2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bende müthiş susuyorum son günlerde

şu saate kadar içtiğim su miktarı 1 litreyi geçti
acaba bu kadar susamamızın özel bir nedeni mi var :uhm:

ben de elimde su sisesiyle dolasiyorum, hatta ne kadar ictiğimi anlamak icin kendime bir sise sectim, hep elimde.
daha da cok susiycakmisiz, emzirme donemi bitene kadar suyu ihmal etmeyin diyorlar. kanımızın %90'ı su, bebeğe de ol bol gerekiyor heralde, bugunlerde kalbi cok kan pompalıyıor pıtır pıtır

insallah sağlıkla kucağimiza alacağimiz gunler gelecek opuyorumnanaktan

Merhaba güzel anneler nasilsiniz?

Ben cok heyecanliyim bugün saat dörtde doktora gidecem insallah bebiklerimin cinsiyetlerini ögrenebilirim hayirlisi olur insallah

benim anlamadiğim bisi var, tecrubeli anneler cevaplarsa sevinirim;
simdi dr.lar hep bol giyin rahat kıyafetler giyin diyorlar ya, bir de hamilelik korseleri var.. elime aldim cok sıkılar?
:sm_confused: ne zaman kullanıcaz, sart mıdır, hic bilmiyorum?

arkadaşlar mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim..ALLAH bebiklerimizle birlikte uzun ömür verir inş.bu arada doktora giden arkadaşlarda güzel haberlerle döner inş..:lepi:su olayına gelince bende acayip susuyorum,sürekli suyla temas halindeyim:roflol:birde bişey soracam şu sıralar karnım ağrıyo,aramızda karnı ağıran varmı,.herzaman değil,ara ara bi sancı yapıyo,.doktorumada sormayı unuttum,.:sm_confused::uhm:

merhabalar güzel anne adayları;
Nasılsınız ? bende yeni geldim yoruldum ablamı taburcu ettik hastaneden sonunda ...
Sinemay; Umarım aminosentez kararında başka doktorda yapmaya gerek kalmaz der...
Efeecrin ; Canım üzüldüm dr'un gitmesine UMUTTEPE gerçekten de uzak bir yer oraya gitmen zor olur..
Demir ilacı ve vitamin kullananlar ise bende de büyük abdesttim siyah çıkıyor ve bu ilaçlar miğdeme çok dokunuyor haftasonu 2 şer saat arayla içtim walla...
Dila; Varis çorapları için erken değil mi? Ben doğum sonrası kullanmadan yanayım.Bacaklarda baskı yapınca kramp çok girer...Benim sabahları kalkınca arada bir kramp giriyor...
Yaaa ben bebeğimi özledim görmek için can atıyorum bazen acaba bisey oldumu ? diye merak etmiyor değilim.....Kilomu koruyorum çok şükür az ve sık yememe rağmen çok iyiyim kilo olarak....
Yeni anne adayları hoşgelmişler Cinsiyetleri öğrenen anne adaylarımızıda tekrardan hayırlı olsun ....
BEKNUR 'dan haber alan var mı bayram sonrasından beri ses seda yok.BOSNA da yok merak ettim

Canım benim de ağrı oluyor hatta bağırsak guruldaması sonrası ağrım oluyor ve bu aralar hem su hemde 2 günden beri yeşil zeytin yeme hastalığım başladı kızlar

pancuben canımcım,senin kızın olacak,öyle hissediyorum:hulya: :hulya:sen tahmini olarak bişey yazdırmamışsın.hislerin nediyo merak ettiydimde

pancuben canımcım,senin kızın olacak,öyle hissediyorum:hulya: :hulya:sen tahmini olarak bişey yazdırmamışsın.hislerin nediyo merak ettiydimde

Hislerim kız diyor biryanımda erkek walla benim ki çok çelişkili ve arkadaşlarım erkek aile erkek komşular kız diyorlar bir kere rüyamda erkek gördüm walla canım kararsızım ama ben özledim görmek istiyorum ...ama bekleyeceğim bakalım 17-18 .ci hafta içinde olucaz 10 ekimde inşallah belli olur ozaman...

Nilücüm, benimde 3-4 gündür karnım çok fena, gazda var ama bende, gazın yanı sıra içerde gerilmeler ve kramplar hissediyorum, yarın doktora gidecem, soracam zaten bende, sana da buradan yazarım ne için olduğunu, ben resmen kıvranıyorum, ama sürekli değil ara ara giren bir ağrı..

Pancuben canım hoşgelmişsin, ablan için geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum, BOSNA bugun hiç girmedi, bende merak ettim açıkçası, BEKNUR dan da haberim yok, umarım iyilerdir..

simenaycım bakalım doktorun ne diyecek,.daha önceden olmazdı şu iki gündür,.üşüttümmü acaba diyorum kendi kendime,.bazen çorap giymeyi ihmal ediyorum.yanlış yapıyorum,.suçluyum..üşümesemde mutlaka giymem lazım,.mirmirmirmir mirmirmirmir

hayırlı bi evladın olur inş canımcım,.10 ekimede baya varmış bu arada

İnşallah canım sabırla bekliyorum meleğimi görmek için....
Sabah çok erken kalktın dinleneyim biraz...
Diğer ablamın doğumu az kaldı bugün son olarak NTS ye girecek 2 ekim de hayırlısı ile erkek meleğimiz geliyor....
Canım tekrardan hayırlı olsun seninde ERKEK meleğin isim düşündünüz mü?

arkadaşlar bende müthiş susuyorum son günlerde

şu saate kadar içtiğim su miktarı 1 litreyi geçti
acaba bu kadar susamamızın özel bir nedeni mi var :uhm:
off bu kadar çok su içenlere gıptayla bakıyorum.kızlar ne güzel bir iş yapıyorsunuz bi bilseniz.bende kendimi zorluyorum sürekli su içmek için.çünkü hem bebek hemde anne için çok faydalı.

teşkürler canımcım,.oğluşumun ismi ALLAH izin verirse hazır ve nazır:1rolleyes: :sm_cool:baştan beri eşimle düşündüğümüz isim var..HAKTAN ismi çok hoşumuza gidiyo..inş büyük ihtimal değiştirmezsek HAKTAN olacak..gamyoncuiremsu

Ben çok dikkat ediyorum, 2 kat çorap giyiyorum valla işe gelirken, şirket daha soğuk oluyor çünkü, evde de çorapsız gezmem, hırka yelek ne ise onu da giymeye başladım, önceden hiç dikkat etmezdim böyle şeylere, gece yatarkende ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum, buna rağmen ağrı ve sancı olunca bende korktum açıkçası, belki de rahmimiz genişlediği içindir, yarın öğrenirim inşallah sebebini.

canımcım sen baya temkinliymişsin.inan bana örnek oldun.a.s.bu akşamdan itibaren eve gider giymez sıkı giyineyim bari,üşümesemde,.a.s

nilücüm canım çok dikkat et ayaklarını sıcak tut.ben çorap giymeyi hiç sevmem.onun için bileğe kadar gelen patiklerden aldım.üşütünce hemen gaz sancısı oluyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…