2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindim allah sağlıkla kucağınadaalamyı nasip etsin bir zilli kızımız daha geliyor demekki.

günaydın bende aynısını kullanıyorum o ilaçların bendede aynı sorun var dr sormayı unuttum sanırım onlardandır demir hapları yapıyomuş..

daha yeni başladım ben bu haplara doktorumada ulaşamadım telefonu kapalı. sen megadayn mı kullanıyorsun vitamin olarak bana bacak kasılmasından dolayı magnezyum verdi suda eritip içiyorum omu yaptı acaba ?

daha yeni başladım ben bu haplara doktorumada ulaşamadım telefonu kapalı. sen megadayn mı kullanıyorsun vitamin olarak bana bacak kasılmasından dolayı magnezyum verdi suda eritip içiyorum omu yaptı acaba ?

Canımcım günaydın, ben megadyn kullanıyorum, benimde dışkım aynı renk ve durumda, korkulacak bişey yok, kafana takma...

günaydın bende aynısını kullanıyorum o ilaçların bendede aynı sorun var dr sormayı unuttum sanırım onlardandır demir hapları yapıyomuş..

Canımcım günaydın, ben megadyn kullanıyorum, benimde dışkım aynı renk ve durumda, korkulacak bişey yok, kafana takma...

ne biliyim canım ya endişelendim öyle olduğunu görünce.(

Mutlucum, hayırlı haberlerle döneceksin inşallah, ben geçen hafta yaptırdım üçlü testi, sonuç iyi çıktı çok şükür ama benim ikili testimde risk var malesef (

kızlar günaydın.geçmişi fazla okuyamadım bebişlerin cinsiyeti belli olan ve varsa gözden kaçırdığım hayırlı olsun kızlar.sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda. bugün hafif bir başağrım var o yüzden keyfimden yok fazla.bide yarının stresi sardı sanırım.malum üçlü testimiz var.allaha şükür ikili test iyi çıkmıştı imşallah üçlü testimizde öyle çıkar.cinsiyetide büyük ihtimalle öğreniriz.rabbim sağlıklı versinde.bize dua edin olurmu herşey yolunda gitsin.

Medicana ya gittin mi? Ya da gidecek misin?

Canım araştırdım medicana yı, bana medicana nın ssk ile anlaşmasının bittiğini söylediler, ben orada doğum yapamıyormuşum yani, ben gittiğim hastanede ve benimle ilgilenen doktorla doğum yapmak istiyorum doğal olarak, o yüzden hala araştırma içerisindeyim..

canım özellikle istediğin bir hastane varmı.

ark gözünaydın Allah mutlulugumuzu daim etsin bir erkek daha geliyo desene bizim erkeklere kız bulamıyacaz nerde bu kızlar ayoldelikafaduldenhihoyyyt

bende eşime aynı şeyi söyledim gelin bulamayacağız diye oda ne dese beğenirsini,z senle ben aynı yaştamıyız 5-6 yaş küçük kız hihoyyyt alırız oğlumuza dedi

Mutlucum, hayırlı haberlerle döneceksin inşallah, ben geçen hafta yaptırdım üçlü testi, sonuç iyi çıktı çok şükür ama benim ikili testimde risk var malesef (

ikili test riskli olup 3 lü risksizmi çıkıyor ben yaptırmadım 2liyi gerek görmedi doktorum demekki 3lü daha önemli inşallah seninde sorun olmaz 2li test sonucun

sağol pembecim sağlıklı sonuçlarla gelirim inşallah, .. bende öğleden sonra alacağım seninle aynı gidiyoruz o zaman . ben cinsiyetini 10gün önce 20dk doktorun uğraşı sonucu öğrendim her zaman hareketli bebiş ogün uyuyordu doktor ultrasonu vurup hafifce uyandırdı o zaman gösterdi yanındada stajyer afrikalı arnavut birde türk öğrenci vardı erkek olduğunu söyleyince eşim çok sevindi :içelim: o sevinci gören afrikalı doktor eşimi sırtını sıvazladı iyiki doktorum muayenehanesinde söylemedi cinsiyetini farklı bir deneyim oldu bizim için

Özellikle istediğim bir hastane yok, sadece ilgi bekliyorum doktorumdan, benim sorduğum sorulara cevap versin beni bilgilendirsin yeter, hangi testi ne için yapmak istediğini açıklasın..
amin canım rabbim hepimizin bebeklerini korusun.
kendi dr söyliycem ama çok yoğun ancak sen sorunnca cevaplıyor çok ilgilidir.hiçbir şekilde baştan savmaz.cep numarasını verir istediğin zaman ararsın. ama yoğunluktan ötürü soruları sen sorduğunda cevaplar.ben alıştığım için muayene odasında değilde sonuçları gösterdiğimiz odasında sorarım sorucakalrımı.bide yazarımki sorucakalrımı bende unutmayım diye.invanı doç.senin tercihin varmı bu konuda.

Özellikle istediğim bir hastane yok, sadece ilgi bekliyorum doktorumdan, benim sorduğum sorulara cevap versin beni bilgilendirsin yeter, hangi testi ne için yapmak istediğini açıklasın..

simenay istersen sende kadın doğumcu değilde doçent veya profosörle bir görüş daha deneyimli olabilirler ben sorayımmı doktoruma amniyosentez yapıyormusunuz diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…