- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.301
canıımm içini ferah tut bitanemm.RABBıMıN izniyle bebişine hiç bişeycik olmayacak..sen bol bol yat dinlen.dr'dan gelince hemen haber ver dualarımdasın bitanemm..günaydın kızlar ben çok köyüyüm sabah namaza kalktım içi çamaşırımda pembe kan gördüm yıkıldım şimdide ara ara kahverengi şeklinde geliyo bu bebeğimde bırakıp gidiyo beni galiba saat 1 de randevum
[/QUOTE]ALLAH HAMıŞLERıMıZı NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLı KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASıB ETSıN ıNŞALLAHHH...
][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek:|
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
11|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
12|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
13|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
14|ezgim |29|03 Haziran|10 Mart|55|
15|Frambuaz |29|..........|8 Mart|
[/table]
canım gözünaydın,darısı kalp atışını görmeye inşallaaahh..herkese günaydınlar diliyorum,dün yoktum,izinliydim,oyüzden görüşemedik arkadaşlar,öncelikle zelişcim üzme kendini,öyle arada bi kanamalar olabilir,hemen kötüye yorma,.a.s.:1hug:dün doktora gittim,ve zar zorda olsa keseyi görebildik,.bi noktadan ibaret,ay çok heyecanlandımdelikafadulden delikafadulden
merhaba arkadaşlar ben bir mart annesi olacağım inşallah 4+5 günlük hamileyim ayın 14 ünde dr muayenesine gideceğim hepinizin haberlerini bekliyorum
bursada gülbahçede oturuyorum canım 1 yılönce evlenmeden önce teleferikteydimm
kızlar acayip midem bulanıyor bugün.
tuvalete zor yetişiyorum. çıkarmıyorum ama az kaldı sanırım.
bulantı sırasında karnımda tuhaf kasılmalar oluyor.
doktoru aramam lazım mı sizce?
çok mu evhamlıyım yoksa :kedi:
benim kayınvalidemgil eski garajın orda oturuyorlar,ben inegöldeydim evlenmeden öne,ama tabi bursada çok takılırdık,zaten çok yakın bursa inegöle,çok güzel ama bursa ben severim yeşil bursamı?
evlendikten sonra ben ümraniyeye geldim eşimin işi sebebiyle ,sonrada burda kaldık
simenay seninlede günlerimiz çok yakınmış benimki de 6 haziran ben 14 ünde gideceğim daha dr a
canım aşaği kesimlerin havası berbat havasıs evler içi içe geceleri havasıslıktan mavoluyoruz camları açsam dışardan gelen pis kokular anlıcan anamın evi teleferikte üfür üfür havası mis gibi çok arıyom çokk
teleferik öyle oranın havası mis gibi,üfül üfül,eşimin bir akrabası oturuyor orda ordan biliyorum orayı,çok güzel gerçekten..
benim evin önündende şile otoyolu geçiyor inanılmaz gürültülü,bende bıktım evin gürültüsünden,ama kendi evimiz,meçbur katlanıyoruz,çamları açamıyorum,evin içinde oturamıyoruzz yoksa gürültüden,açınça çok havadar ama gürültü kötü!
benim annemlerde inegölde ya inanılmaz sakindi ne bir gürültü ne bişey...çok sessizdi bende onu çok özledim...
evet canım kendi evin olunca mecbur çekiyosun şükür evimiz var inegöle pek gitmedim ama güzeldir
canım ben şimdi çıkıyorum hastaneye sonuç almaya dua edin kızlar bana hayır haberlerle geleyim inş.
canım dr güzel haberlerle gelirsin inşallahh..
nilüfercim eklemişsin beni,teşekkür ederim tatlıma.s.
merhaba arkadaşlar yeni geliyorum doktordan keseyi gördük :lepi: delikafadulden Allahıma bin şükür.Daha minicik karından baktı 1cm falan.çok duygulandım darısı görmeyenlerin başına
günaydın kızlar ben çok köyüyüm sabah namaza kalktım içi çamaşırımda pembe kan gördüm yıkıldım şimdide ara ara kahverengi şeklinde geliyo bu bebeğimde bırakıp gidiyo beni galiba saat 1 de randevum
hayırlı olsun cnm amin inş yakında kalp atışınıda duyarsın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?