2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktora gidenler var sanırımçatladapatla ve fty kaçırdığım başka anneler varsa hepiniz güzel haberlerle dönün inşaallah.

selam kızlar maşallah bugün sayfalar almış başını gitmiş geçmişi okumak ne mümkün.ben de okuyamadım bıraktım inşallah hepiniz iyisinizdir.ben bugün okulda nöbetçiydim hep ayaktaydım hemen hemen o yüzden çok yoruldum.test sonucunu alan var mı inşallah iyidir sonuçlar.bebişlerinizi artık hissediyorsunuz dimi kızlar?doktorum artık hissedilebileceğini dikkatli annelerin daha erken bile hissedebileceğini söylemişti.ben zaten 1 haftadır hissediyorum çok kığpır kıpır benim yaramaz cinsiyetini bilmediğim için şimdilik bebişim diye seviyorum onu.bu arada ayrıntılı ultrasona da gireceğim sırada o varmış ay ne bitmez testler bunlar.şu 3lü sonuçları inşallah iyi çıkarsa rahatlıyacağım.

Hadi canım hayırlısı yaaa dün aksam hissettim meleğimi bende erkek mi kız mı bilmiyorum o yüzden meleğim diyorum ...İçini ferah tut yaaa walla ben düşünmemeye çalıştım acaba sorularından kaçtım ikili test yaptırırken ve stressiz ve erken saatte yatarak vücudum dinlenmiş şekilde gitmiştim..Çünkü kan değerlerini stres etkiliyor ama bu tamamen hesaplama olduğundan rahattım kötü çıksaydı bile yaptırırdım aminosentez ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…