2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar
hepinize günaydınnn a.s.

nilüfercim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
gözün aydın bir erkekimiz daha geldi demek :))
bakalım benim için ne diyecek haftaya

bende eşime aynı şeyi söyledim gelin bulamayacağız diye oda ne dese beğenirsini,z senle ben aynı yaştamıyız 5-6 yaş küçük kız alırız dedi

bizimkide laf işte cnm şimdi kız ararız kız buluncada kıskanır vermeye kıyamayız allah o günleri görmemizi nasip etsin..

samahamit evet megadyn kullanıyorum bide demir eksikligi için santafer fort bunları kullanıyom endişelenme ark bişey yoktur...

canım inşallah sağol rabbim sağlık verisn hepsine.bende yarın çikolata yiyip girmeyi düşünüyorum bakalım inşallah uyuyor olmaz.etrafımdaki herkez soruyor artık cinsiyeti bellimi diye.

Herkese günaydın ii haftalar arkadaşlar

Özlemcim sen bu sorunun için ayrıca bir doktora endokronoloji uzmanına gittinmi benim yarın tekrar tahlillerim olucak TSH, FT4, AÇLIK ŞEKERİ, HEMOGRAM 2 ay öncesinden istedi bunları ayrıca yarın bebişim içi,nde randevum var . Zaten doğumdan 2 hafta önce bütün ilaçları kesiyorlarmış. ARkadaşımda kullandı çok sağlıklı bir kızı var şimdi hiç telaşlanma oda ilk bebeğini doğuma 1 hafta kala kaybetmişti ilaçlar işe yaradı ikincide o yüzde ilaçlarını düzenli kullan mutlaka çok önemli..Risk yoktur korkma cnm herşey güsel olacak hayırlısıyla hepimiz alıcaz kuzuşlarımızı kucağımıza...

günaydın canlarım...sabahtan ber, koşturuyorum zaman bulupta yazamadım size...
varis çorabı almamızı istedi spor hocamız...
iki haftadır doktorumun muayenehanesinde spor dersine gidiyoruz ücretsiz çok keyifliydi.bu cumartesi son.
bacaklarımızda varis olmasın diye baştan önlem alalım dedi hocamız sizde alın isterseniz hamileler için destek varis çorabı bu engellemek içinmiş ama varisi olan hamileler için olan çorap çok daha pahalı benim alacağım 50 lira...
tavsiye ederim bulursam...nilüfercim çok sevindim yaaa canım benim...
simenaycım sen hala gitmedin dimi benim doktora..daha çok arican tatlım söyliim ben sana...

simenay istersen sende kadın doğumcu değilde doçent veya profosörle bir görüş daha deneyimli olabilirler ben sorayımmı doktoruma amniyosentez yapıyormusunuz diye?

Size özel mesaj attım kızlar okuyun, benim biraz işim var, çıkmam gerek, öğleden sonra yine girerim foruma, herkese sevgiler...

Alınca nereden aldığını bana da yaz...

günaydın kızlar
sabah sabah sinir oldum haftaya dr. kontrolum var diye hastaneyi aradım dr.um ayrılıyormuş akannehir ekimde yokmuş taaa üniversiteye umuttepeye gidiyormuş bana çok uzak yani gitmem mümkün değil :1no2: offf offf şimdi tekrar dr.mu arıcam ben kafam fena attı valla has.gidip milleti parçalamak istiyorum klava:
napıcam ben şimdi çok ta sevmiştim dr.umu offf yaaaa:sm_confused:

günaydın hepinize mart anneleri biz geeldik.güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile.
geçmişi pek okuyamadım.tebrik eden iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin:Saruboceq:.
nilüfersah ve doktordan iyi haberle dönen başka arkadaşlarımız varsa tebrik ediyorum.nilüfercim bizim topic erkek kaynıyor vallahi.
doktora gidecek sonuç alacak olanlarımız inşaallah güzel sonuçlarla dönersiniz kızlar.

evet aynen o yüzden. demir atılımı olunca siyah dışkı oluyor.

kızlar günaydınn acil bişi sorcam sabah (afedersiniz)büyük tuvaletim gri böyle siyaha yakın bi renkte geldi kan hapı,magnezyum ve vitamin hapı kullanıt-yorum bunlardan olabilirmi

Merhaba arkadaşım..
Bende elevit kullanıyorum. Aynı problem var.. Dr. aradım Normal dedi..Demir hapları yapıyormuş..Kendini üzme ..

Benimde var varis corabim...gecen sene ameliyat olmustum, daha duruyor...
Benimki özel benim icin dikilmisti, ölcü felan alinarak...

Bilmiyorum ama ben kullanmiyorum zaten 1 senedir...hele simdi kullanirmiyim
hic bilmiyorum...cünkü bacakdaki kan basincini etkiliyor ve azda olsa rahatsizlik veriyor...
Hani bir yerinize kan otururda bi tuhaf ve buz gibi olurya...
Ayaklar felan ayni öyle oluyor...cikarinca oh bee diyorsunuz

herkese merhaba.Amanın bir erkek daha Nilücüm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
MUTLUCUM DUALARIMIZ SENıNLE HADı GÜZEL HABERLERLE GEL.
SEMAHAMıT içtiğin demir hapından dolayı rengi siyah olur persfektüfünü oku yazar zaten yani korkulacak bişey yok.

Randevun varken mi değişti, yoksa hiç randevun yok muydu? Yeni bir randevu almak aradığında mı öğrendin değiştiğini?

canım bu varisi olanlar için değilde olmasını engellemek için o yüzden basıncı fazla olandan değil...yavaş yavaş bacaklarımıza kramp girecek doğumdan sonra daha kolay toparlayabilmek içinde öneriyorlar.
ben alıcam...sen kendininkini giyme zaten hamileler için olanı farklı çünkü.

Şşşııışş

Dila, sana diyoruuuummm....
Alınca nereden aldığını bana da yaz...

Selam Günaydınlar Herkese

Nilüferciğim gözün aydın Allah tamamına erdirsin :lepi:

Doktora gidecek olan arkadaşlar güzel haberlerle dönersiniz inşallah...

Bizde herşey aynı ara ara kusmalara devam ama iştahımız açıldı en azından...hihoyyyt

Uykuya eğilimim hat safhada bıraksalar akşam 8'de uyurum yaniakannehir

Ben gece çok tuvalete kalkıyorum ve aşırı susuyorum bu durumu yaşayan başka kimse var mı acaba ?

Bu kadar susamak normal mi ?

ben de bu aralar geceleri susuyorum. bence endişelenecek birşey yok. Dün bir makale okudum. ihmal edilen besin: SU diyordu. hamileler günde 8 bardak su içmeliymiş. hem çatlaklara hem de kabıza çok iyi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…