2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kasinanlar varmis gene....
Benimde gögüslerim cok fena kasiniyor ama bilerek kasimiyorum...

Kasimayin Kizlar kasimayin...kasinmasi catlak yada yirtik herneyse
olusacagi anlamina geliyor...kasimakda bunu tetikliyor catliyor iste :kedi:...

Walla hiç dert etmiyorum sanki başka yerimizde yok tüy olsa da olur olmasa da sanki göbeği açık kıyafet mi giyiyoruz ne alaka yaa ...boşver takma kafana beeee

ben de gobek tüylenmesinden sikayet etmistim daha once, bebis erkek çıktı.. ama cinsiyetle mi alakalı hormonlarla mı, kesin bisi diyemiycem :) cildim ve saclarım da canlandı. herkes kesin erkek geliyor dedi, bildiler

Şimdi göbeğimde kıllanma var saçlarım canlandı ve felaket dökülüyor cildim kuru ve yüzümde bazen regli olacakmısım gibi sivilcelenme olup hemen geçiyor ...Bu saç dökülmesi çok felaket ama zaten kedi kuyruğu kadar bisey saçım bu gidişle kel kalmazsam iyidir...Sizde kız mı erkek mi? Erkek melekleri olacak olan anneler yorum sizin...Kız melekleri olacak olan anneler yorum sizin KIZ MI ERKEK Mİkaydirigubbakcemile5mafoldumben:hulya:Şeniz

ayyy ben ne deliyimdir kıl konusunda :)))
hiç bir yerimde kıl olmayacak. ağdadan sonra tek tük kalırsa, eve gelince cımbızla alırım onları :) tabi hamilelikle birlikte bir hayli ödün vermek zorunda kaldım, başa çıkamıyorum...
manyaklık işte napıcan...

cinsiyet konusunda birşey diyemeyeceğim, aklım ermiyor böyle yorumlara.
benim cildim çok bozulmadı, saçlarım dökülmüyor, kıllarım ve saçlarım hızlı uzuyor, oğlum olacak Allah'ın izniyle :)

ben öğleden sonra gösterirlerse söylerim sana kız mı erkek mi kaydirigubbakcemile5

Merhaba, bende de aynı sıkıntı var hatta böyle zonklama gibi oluyor. yaklaşık 2 hafta önce acil olarak doktora gittiğimde öğrendim ki bebegin eşi aşağıdaymış ve o baskı yapıyormuş belki seninki de öyle birşeydir. İstirahatteydim yeni işe başladım 2 gün sonra doktor kontrolüm var bakalım neler olmuş görücem.
İnşallah sağlıkla dünyaya getirebiliriz bebeklerimizi.

ben öğleden sonra gösterirlerse söylerim sana kız mı erkek mi kaydirigubbakcemile5

Senin ikizlerin olucak değil mi? Allahım ne güzel bir duygu sağlıkla olmaları ve rahat hamilelik geçirmen dileğimle...Düşünsene biri kız biri erkek süper bir duygu kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5..Maşallahha.s.

cinsiyetini merak eden arkadişler,.hamileliği boyunca güzelleşenler erkek bebek,tam tersi çirkinleşenler,kız bebektir.test edip onaylandıdelikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey:dance:şöyleki sürekli herkes güzelleştiğimi söylüyordu,.senin oğluşun olacak falan,.vede çıktı,.gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

inşallah canım sağlıklı olsunlar diyorum hep ama bi kız bi erkek gerçekten çok kıyak olurdu kaydirigubbakcemile5 hepimiz sağlıklı rahat bir hamilelik geçirelim inşallaaaaah

ben nötr kaldım ama naniknanik bi değişiklik yok kıllanma dışında hayırlısı yaa doğsun da ne olursa olsunlar kaydirigubbakcemile5

Desene ben çirkinleştim ozaman benim kızım olucak...hadi bakalım öncelikle sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez....kaydirigubbakcemile5a.s.Facebookta bile test yaptım erkek çıktı :lepi: bakalım başka ne testler var :sm_cool::sm_cool:

Aynisini banada hep diyorlar...iste güzellesmissin, cildin öncekinden daha parlak felan
Göbekde hala yok...kalca felanda genislemedi...
Senin oglun olacak diyorlar...Insallah bizde Persembe kesin olarak ögrenicez...

1 ay önce doktor erkege benziyor ama henüz kesin birsey söyleyemem demisti...

Daha önce cinsiyet tahmini ile ilgili duydugum seyleri baska bir topigede yazmistim...
Bunlar tabiki sadece halk arasinda söylenen seyler...insan merak edip test ediyor iste yinede...

Bebeginin cinsiyetini kesin bilenler bi bakin bakalim tutacakmi...
burayada ekliyorum yazdiklarimi...

- Kalbinin attigi ilk ultrason resminde Bebek uzun ince bir cizgiyse erkek,
yuvarlak yada armut gibiyse kiz

- Erken dönemde mide bulantisi fazlaysa kiz, azsa yada yoksa erkek

- erken asermeye baslanmissa kiz, öyle bir durum yoksa yada gec basladiysa erkek

- Anne cirkinlesmisse kiz, güzellesmisse erkek

- Ilk adet gününden itibaren 14. - 18. günler arasi hamile kaldindiysa erkek,
önce veya sonra kalindiysa kiz

- en son hücre yenilenmesi Annede kaldiysa kiz, Babada kaldiysa erkek
(Kadin hücreleri 3 yilda bir yenileniyor, erkeginki 4 yilda bir....
Mesela ben 1987 dogumluyum +3 sayarak arttirirsak en son 2008 yenilenmisim
Esimde 1984 dogumlu +4 sayarak arttirinca oda en son 2008 yenilenmis...
Ikimizde en son 2008 oldugu icin aylara bakilacak...
Ben Mayis Esim Haziran...buna göre en son Esim yenilenmis yani erkek olmasi gerekir...
Bakalim hayirlisi)

- Yüzük Testi Daire olursa Kiz....sag sol veya ileri geri olursa Erkek

göstermedi mi kerata daha önce

Iste en son 1 ay önce gittigimizde önce sirt dönktü...
Sonra birden yüzünü döndü bize...iyice diredi bacaklarini kollarinida havaya kaldirdi
ve cirpinmaya basladi resmen...

O öyle yaparken doktor bakin burda minicik bir nokta var galiba erkek dedi...
ama kesin diyemem daha alisveris yapmaya baslamayin dedi...
yani cikinti seklinde iyice belli bisey yoktu, sadece nokta vardi...

Bu Persembe kesinlesir insallah cinsiyeti...

bu çirkinleşme güzelleşme olayı,çevremden izlediğim kadarıyla hep doğru çıkıyo,.yakın arkadaşım,güzel bi kızdı,hamile kaldıktan itibaren acayip çirkinleşti,yüzünde lekeler vs.kızı oldu,.ablamda da öyle oldu sanki yüzü tamamen değişti,..:hulya: :hulya:

inşallah bazen inatla göstermiyorlar umarım öyle birşey olmaz yoksa ben çatlarım :Saruboceq:

yapmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…