- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.181
Walla hiç dert etmiyorum sanki başka yerimizde yok tüy olsa da olur olmasa da sanki göbeği açık kıyafet mi giyiyoruz ne alaka yaa ...boşver takma kafana beeeeofff, bi de aldırmayacakmışız onları şimdi, doğumdan sonra dökülüyormuş
dökülür inşallah, yoksa böyle yaşanmaz.
kılları görmeyecek açıdan bakıyorum aynaya, sinirim oynuyor valla :hulya:
ben de gobek tüylenmesinden sikayet etmistim daha once, bebis erkek çıktı.. ama cinsiyetle mi alakalı hormonlarla mı, kesin bisi diyemiycem :) cildim ve saclarım da canlandı. herkes kesin erkek geliyor dedi, bildiler
Walla hiç dert etmiyorum sanki başka yerimizde yok tüy olsa da olur olmasa da sanki göbeği açık kıyafet mi giyiyoruz ne alaka yaa ...boşver takma kafana beeee
Şimdi göbeğimde kıllanma var saçlarım canlandı ve felaket dökülüyor cildim kuru ve yüzümde bazen regli olacakmısım gibi sivilcelenme olup hemen geçiyor ...Bu saç dökülmesi çok felaket ama zaten kedi kuyruğu kadar bisey saçım bu gidişle kel kalmazsam iyidir...Sizde kız mı erkek mi? Erkek melekleri olacak olan anneler yorum sizin...Kız melekleri olacak olan anneler yorum sizin KIZ MI ERKEK Mİkaydirigubbakcemile5mafoldumben:hulya:Şeniz
Walla hiç dert etmiyorum sanki başka yerimizde yok tüy olsa da olur olmasa da sanki göbeği açık kıyafet mi giyiyoruz ne alaka yaa ...boşver takma kafana beeee
Şimdi göbeğimde kıllanma var saçlarım canlandı ve felaket dökülüyor cildim kuru ve yüzümde bazen regli olacakmısım gibi sivilcelenme olup hemen geçiyor ...Bu saç dökülmesi çok felaket ama zaten kedi kuyruğu kadar bisey saçım bu gidişle kel kalmazsam iyidir...Sizde kız mı erkek mi? Erkek melekleri olacak olan anneler yorum sizin...Kız melekleri olacak olan anneler yorum sizin KIZ MI ERKEK Mİkaydirigubbakcemile5mafoldumben:hulya:Şeniz
selam arkadaşlar umarım herkes iyidir. yazcım bebişin iyi olmasına çok sevindim geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.
yaa ben bir haftadır çok kötüyüm bir sorunum var bebeğim aşağda oda vajinama baskı yapıyo sanki alt tarafım şiş gibi duruyo sızlıyo bu durum ilk hamileliğimde doğuma 15 gün kala olmuştu çocuk çatıya girmeye başladığında oturamıyorum tek bacamı altıma almak zorunda kalıyorum doktoruda aramadım korkuma sizdede aynı problem varmı ikinci hamileliği olanlarda özellikle sabah kalktığımda falan çok sızlıyo mafoldumben
ben öğleden sonra gösterirlerse söylerim sana kız mı erkek mi kaydirigubbakcemile5
Senin ikizlerin olucak değil mi? Allahım ne güzel bir duygu sağlıkla olmaları ve rahat hamilelik geçirmen dileğimle...Düşünsene biri kız biri erkek süper bir duygu kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5..Maşallahha.s.
ben öğleden sonra gösterirlerse söylerim sana kız mı erkek mi kaydirigubbakcemile5
cinsiyetini merak eden arkadişler,.hamileliği boyunca güzelleşenler erkek bebek,tam tersi çirkinleşenler,kız bebektir.test edip onaylandıdelikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey:dance:şöyleki sürekli herkes güzelleştiğimi söylüyordu,.senin oğluşun olacak falan,.vede çıktı,.gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
cinsiyetini merak eden arkadişler,.hamileliği boyunca güzelleşenler erkek bebek,tam tersi çirkinleşenler,kız bebektir.test edip onaylandıdelikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey:dance:şöyleki sürekli herkes güzelleştiğimi söylüyordu,.senin oğluşun olacak falan,.vede çıktı,.gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
Canim senin ikizler normal yollami oldu yoksa hormon tedavisi felanmi gördün?
Almanyada cogul gebelik oldugu zaman ilk olarak bunu soruyorlar hep...
göstermedi mi kerata daha önce
Iste en son 1 ay önce gittigimizde önce sirt dönktü...
Sonra birden yüzünü döndü bize...iyice diredi bacaklarini kollarinida havaya kaldirdi
ve cirpinmaya basladi resmen...
O öyle yaparken doktor bakin burda minicik bir nokta var galiba erkek dedi...
ama kesin diyemem daha alisveris yapmaya baslamayin dedi...
yani cikinti seklinde iyice belli bisey yoktu, sadece nokta vardi...
Bu Persembe kesinlesir insallah cinsiyeti...
yapmadım hiçDaha önce cinsiyet tahmini ile ilgili duydugum seyleri baska bir topigede yazmistim...
Bunlar tabiki sadece halk arasinda söylenen seyler...insan merak edip test ediyor iste yinede...
Bebeginin cinsiyetini kesin bilenler bi bakin bakalim tutacakmi...
burayada ekliyorum yazdiklarimi...
- Kalbinin attigi ilk ultrason resminde Bebek uzun ince bir cizgiyse erkek,
yuvarlak yada armut gibiyse kiz(sanırım ince ve uzundu)
- Erken dönemde mide bulantisi fazlaysa kiz, azsa yada yoksa erkek(çok ama çok nadir oldu ama hiç aşırı ve erkende olmadı hala da yok
- erken asermeye baslanmissa kiz, öyle bir durum yoksa yada gec basladiysa erkek
- Anne cirkinlesmisse kiz, güzellesmisse erkekYüzümde ufak ufak sivilce ,basenler büyüdü, göbeğim ayva iken şimdi tombul oldum
- Ilk adet gününden itibaren 14. - 18. günler arasi hamile kaldindiysa erkek,
önce veya sonra kalindiysa kizhatırlamıyorum çünkü kaldığımı bile bilmiyordum
- en son hücre yenilenmesi Annede kaldiysa kiz, Babada kaldiysa erkek
(Kadin hücreleri 3 yilda bir yenileniyor, erkeginki 4 yilda bir....
Mesela ben 1987 dogumluyum +3 sayarak arttirirsak en son 2008 yenilenmisim
Esimde 1984 dogumlu +4 sayarak arttirinca oda en son 2008 yenilenmis...
Ikimizde en son 2008 oldugu icin aylara bakilacak...
Ben Mayis Esim Haziran...buna göre en son Esim yenilenmis yani erkek olmasi gerekir...
Bakalim hayirlisi)eşim mayıs ben şubat
- Yüzük Testi Daire olursa Kiz....sag sol veya ileri geri olursa Erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?