2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sirius benim kasıklarım çok ağrıdı geçen hafta, çok korktum hatta.
doktorumu aradım, normal dedi, rahim büyürken olurmuş.
bir vücut yeni duruma hemen adapte olamazmış, regl sancısı gibi bir sancı olabilirmiş.
çok mu ağrıyor canım senin?

benim de tam öyleydi.
hem doktor hem de eski hamile arkadaşlar normal dediler canım.
telaş etme, kötü şeyler getirme aklına sakın.
gerçi sana söylüyorum, ben de sürekli bişeyler bulup panikliyorum :)

merhaba arkadaşlar yeni geliyorum doktordan keseyi gördük :lepi: delikafadulden Allahıma bin şükür.Daha minicik karından baktı 1cm falan.çok duygulandım darısı görmeyenlerin başına
tatlım gözünaydın,darısı kalp atışlarını duymaya inşallah..:Saruboceq:
canım iğneni nereden vuruluyosun.dr bana göbüşten dedi,daha başlamadım,tahlillerim çıktıktan sonra başla dedi..
canım benim belirtim yok. sık sık kasıklarıma ağrı giriyo o kadar,sık sık vc yede çıkmıyorum.akıntım çoğaldı.delikafaduldenkullandığım ilaçlardan olsa gerek,70'lik devirmişim gibi başım çook dönüyooo

arkadaşlar malesf güzel haberlerle gelemedim bebeğin kesesini göremedik rahimde kalınlaşma var dr keseyi görmemiz gerekirdi dedi kahverengi akıntı devam ediyo salı günü tekrar gidicem kısacası düşmesini bekliyoruz sonra araştırmalara başlıycaz çünkü bu benim ikinci düşüğüm olcak doktorum rahimden parça alıp incelemede yapabiliriz dedi sabahtan beri ölü gibiyim ağlama krizlerine girdim

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbensenağlama

çok üzüldüm canım ama allahtan umut kesilmez belki allahın izniyle bebegin tutunur bırakmaz seniii belkideee sen bol bol dua ett canım allah sabırnı verir inşallah :Saruboceq::gitme:

canımın içi bitanemm,ne diycemi şaşırdım.canım ALLAH'tan ümit kesilmez.inşallah bebişin seninle kalır dualarımdasın bitanemm..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:senağlama

canım .. ne dıyecegımı ne yazacagımı bılemedım .. inan ki cok uzuldum .. ama allahtan umut kesılmez belkı bır gelişme olur ... bence de bır araştırma yapılsın ondan sonra hamıle kal .. allah sana ve aılene saglıklı ve mutlu bır hayat nasıp etsın .. canım benım ne olur uzme kendını .. yıne olur .. sen saglıklı ve genç bır annesın .. hem dogal yoldan oluyor .. sadece zamanı degılmış ..boyle dusun ..

Ya varya belkı bebeıŞın tutunur sana allahtan Ümıt kesılmez ne dıyeceĞımı ŞaŞırdım yaa offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…