- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.021
Randevun varken mi değişti, yoksa hiç randevun yok muydu? Yeni bir randevu almak aradığında mı öğrendin değiştiğini?
efecrin
canım inşallah bulursun gene kafana göre bir dr.
HİJYENİM nevar işte negüzel bol bol su içiyosun bende çok susuyorum.
ben de bu aralar geceleri susuyorum. bence endişelenecek birşey yok. Dün bir makale okudum. ihmal edilen besin: SU diyordu. hamileler günde 8 bardak su içmeliymiş. hem çatlaklara hem de kabıza çok iyi geliyormuş.
EFERCİN gittiğin yerde başka doktor yokmu ona git herhalde doktorunun yerine bakacak biri vardır beğenmezsen başkasına gidersin
günaydin güzel mart anneleri...
Nilufersahcim canim gözün aydin...cok sevindim herseyin yolunda olmasina...
Kilo konusuna gelince, merak etme...bende simdiye kadar sadece 500 gram almisim...
Ama doktor sorun yok diyor...
Hee birde sey diyecektim ya...kizlar okudugma göre cogunuz vitamin felan gibi seyler kullaniyorsunuz
doktorlarin yazdigi...bende istedim doktorumdan ama yazmadi bana...
Gerek yok, bebegin gelisimi cok iyi hatta büyük felan dedi...yinede kendim eczaneden alip kullansam bir zarari olurmu...
Tanidiklarim felan hep diyorlar vitamin hapi felan kullaniyorsun demi diye, ben hayir diyince sasiriyorlar...
Herkese merhabalar hanımlar mutlu sorunsuz bır gun gecırmenız dılegıyle...
Ya sımenaycım kac haftalık oldun hala daha cekıosun su bulantıların bı cozumu yokmusmu canım ya
dra gıdeceklerde hayırlı haberlerle donun ınsallah
Kizlarrr birsey soracagim, Ben yarin ultrasona girecegim.. Acaba cinsiyetini gorebilirlermi.. ?? Sizler hangi haftalarda ogrendinizzz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?