2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Artık rahim büyüdüğü için bağırsaklara baskı yapıyo buyüzden kabızlık oluyo.Yani daha çok lifli şeyler yemeliyiz armut elma mısır gevreği yulaf ezmesi falan

Randevun varken mi değişti, yoksa hiç randevun yok muydu? Yeni bir randevu almak aradığında mı öğrendin değiştiğini?

şöyle canım gittiğim has.kendisi gün vermiyormuş sana dr.hafta veriyr sen gününü ayarlıyorsun dr.um da bana 17. haftanda gel dedi yani randevu günüm yoktu alıcaktım ama dr. bana 17.haftada gelmen lazım 4 lü test yapıcam dedi ama bana ben gidicem falan dememişti bugün bende aradım haftaya gün alayım diye ozaman söyledi hemşiresi ekimde gelmicek dedi yaaa ben napıcam yaaa mafoldumben mafoldumben has.güzel ama başka dr.larını bilmiyorum iyi mi kötümü dr. bulmak zaten zor offff offfff mafoldumben mafoldumben

Bir sitede baktım 14. haftada ağırlığı bebeğin 25 gr diyo bir sitede baktım 45 gr diyo 14. haftada bebek kilosuna baktıran varmı aranızda.

ben de bu aralar geceleri susuyorum. bence endişelenecek birşey yok. Dün bir makale okudum. ihmal edilen besin: SU diyordu. hamileler günde 8 bardak su içmeliymiş. hem çatlaklara hem de kabıza çok iyi geliyormuş.

Teşekkürler cnm ohh ne ala o zaman sevineyim bu kadar susadığıma...

Kızlar Aylardır mandalina istiyordu cnm sonunda dün kavuşabildim kendisine
kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bende müthiş susuyorum son günlerde

şu saate kadar içtiğim su miktarı 1 litreyi geçti
acaba bu kadar susamamızın özel bir nedeni mi var :uhm:

aynı şekilde bende öyleyim çok su içiyorum bide gece tuvalete kalkmayan ben devamlı tuvalete kalkar oldum anlamadım bu işi eşim diyoki.. bebek yapıyodur çişini ondan çok gidiyosun....delikafadulden:dance:

canım sende almanyadasın sanrım bende belcıkadayım yanı dıyecegım aynı haplar var bızlerde omnıbıonta dıye bı hap var onu al recetesız alabılırsın sanırım bana dr yazmıstı ama

Herkese merhabalar hanımlar mutlu sorunsuz bır gun gecırmenız dılegıyle...
Ya sımenaycım kac haftalık oldun hala daha cekıosun su bulantıların bı cozumu yokmusmu canım ya
dra gıdeceklerde hayırlı haberlerle donun ınsallah

Canım yarın doktora gidecem, bulantılarımdan da bahsedecem bakalım ne diyecek, bulantı hapını bırakınca bir süre iyi, sonra tekrar aynı sıkıntı, bende anlamadım, birazda psikolojik olabilir diye düşünüyorum, evde iken bişey yok, işe gelirken yolda kendimi çok kasıyorum, aman milletin içinde kusup rezil olmayayım diye, belki ondandır ama bu durum 9 ay sürmez inşallah, yoksa yandığımın resmidir valla :))

Merhaba Kızlar,

nezamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundan
bende çok susuyorum, sabahtan bu zamana kadar 1,5 litre içtim. Dala devam ediyorum.
Bizde 14 haftalık olduk. 8,5cm dik en son 2hafta önce ... dahada uzamıştır. Cinsiyetini bilmiyoruz henüz...

Öpüyorum hepinisi

Kizlarrr birsey soracagim, Ben yarin ultrasona girecegim.. Acaba cinsiyetini gorebilirlermi.. ?? Sizler hangi haftalarda ogrendinizzz????

merhaba, bence beebğin pozisyonu denk duserse kesin oğrenirsin canim, ben 18.haftadayim, 2 hafta once oğrendim erkek oldugunu. erkeklerin daha kolay belli oluyon tabia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…