- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.161
Walla 4 ayımıza girdik ama gerisini düşünemiyorum 5 ayımız var daha ben bugün ablamdan haber bekliyorum son kontrolüne gidicek bugün yarın doğum haberini bekliyoruz heyecan en üst seviyede:lepi::Saruboceq:HAKAN 'ımız geliyor Allah nasip ederse
Simenay cığım teşekkür ederim...
Canım sen nasılsın?:smiley-cool:
buyrun teyzeleri göbek basen,kalça da çıkmış durumda ama kilom ise 2 kg almışım sadece işte komşularımın dediği olay KIZ olucak senin diyip durdukları kalçam ve basenim yoktu hepsi dolmuş yan kemiklerim dolmuş komşum diyorki 4 kız doğurdum sende kız doğuracaksın aynı şey bende de oldu dedi
Günaydın canım,
Bu aralar o kadar çok böyle hikaye duyuyorum ki, kendimi bir sürprize hazırlamaya başladım :)
En iyisi çok mavi şeyler almayayım ben oğluma, turuncular, kırmızılar, yeşiller alayım.
Son dakika sürprizi yaparsa bıdık, üstü başı hazır olsun :)
Öyle birşey olursa, en çok kayınvalidemin suratını görmek isterim.
Çok kızıyor bize, herkese cinsiyetini öğrenir öğrenmez söyledik diye yerimseniben
ne biliyim sabahları küçük oluyo akşamları şişiyo ama o gazdan büyük ihtimalle biz size göre küçüğüz teyzeleri kaydirigubbakcemile3
Pembeyi görmeden vermeemmm vermeeeeeeeeemmm...
O nazar boncukları zaten resimlere,
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
Görmeden vermeeeeeeeeeeeeemmmmmm
Bana neeeeeeeeee....naniknaniknaniknaniknaniknanik
ne biliyim sabahları küçük oluyo akşamları şişiyo ama o gazdan büyük ihtimalle biz size göre küçüğüz teyzeleri kaydirigubbakcemile3
allahım sağlıklı sıhhatli kolay doğum nasip etsin :Saruboceq:hayırlısıyla alın minik yeğeninizi kucağınıza arkadaşım.ayy ne tatlı olur şimdi yumuk yumuk.
Hijyenim bekle, 16. haftadan sonra birden fırlıyo karın valla, bende öyle oldu :))
Günaydın FTY, çok güzel haberlerle gelmişsin, ne güzel anlatmışsın, sıkılmak ne kelime, çok zevk aldım okurken, oğlunuz hayırlı olsun, sağlıklı olsun, canımcım sana yazdığı omega-3 hapının adını yazar mısın, merak ettim, benimkiyle aynı mı acaba, san yazdığı reçete ile satılan bişey mi?
Günaydın simenay, omega-3 Solgar ın mış şimdi receteye baktım da. recete ile satılan birşey değil bildiğim kadarıyla.
Ben de görmek istiyorum fotolarııııı((((
Göremesem de göbişlilere göbişsizlere maaşallah...
Benim de son 10 gündür falan belli olmaya başladı.
Zaten her gün hamile pantolonu giyiyorum (o da bir tane var)
Üstüne çok bol bişi giymezsem epey belli oluyor.
Fakat akşamları korkunç oluyor arkadaşlar, çok fena şişiyorum...
Karın iyice büyüyünce nasıl olacak bilmem :)
kızlar günaydın çoğunuz hisstmişsiniz bebeklerinizin hareketelrini.maşallah.biz 18.haftanın içindeyiz şükürler olsun ama hala seğirme dışında hissedemedim oda 1 hafta önce.sonra kesildi.okudukça korkmeye başladım ilk bebeklerde hissedilmezmiş hemen sanırım bide kızlar daha geç hareket eder derler ama endişelendim allah korusun normalmi.18 haftanın içinde olupta hareketini henüz hissetmeyen varmı.
sinpac pembeyi göremedinmi hala ne nazlıymış bu pembe :asigim:
Bizde seni özledik canım, bu aralar güzel haberler var hep, herkes 3 lü test için uğraşıyor, sonuç alan ve bekleyenlerimiz var işte..
evet canım yoktun bizde seni özledik.sizde iyisiniz umarım.bende haftaya perşembe allah nasip ederse üçlü tarama için gidiyorum.inşaallah güzel sonuçlarla döneriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?