2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allahım sağlıklı sıhhatli kolay doğum nasip etsin :Saruboceq:hayırlısıyla alın minik yeğeninizi kucağınıza arkadaşım.ayy ne tatlı olur şimdi yumuk yumuk.

Simenay cığım teşekkür ederim...
Canım sen nasılsın?:smiley-cool:

Teşekkürler çok iyiyim, çiçek için ayrıca teşekkür :))

Benim tahminlerimde kız diyor senin için, kalça ve basen almış başını gitmiş anacım, maşallah, bende sadece karın var, nohut yutmuş solucan gibi derler ya, aynen o hesap benimki :))

Bosnacım, ben mavi-pembe dışında kalan renklerden alıyorum hep açıkçası, zaten hiç sevmem mavi-pembeyi, diğer renkler daha hoş görünüyor gözüme, hemde sürprizlere karşı önlem...

ne biliyim sabahları küçük oluyo akşamları şişiyo ama o gazdan büyük ihtimalle biz size göre küçüğüz teyzeleri kaydirigubbakcemile3

ben ne yiyeceğim kahvaltıda yaaa:sinifsinif:.bir otele yerleşip orda hergün açık büfe kahvaltı yapmak istiyorumcokacimcoook.evde aklıma bişey gelmiyor.

Pembeyi görmeden vermeemmm vermeeeeeeeeemmm...
O nazar boncukları zaten resimlere,
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
Görmeden vermeeeeeeeeeeeeemmmmmm
Bana neeeeeeeeee....naniknaniknaniknaniknaniknanik

sinpac pembeyi göremedinmi hala ne nazlıymış bu pembe :asigim:

günaydın herkese

hikyen senin göbüş çıkmamış daha :CüvCüv:

ne biliyim sabahları küçük oluyo akşamları şişiyo ama o gazdan büyük ihtimalle biz size göre küçüğüz teyzeleri kaydirigubbakcemile3

benimde öyle canımcım akşamları sabaha göre daha büyük.bizimkiler sonradan ve birden göstercek kendini merak etme sen:CüvCüv:

allahım sağlıklı sıhhatli kolay doğum nasip etsin :Saruboceq:hayırlısıyla alın minik yeğeninizi kucağınıza arkadaşım.ayy ne tatlı olur şimdi yumuk yumuk.

Olmaz mı yaaa ilk yeğenimi bebek odasına kadar yıkanma işlemi giydirme işlemine kadar yanındaydım ablam 5 saat suni sancı sonrası kendi sancıları da geldi yeğenim dünyaya gelmek istiyordu doktor yarım saat sonra doğuma alıcaz dedi o arada yegenim anne karnındayken kakasını yaptı ablam telaşlandı bisey oldu sandı elimin üstü tırnak izleri ile doluydu ....Sancısı geliyor ama gerçek sancılar değildi .Doktor 15 dk sonra biticek dedi ve çok şükür doğmuştu yeğenim Teyzesinin fıstığı o şimdi de kardeşi dünyaya gelecek hayırlısıyla çok güzel bir duygu bakalım biz ne yapıcaz tek nefeste hayırlısıyla gelsin dünyaya:ecrin_bebek:

Benim tahminlerimde kız diyor senin için, kalça ve basen almış başını gitmiş anacım, maşallah, bende sadece karın var, nohut yutmuş solucan gibi derler ya, aynen o hesap benimki :))

Sağlıklı olsunlar da KIZ ERKEK farketmez canımcımmmm

Hijyenim bekle, 16. haftadan sonra birden fırlıyo karın valla, bende öyle oldu :))

fırlasın ya her gören hani bebeği nerde unuttun diye espri yapıyor sıkıldım artık
ben zayıf biri değilim böyle etliyimdir yani sanırım o yüzden belli olmuyor birazda
bebikim etlerin içinde sıkıştı mı ne kaydirigubbakcemile3

Ben de görmek istiyorum fotolarııııı ((((
Göremesem de göbişlilere göbişsizlere maaşallah...
Benim de son 10 gündür falan belli olmaya başladı.
Zaten her gün hamile pantolonu giyiyorum (o da bir tane var)
Üstüne çok bol bişi giymezsem epey belli oluyor.
Fakat akşamları korkunç oluyor arkadaşlar, çok fena şişiyorum...
Karın iyice büyüyünce nasıl olacak bilmem :)

Son düzenleme:
ya akşamları bi de nefes alırken ya da gülerken bazen karnım patlayacak gibi oluyor
bende hep düşünüyorum bosna iyice şişince halimiz nice olacak

bi de ben çok zayıfladım ya, sanki daha fazla şişecek yerim kalmayacakmış da patlayacakmışım gibi geliyor :)))

günaydın kızlar,hepinize hayırlı cumalar, geçmişi okuyamadım .kafamçokkarıştı
güzel haberlerle gelenlerin gözleri aydın bende kötü rüyalar gördüm,onun etkisindeyim hala inşaatcılar gelmiş kapıyı kırmış evimizi yıkıyolarmış,tadilat yapıcaklarmış bi tuaf bi rüya

CANIM YAA sana bir türlü görmen için yollayamıyorum ....Attach bölümünde problem yaşıyorum ....
Akşamları bende çok fena oluyor zaten 9 aylık gibi walla o yüzden diyorum benim şimdiki halim böyleyse sonraki halimi düşünemiyorum diye:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ben dün doktora bebeği hissetmeye başladım dedim. O da olabilir ama asıl bundan sonra hissedersin dedi. Kafana takma bende bu hafta basında 3 gün mısır patlagı seklınde hissettim ama 2 gündür tık yok. Dün rahat rahat yatıyordu beyfendi icerde. :)))))

Bizde seni özledik canım, bu aralar güzel haberler var hep, herkes 3 lü test için uğraşıyor, sonuç alan ve bekleyenlerimiz var işte..

sağol canım benim Şeniz haberler güzel olsunda aman maşallah
bekleyenlerde inş. güzel haberler alırlar :Saruboceq:

evet canım yoktun bizde seni özledik.sizde iyisiniz umarım.bende haftaya perşembe allah nasip ederse üçlü tarama için gidiyorum.inşaallah güzel sonuçlarla döneriz.

allaha şükür iyi sayılırım canım biraz nezle gibiyim siz nasılsınız oğluşunla
güzel haberlerle gelicez hepimiz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…