- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.941
Kizlar saat 1 saat sonra doktorda randevumuz var...
Birazdan cikiyorum...anca eve git, sonra doktora git felan...
Bizim icin dua edin...insallah hersey yolundadir ve bebisimizin cinsiyeti
bu sefer kesinlesir...
Bize ikili Test yapilmamisti, doktor gerek yok demisti
bakalim üclü test icin ne diyecek yapacakmi, tam zamani simdi aslinda...
canım hadi bakalım bence bu sfer gösterir cinsiyetini.bence ikiliyi yapmadıysa üçlüyü yapar ama oda iyi çıkar allahın izniyle.dualarımız seninle.Kizlar saat 1 saat sonra doktorda randevumuz var...
Birazdan cikiyorum...anca eve git, sonra doktora git felan...
Bizim icin dua edin...insallah hersey yolundadir ve bebisimizin cinsiyeti
bu sefer kesinlesir...
Bize ikili Test yapilmamisti, doktor gerek yok demisti
bakalim üclü test icin ne diyecek yapacakmi, tam zamani simdi aslinda...
kızlar bende boncuk isterim.
heey yaaa çok işim vardı iki dakka ayrıldım ben görmedim resimleri nilü yaa sana lülü diyebilirmiyimmmmm?hadi yeniden koy bende bakıcam lütpennn...çatlada patla hayırlısı canım kolay gelsin ne güzel bebikini görüceksin...
aaa bosnavığım sen beni göremedinmi şimdi,neden söylemedin attah ederdim bende...
göremedim canım benim yaa, bi ara attach edersin belki sen de :kedi:
Sonundaaaaaaaa ohhh sana attach yapıcaz ozaman cicim:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:
yapın valla, şirketim çok prensip sahibi, göstermiyor :)
sinpac canımcım,ordasınmı,senin için ekliyorum resimleri tekrardan kıymetini bil:1hug:
ben de göremedim, benim için de ekle...
burdaki delilerden bi ara kendimi kurtarabilirsem ben de ekler miyim ki :)
nasıl görmeniz lazım.ben resmimi nasıl ekliycem peki buraya.görmeden olmazmı:sinifsinif:Seve seve :))
Ama nazar boncuğu için seni görmemiz lazım...
Güzeller hepinizi öpyüyorumopuyorumnanaktan şimdilik iyi akşamlar diliyorum yarın inşallah benim bebişiminde cinsiyetini öğreniriz merak ediyorum doğrusu doktora giden arkadaşlar güzel haberlerle döner inşallah kendinize ve meleklerinize iyi bakın görüşmek üzere
canım iyiakşamlar bence öğreniceksin.sağlıklı sıhhatli olsunda.ama seninki kız sanki.Güzeller hepinizi öpyüyorumopuyorumnanaktan şimdilik iyi akşamlar diliyorum yarın inşallah benim bebişiminde cinsiyetini öğreniriz merak ediyorum doğrusu doktora giden arkadaşlar güzel haberlerle döner inşallah kendinize ve meleklerinize iyi bakın görüşmek üzere
canım senin bebişinin cinsiyeti bellimi??tarama testiyapıldımı??bu pazartesi doktoruma gidicem tarama testi için..bakalım..bu arada adın neydi..hoşgeldin cnm seninki sol benimki sağ taraf bende doktora sormuştum normal demişti ara ara olurmuş çok şiddetli ve sürekli olmadığı sürece normal dedi şu an bile oluyor minicik sancı gibi yoklayıp gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?