- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.381
ya hayır bende yapamadım
sorun değil canım. zamanını aldım teşekkürler.
http://www.mytickerz.com/tickers/d23czf3jzjwm5vzn.png
sirious canım beğenirsen sanada bunu yaptım istersen eklersin canım,son sat 8 haziran demi
tatlım gözünaydın,darısı kalp atışlarını duymaya inşallah..:Saruboceq:merhaba arkadaşlar yeni geliyorum doktordan keseyi gördük :lepi: delikafadulden Allahıma bin şükür.Daha minicik karından baktı 1cm falan.çok duygulandım darısı görmeyenlerin başına
canım iğneni nereden vuruluyosun.dr bana göbüşten dedi,daha başlamadım,tahlillerim çıktıktan sonra başla dedi..canımcım,benden tahlil istemedi,direkt ultrosonda baktı,ve keseyi gördü,.dün doktora gittim,benim iki düşük olduğu için zaten doktoruma sürekli gidiyoruz,.kan pıhtılaşması sorunum var,.hergün iğne vurulacam,.dünden itibaren iğneye başladım,ALLAHIN izniyle..
canım benim belirtim yok. sık sık kasıklarıma ağrı giriyo o kadar,sık sık vc yede çıkmıyorum.akıntım çoğaldı.delikafaduldenkullandığım ilaçlardan olsa gerek,70'lik devirmişim gibi başım çook dönüyoooarkadaşlar merhaba işlerim çok yogun fazla giremiorum topiğe ama herkesi çok merak ediorum ben daha doktora gidemedim malesefayın 20 sinde izne ayrılınca anca gidebilcemm keseyi görenler hepinizin gözü aydınnn inş böle sağlıkla devam eder hamileliğiniz..bu arada bende ne bulantı ne başka bişee var sizde belirtiler nasıl???
canım ahngi yazı çıkmıyo anlamadım ben,sat tarihini bir gün önce yazarsan tam gününü verir çizelgen,benim çizelged aynısını yaptı bana bende öyle yaptım...
tatlım hani, meleğim benimle,mucizem,gibi şeyler yazmış ya arkadaşlar,işte bende öyle bişi yazdım ama çıkmadı.
canım testlerinin güzel çıkmasına çok sevindim.bebişinide görmüşsünkızlar ben geldim
bebeğimi gördüm 12mm 7+3 gözüküyomuş ultrasonda aslında 6+4 üm çok şükür Allah ıma testlerimde temiz çıktı
darısı bu anı yaşamak isteyen hamişlereeee
ama hastane de ultrasona girdiğim için kalp atışlarını duyamadım ama doktor bir soun yok dedii çok şükürr opuyorumnanaktanay ne güzel darısı bizlerin başına..:Saruboceq:
Ben de şidi doktora gidicem.. Aslında herşey yolunda ama biraz mucize oldu ya bizim için hamilelik, başka bi doktora daha muayene olmak istedim..
Bi de bitki çayları içilebilir mi?
Tatlandırıcılı sakız çiğneyebilir miyim? gibi kafamda sorular var
Sizin de merak ettiğiz şeyler varsa gitmişken sorabilirim..
canım tekrar tebrik ederim.dr'dan güzel haberlerle gelirsin inşallahh..:Saruboceq:
zelişiiimm gelmedinmi dahaaa..inşallah güzel haberler verirsin bizlere :Saruboceq:canım hemşoomm..
arkadaşlar malesf güzel haberlerle gelemedim bebeğin kesesini göremedik rahimde kalınlaşma var dr keseyi görmemiz gerekirdi dedi kahverengi akıntı devam ediyo salı günü tekrar gidicem kısacası düşmesini bekliyoruz sonra araştırmalara başlıycaz çünkü bu benim ikinci düşüğüm olcak doktorum rahimden parça alıp incelemede yapabiliriz dedi sabahtan beri ölü gibiyim ağlama krizlerine girdim
arkadaşlar malesf güzel haberlerle gelemedim bebeğin kesesini göremedik rahimde kalınlaşma var dr keseyi görmemiz gerekirdi dedi kahverengi akıntı devam ediyo salı günü tekrar gidicem kısacası düşmesini bekliyoruz sonra araştırmalara başlıycaz çünkü bu benim ikinci düşüğüm olcak doktorum rahimden parça alıp incelemede yapabiliriz dedi sabahtan beri ölü gibiyim ağlama krizlerine girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?