2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım benim hiç biri tutmuyo ama kızım olacak :)sadece kalçalarım büyüdü:kedi:

Kalbinin attigi ilk ultrason resminde Bebek uzun ince bir cizgiydi
mide bulantım olmadı sadece koku hassasiyeti vardı
hiç aşermedim
sivlce olmazdı bende ama hep aynı yerde 2 sivilce çıkıyo sönüyo
büyük ihtimal 12,13 yada 14 gun sonra hamile kaldım
binim kızım olcak ve içime doğuyodu ama rüyamda erkek görüyodum ama insan hissediyo

Kızlar babyhope diye bir marka var,
Çocuk odası satıyor, modüler olanlardan...
Google a yazınca çıkıyor, çıkan sayfanın sağında pdf mobilya kataloğu var...
Sizce bu bebek odası guzel mi?
Ben eşime sürpriz yapıp almak istiyorum ama karar veremedim...
Bir baksanıza, sizce hangi rengi güzel ve kullanışlı olur mu?

hepinize günaydın güzel mart anneleri.biz geldik mink oğlumlaopuyorumnanaktan.güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
bosnacım oğlunla ilgili haberleri okudum çok sevindim canım.hep böyle güzel haberler getirirsin inşaallah.kayınvalide konusuna gelince gitsinlerde kurtul arkadaşım nediyeyim.
canım stres yapma üçlünün sonuçlarıda iyi çıkacak allahın izniyle.bak ne güzel meleğini göreceksin annesi.ben ikili yaptırmadım 10 gün sonra üçlümüz var miniğimide ozaman göreceğim daha çok olmadı göreli ama özledimm.allah hepimizin yardımcısı olsun güzel haberlerle dönersin inşaallah canımcım.
hayırlı ve güzel haberlerii bekliyoruz canım.

canımcım o hiç belli olmuyor ki bak benim saçlarım dökülüyor yüzümde hep değil ama benimde senin gibi arada sivilce çıkıyor amaaaaaa doktorumuz erkek dedi yüzde 70 80 ihtimal.oğluşum annesin güzelliğini çalıyor baby face olacak galiba:kedi:

doktorum aradı şimdi...
üçlü test sonuçlarımız çıkmış...
riskimiz oldukça düşük çıkmış, herşey yolunda çok şükür.
ayrıntılı ultrasonun da iyi çıksın, sonra rahat bırakıcam seni dedi doktorum :)
darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına olsun, allah hepinize hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin...

SELKıE sende doktora gidiyormuşsun arkadaşım şimdi geçmişi didiklerken gördüm.güzel haaberlerle dönersin inşaallah.yarada geçmiş olsunda kurtul şundan canımcım.haberlerini bekliyoruz.

sinpac baktım ben biliyorum onları bi ara bende onlardan almayı düşündüm ama yatak kademeli değil yani aşağ inmiyor bebek 1.5 yaşına gelince tırmanıyo benim yiğenim de öyle oldu ablam korkarak yatırıyo uyanıpta farketmezse yastığın üstüne çıkıp tırmanıyo

Canım ne güzel bir haber maşallah maşallah

adres açılmıyor canım bir daha verir misin linki yada a.s.

canımcım çok sevindim.darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlara:lepi: :lepi:

Hadi gözün aydın:dance:

günaydın tatlılarım nasılsınız bugün :CüvCüv:
geçmişi okuyamadım ama dr.a gidecek olanlar varmış sanırım inş.güzel haberlerle dönerler :Saruboceq:
bende dr.arayışına hızla devam ediyorum konak has.gidiyodum (özel) giden dr.umun yerine gelicek olanı beğenirsem devam edicem kocaelide dr.tavsiyesi olan varsa fikirlere açığım arkadaşlar özaelden mesaj atarsanız benim için daha iyi olur çünkü geçmişe bugünlerde pek dönemiyorum malum yerime eleman yetiştiriyorum...

canım gözün aydın çok güzel bir haber.darısı bizlerin başına.

benimde kız görünüyo hepsi tutuyor ama bakalım ne olcak

canlarım çok teşekkür ederim.
Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum, her gece kendimle birlikte hepiniz için dua ediyorum...

sevindim tatalım çok şükür herşey yolunda amin inş

canım çok sevindim maşallah.darısı başımıza.benile beraber tüm test sonuçları bekleyen arkadaşlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…