2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı güzel haberler almanı dilerim yarın bende gidiyorum giden yada gidecek olan herkesin güzel haberlerle dönmesini diliyorum Allah yardımcımız olsun :CüvCüv:

canım hadi bakalım bence bu sfer gösterir cinsiyetini.bence ikiliyi yapmadıysa üçlüyü yapar ama oda iyi çıkar allahın izniyle.dualarımız seninle.

heey yaaa çok işim vardı iki dakka ayrıldım ben görmedim resimleri nilü yaa sana lülü diyebilirmiyimmmmm?hadi yeniden koy bende bakıcam lütpennn...çatlada patla hayırlısı canım kolay gelsin ne güzel bebikini görüceksin...

Dila
ben senin resmini görmedim...

ÇATLADAPATLA haberlerini bekliyoruz hayırlısı inşallah cnm

Bu arada ben dün pazara gittim kızlr bakın orada neler buldum zaranın ürünlerini satan biyer vardı bayıldım nasıl minicicikler 3-- 6 ay

nilücüm dur bi işim daha çıktı hayatım...
ekleme gelicem birazdan sinpac eklerim kendimi görersen...

Güzeller hepinizi öpyüyorumopuyorumnanaktan şimdilik iyi akşamlar diliyorum yarın inşallah benim bebişiminde cinsiyetini öğreniriz merak ediyorum doğrusu doktora giden arkadaşlar güzel haberlerle döner inşallah kendinize ve meleklerinize iyi bakın görüşmek üzere

Allah gönlüne göre versin inşallah. Benim öle oldu.:ecrin_bebek:

canım iyiakşamlar bence öğreniceksin.sağlıklı sıhhatli olsunda.ama seninki kız sanki.

hoşgeldin cnm seninki sol benimki sağ taraf bende doktora sormuştum normal demişti ara ara olurmuş çok şiddetli ve sürekli olmadığı sürece normal dedi şu an bile oluyor minicik sancı gibi yoklayıp gidiyor
canım senin bebişinin cinsiyeti bellimi??tarama testiyapıldımı??bu pazartesi doktoruma gidicem tarama testi için..bakalım..bu arada adın neydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…