2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canıımm içini ferah tut bitanemm.RABBıMıN izniyle bebişine hiç bişeycik olmayacak..sen bol bol yat dinlen.dr'dan gelince hemen haber ver dualarımdasın bitanemm..
[/QUOTE]
tatlişkom p.tesi keseyi görmüştüm,yazmamışsın beni ekle hadi hadii
canım gözünaydın,darısı kalp atışını görmeye inşallaaahh..
merhaba arkadaşlar ben bir mart annesi olacağım inşallah 4+5 günlük hamileyim ayın 14 ünde dr muayenesine gideceğim hepinizin haberlerini bekliyorum

canım hoşgeldina.s.ALLAH tamamına erdirsin,sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

bursada gülbahçede oturuyorum canım 1 yılönce evlenmeden önce teleferikteydimm

benim kayınvalidemgil eski garajın orda oturuyorlar,ben inegöldeydim evlenmeden öne,ama tabi bursada çok takılırdık,zaten çok yakın bursa inegöle,çok güzel ama bursa ben severim yeşil bursamı?

evlendikten sonra ben ümraniyeye geldim eşimin işi sebebiyle ,sonrada burda kaldık

]

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |kese görüldü:lepi:
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
11|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
12|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
13|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
14|ezgim |29|03 Haziran|10 Mart|55|
15|Frambuaz |29|..........|8 Mart|
16|nilufermas |..|6 Haziran|13 Mart|
17|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:

[/table][/QUOTE]

kızlar acayip midem bulanıyor bugün.
tuvalete zor yetişiyorum. çıkarmıyorum ama az kaldı sanırım.
bulantı sırasında karnımda tuhaf kasılmalar oluyor.
doktoru aramam lazım mı sizce?
çok mu evhamlıyım yoksa :kedi:

bene ara dr ni,en zazından bişey yoksa normalse bile,sana ne yapman gerektiğini söyler,hadi durma ara!

canım aşaği kesimlerin havası berbat havasıs evler içi içe geceleri havasıslıktan mavoluyoruz camları açsam dışardan gelen pis kokular anlıcan anamın evi teleferikte üfür üfür havası mis gibi çok arıyom çokk

teleferik öyle oranın havası mis gibi,üfül üfül,eşimin bir akrabası oturuyor orda ordan biliyorum orayı,çok güzel gerçekten..

benim evin önündende şile otoyolu geçiyor inanılmaz gürültülü,bende bıktım evin gürültüsünden,ama kendi evimiz,meçbur katlanıyoruz,çamları açamıyorum,evin içinde oturamıyoruzz yoksa gürültüden,açınça çok havadar ama gürültü kötü!

benim annemlerde inegölde ya inanılmaz sakindi ne bir gürültü ne bişey...çok sessizdi bende onu çok özledim...

evet canım kendi evin olunca mecbur çekiyosun şükür evimiz var inegöle pek gitmedim ama güzeldir
canım ben şimdi çıkıyorum hastaneye sonuç almaya dua edin kızlar bana hayır haberlerle geleyim inş.

aradım :)
normal korkma, bulantı sırasında kasılma olur, bebekle ilgili yok dedi.
bulantı için de, uzun süre aç kalma, az ve sık ye dedi.
dinlen biraz, uzan, geçer dedi. işyerinde nerde uzanacaksam :)

evet canım kendi evin olunca mecbur çekiyosun şükür evimiz var inegöle pek gitmedim ama güzeldir
canım ben şimdi çıkıyorum hastaneye sonuç almaya dua edin kızlar bana hayır haberlerle geleyim inş.

canım dr güzel haberlerle gelirsin inşallahh..

nilüfercim eklemişsin beni,teşekkür ederim tatlıma.s.

kıslaaarr dünden beri yardım istiyorum yaaa..çizelgemi yaptım ama yazım çokmıyooo ,yardım etmiycekmisiniz manaa..:kedi:birde bugün 5 haftalık olduk ama çizelgemde eksik çıkıyoo..

merhaba kızlar guzel bir gun geciririz insallah
bugun doktora giden arkadasımız cok
bende haftayı bekleyim artıkkk:)
zeliscim insallahhh guzel haberlerle gelirsin cok endiselendim okuyunca

merhaba arkadaşlar yeni geliyorum doktordan keseyi gördük :lepi: delikafadulden Allahıma bin şükür.Daha minicik karından baktı 1cm falan.çok duygulandım darısı görmeyenlerin başına

Bu arada Zelişcim iyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle inşallah önemsiz bir kanamadır ki ben öyle olduğuna inanıyorum.Gönlünü ferah tut canım hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…