2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım,benden tahlil istemedi,direkt ultrosonda baktı,ve keseyi gördü,.dün doktora gittim,benim iki düşük olduğu için zaten doktoruma sürekli gidiyoruz,.kan pıhtılaşması sorunum var,.hergün iğne vurulacam,.dünden itibaren iğneye başladım,ALLAHIN izniyle..

Ezgim gözün aydın canım, çok heyecan verici gerçekten değil mi? İnşallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik dönemi geçiririz, ve bebeklerimiz sağlıklı olur.
evet canım ya çok heyecanlandım zaten giderken aklımdan binbir tane şey geçti orda o küçük karartıyı görünce yüzüm güldü.Amin inşallah hepimiz sorunsuz sağlıklı hamilelik dönemi geçiririz :Saruboceq:

Geçmiş olsun Nilüferciğim. Allah kolaylık versin.. Melekler için değer.. Sonra unutulup gidecek bu sıkıntılar..Yerini kocaman bir gülücükk.. Benimde kimyasal gebeliğim var daha öncesinde ama onda rakam çok düşüktü..Allah herkesin yardımcısı olsun..

polenss benim sat da 5 haziran.
doktorum iki gün arayla iki tahlil istedi. ikiye katlamıştı ikincide.
ama sonra 2 hafta bekle öyle gel dedi, ben de huzursuzum biraz o yüzden, sabretmeye çalışıyorum.

evet bosnacığım aynı tarihteyiz. Benim doktorum istemedi kendi kafama göre yaptırsammı? 11 Temmuzda konturolüm var belki o zaman yaptırır. Nilüferinde dr. ikinci testi istemememiş direk ultrosonla bakmış.. Kısmet..

arkadaşlar merhaba işlerim çok yogun fazla giremiorum topiğe ama herkesi çok merak ediorum ben daha doktora gidemedim malesefayın 20 sinde izne ayrılınca anca gidebilcemm keseyi görenler hepinizin gözü aydınnn inş böle sağlıkla devam eder hamileliğiniz..bu arada bende ne bulantı ne başka bişee var sizde belirtiler nasıl???

hoşgeldin canım ben progestan kullandığım için ara ara başım dönüyor ve çook sık acıkıyorum. bir de sık idrara çıkmaya başladım ama midem hiç bulanmıyor aksine ne görsem yemek istiyorum kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar kuzenimi aradım oda Mayısta doğum yaptı.. Onunda mide bulantısı 10 haftadan sonra başlamış. Kalp atışlarını gördülten sonra .. Bende var ama yağa karşı özellikle etin yağı tereyağ gibi..
Midesi bulanmayanlar takmasın.. Sorun yok yani..

evet canım kendi evin olunca mecbur çekiyosun şükür evimiz var inegöle pek gitmedim ama güzeldir
canım ben şimdi çıkıyorum hastaneye sonuç almaya dua edin kızlar bana hayır haberlerle geleyim inş.

tamam canım inşallah güzel haberler getirirsin...

aradım :)
normal korkma, bulantı sırasında kasılma olur, bebekle ilgili yok dedi.
bulantı için de, uzun süre aç kalma, az ve sık ye dedi.
dinlen biraz, uzan, geçer dedi. işyerinde nerde uzanacaksam :)

iyi bak ciddi bişey yokmuş....

kıslaaarr dünden beri yardım istiyorum yaaa..çizelgemi yaptım ama yazım çokmıyooo ,yardım etmiycekmisiniz manaa..:kedi:birde bugün 5 haftalık olduk ama çizelgemde eksik çıkıyoo..

canım ahngi yazı çıkmıyo anlamadım ben,sat tarihini bir gün önce yazarsan tam gününü verir çizelgen,benim çizelged aynısını yaptı bana bende öyle yaptım...

merhaba arkadaşlar yeni geliyorum doktordan keseyi gördük :lepi: delikafadulden Allahıma bin şükür.Daha minicik karından baktı 1cm falan.çok duygulandım darısı görmeyenlerin başına

hadi canım gözün aydın...
bende 5,30 da gideceğim dr ye!bakalım duyacakmıyız mnik kalbini bebişimin...

bende biraz bulantı var canım,hiç bişey yiyesim yok,kokulardan acayip tiksinmeye bşladım...:bbo:

kızlar ben geldim
bebeğimi gördüm 12mm 7+3 gözüküyomuş ultrasonda aslında 6+4 üm çok şükür Allah ıma testlerimde temiz çıktı
darısı bu anı yaşamak isteyen hamişlereeee
ama hastane de ultrasona girdiğim için kalp atışlarını duyamadım ama doktor bir soun yok dedii çok şükürr opuyorumnanaktan

Çok sevindim canım..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Gözün aydın..

canım 11'inde keseyi göreceksin inşallah, çok az kalmış, sabret. zaten keseyi görünce tekrar test istemez sanırım.

Walla benimde öle hiç hamilelik belirtim yok arada sırada kasığıma giren kramp dışında neyse bunada çok şükürr rabbim hepimize saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh:)

canım gözün aydın, maaşallah bebişine... hep böyle iyi haberler vereceğiz inşallah birbirimize...

41 kere maşallah ptprcığımıza inşallah,
testlerimizin güzel çıkmasınada çok ssevindim,darısı başıma inşallah!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok sevindim..Gözünaydın.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…