok şükür Allah ıma testlerimde temiz çıktı
darısı bu anı yaşamak isteyen hamişlereeee
ama hastane de ultrasona girdiğim için kalp atışlarını duyamadım ama doktor bir soun yok dedii çok şükürr opuyorumnanaktan
evet bosnacığım aynı tarihteyiz. Benim doktorum istemedi kendi kafama göre yaptırsammı? 11 Temmuzda konturolüm var belki o zaman yaptırır. Nilüferinde dr. ikinci testi istemememiş direk ultrosonla bakmış.. Kısmet..
kızlar ben geldim
bebeğimi gördüm 12mm 7+3 gözüküyomuş ultrasonda aslında 6+4 üm çok şükür Allah ıma testlerimde temiz çıktı
ama hastane de ultrasona girdiğim için kalp atışlarını duyamadım ama doktor bir soun yok dedii çok şükürr opuyorumnanaktan
kızlar ben geldim
kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?