- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.941
Tahminlerim doğru çıktı. İyi olmanıza sevindim Nilüfer, gözün aydın senin de... :)
çok ama çok sevindim listemizi yapan annemizin erkek meleği olmasına şaşırmadım bende ...Allahım sağlıklı şekilde hamile geçirmeni diliyorum canım darısı benim gibi bekleyenlerde 10 Ekim gelse de senin adına sevindim canımmmiyi akşamlar arkadaşlar,.ALLAHA şükür çok mutluyum,.cumartesi doktora gittim ve güzel haberlerle döndüm,.herşey yolunda,.bebikimde gayet sağlıklı,artık tek halde göremiyoruz,parça parça gördük,.ne kadarda büyümüş fıstığım yamafoldumbenveeee doktorumuz cinsiyetini söylemişmiydik dedi,bende hayır ama tahmin edebiliyorum sadece içimden erkek geçiyo dedim,.doktorumda pipisini gösterdi,.ERKEKKKK dedigamyoncuiremsubenimde ALLAHIN izniyle bi erkek bebikim olcek,.çok mutluyum,.zaten baştan beri hep erkek hissediyodum,vede hislerim çıkmış oldu böylelikle..bu arada sadece 200 gram almışım.mafoldumben mafoldumbenaslında herşeyi yiyorum,.niye böyle kilo alamadım,.anlayamadım,.ona biraz canım sıkıldı.sonrasında doktorum kan ilacı yazdı artı elevite devam edecekmişim..böyle işte arkadaşlarım..sizleri seviyorum,iyiki varsınız,.vede iyiki sizlerle paylaşıyorum bu mutlu hislerimi..:1hug: :1hug: :1hug:
iyi akşamlar arkadaşlar,.ALLAHA şükür çok mutluyum,.cumartesi doktora gittim ve güzel haberlerle döndüm,.herşey yolunda,.bebikimde gayet sağlıklı,artık tek halde göremiyoruz,parça parça gördük,.ne kadarda büyümüş fıstığım yamafoldumbenveeee doktorumuz cinsiyetini söylemişmiydik dedi,bende hayır ama tahmin edebiliyorum sadece içimden erkek geçiyo dedim,.doktorumda pipisini gösterdi,.ERKEKKKK dedigamyoncuiremsubenimde ALLAHIN izniyle bi erkek bebikim olcek,.çok mutluyum,.zaten baştan beri hep erkek hissediyodum,vede hislerim çıkmış oldu böylelikle..bu arada sadece 200 gram almışım.mafoldumben mafoldumbenaslında herşeyi yiyorum,.niye böyle kilo alamadım,.anlayamadım,.ona biraz canım sıkıldı.sonrasında doktorum kan ilacı yazdı artı elevite devam edecekmişim..böyle işte arkadaşlarım..sizleri seviyorum,iyiki varsınız,.vede iyiki sizlerle paylaşıyorum bu mutlu hislerimi..:1hug: :1hug: :1hug:
Ben bu söylediklerini ders anlatırken hissediyorum, bir de dün akşam arkadaşlarla sohbet ederken oldu. Üstüne alınıyor kerata...
[sıze="2"]iyi akşamlar arkadaşlar,.allaha şükür çok mutluyum,.cumartesi doktora gittim ve güzel haberlerle döndüm,.herşey yolunda,.bebikimde gayet sağlıklı,artık tek halde göremiyoruz,parça parça gördük,.ne kadarda büyümüş fıstığım yamafoldumbenveeee doktorumuz cinsiyetini söylemişmiydik dedi,bende hayır ama tahmin edebiliyorum sadece içimden erkek geçiyo dedim,.doktorumda pipisini gösterdi,.erkekkkk dedigamyoncuiremsubenimde allahın izniyle bi erkek bebikim olcek,.çok mutluyum,.zaten baştan beri hep erkek hissediyodum,vede hislerim çıkmış oldu böylelikle..bu arada sadece 200 gram almışım.mafoldumben mafoldumbenaslında herşeyi yiyorum,.niye böyle kilo alamadım,.anlayamadım,.ona biraz canım sıkıldı.sonrasında doktorum kan ilacı yazdı artı elevite devam edecekmişim..böyle işte arkadaşlarım..sizleri seviyorum,iyiki varsınız,.vede iyiki sizlerle paylaşıyorum bu mutlu hislerimi..:1hug: :1hug: :1hug:[/sıze]
iyi akşamlar arkadaşlar,.ALLAHA şükür çok mutluyum,.cumartesi doktora gittim ve güzel haberlerle döndüm,.herşey yolunda,.bebikimde gayet sağlıklı,artık tek halde göremiyoruz,parça parça gördük,.ne kadarda büyümüş fıstığım yamafoldumbenveeee doktorumuz cinsiyetini söylemişmiydik dedi,bende hayır ama tahmin edebiliyorum sadece içimden erkek geçiyo dedim,.doktorumda pipisini gösterdi,.ERKEKKKK dedigamyoncuiremsubenimde ALLAHIN izniyle bi erkek bebikim olcek,.çok mutluyum,.zaten baştan beri hep erkek hissediyodum,vede hislerim çıkmış oldu böylelikle..bu arada sadece 200 gram almışım.mafoldumben mafoldumbenaslında herşeyi yiyorum,.niye böyle kilo alamadım,.anlayamadım,.ona biraz canım sıkıldı.sonrasında doktorum kan ilacı yazdı artı elevite devam edecekmişim..böyle işte arkadaşlarım..sizleri seviyorum,iyiki varsınız,.vede iyiki sizlerle paylaşıyorum bu mutlu hislerimi..:1hug: :1hug: :1hug:
benide listenize eklermisiniz lütfennnnnnnnnnnnnn
son adet tarihi 12 haziran
tahmini doğum zamanı 19 mart
hamile kaldığım kilo 78
14+3 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?