2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sonuçların güzel olucak hiç şüphem yok.allah yardımcın olsun.gölünü ferah tut.

Günaydın prens ve prenses anneleri

Az önce eşim aradı. Şirketinde çalışan arkadaşının eşi doğum yapmış.. Süpriz...... :)) 9 ay boyunca oğlan diye ulltrasanda görülen bebek kız gelmiş.. Gerçi sevinmişler ilk çocukları oğlanmış.. Fakat kıyafetler mavi mavi ....arkadaşı diyormuşki eşime kıyafetleri alacağınız yerlerin fişini ve kartını alın değiştiriyorlarmış...Bilginize
Güzel bir gün olsun.....

pembecim günaydın...
seğirme bile hissetmiyorum, tık yok.
her gece dinliyorum, ama henüz tamam bu diyeceğim birşey olmadı.
daha geçen hafta gittiğimde sordum doktora, durur muyum :)
22. haftaya kadar hissetmeyebilirsin, gayet normal, bir de bunu takma dedi :)
ama eylemlerim devam edecek tabi opuyorumnanaktan

tebrikler allah analı babalı büyütsün.yalnız nasıl bir sürprizdir gerçekten.sağlıklı olsun yeter tabiki ama anne babaya nasıl bir sürprizdir bilemiyorum.

Bende tam olarak hala hissedemiyorum, dün bişeyler hissettim ama bebekten mi yoksa gaz mı anlamadım :)) Bu arada bende seğirmede olmuyor artık..

canım çok sağol valla bende senin gibi çok takıyorum galiba kafama.6 aya kadar hisstmeyenler dahi olduğunu duydum ama genede biran önce o minik aykalrın tekmelerini hissetmek istiyorum.

Bende tam olarak hala hissedemiyorum, dün bişeyler hissettim ama bebekten mi yoksa gaz mı anlamadım :)) Bu arada bende seğirmede olmuyor artık..
aynen canım hanfendi seğirmelerde bıraktı artık.çok nazlıyız ama annesini nasıl meraklandırıyor bi bilse.keşke karnımızın içini 24 saat görebilseydik dimi.

http://img28.imageshack.us/img28/1382/100b7252.jpg

buyrun teyzeleri göbek basen,kalça da çıkmış durumda ama kilom ise 2 kg almışım sadece işte komşularımın dediği olay KIZ olucak senin diyip durdukları kalçam ve basenim yoktu hepsi dolmuş yan kemiklerim dolmuş komşum diyorki 4 kız doğurdum sende kız doğuracaksın aynı şey bende de oldu dedi

maşşallah seninki yerine yerleşmiş canımcım.dur bende bir tahmin yürüteyim eksik kalamam.kızın olacak senin tatlım.allah sağlık versin:Saruboceq:.

Günaydın canım,

Bu aralar o kadar çok böyle hikaye duyuyorum ki, kendimi bir sürprize hazırlamaya başladım :)
En iyisi çok mavi şeyler almayayım ben oğluma, turuncular, kırmızılar, yeşiller alayım.
Son dakika sürprizi yaparsa bıdık, üstü başı hazır olsun :)
Öyle birşey olursa, en çok kayınvalidemin suratını görmek isterim.
Çok kızıyor bize, herkese cinsiyetini öğrenir öğrenmez söyledik diye yerimseniben

Hepinize günaydın güsel anneler ve ciciş bebişler .

Tonya cım gözün aydın cnm güsel bir kız daha ne güsel hayırlısı olsun.
Ben 3. ayım da 20 lik dişimi çektirdim doktoruma danışmıştım ve hiçbir sorun olmayacağını söyledi adrenalin içeren anestezi yapıyorlar hiç bir sakıncası yokmuş artık.

ÇATLADA PATLA gözün aydın arkadaşım tombişin oğluşunla gelmişsin doktordan hayırlısı olsun cnm.

maşşallah seninki yerine yerleşmiş canımcım.dur bende bir tahmin yürüteyim eksik kalamam.kızın olacak senin tatlım.allah sağlık versin:Saruboceq:.

Walla 4 ayımıza girdik ama gerisini düşünemiyorum 5 ayımız var daha ben bugün ablamdan haber bekliyorum son kontrolüne gidicek bugün yarın doğum haberini bekliyoruz heyecan en üst seviyede:lepi::Saruboceq:HAKAN 'ımız geliyor Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…