2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç önemli değil blueangel :))

masallah canim oglusuma bir arkadas daha ne guzel hayirlis olsun gozun aydin

seneye bu gunlerde 3 kisi kutlayacaksiniz ne guzel ALLAH mutlulugunuzu daim etsin

seninki normal benimkinde indirgenmişi yazıyodu oda 2.61 ( 1 ve 1in altında olması gerekiyomus çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
canım benim üzülme neler duyuyoruz allah esirgesin riskli çıkıyor sıvı alınıyor gene riskli ama bebekler gayet sağlıklı doğuyor.sendede öyle olcuak.sıvı alınmıycak gör bak.alınsada riskli olmıycak.söyledi dersin.allahım yardımcın olsun ama kuzunuda üzme senin mutsuzluğunu anlar.şu mübarek cuma gününde dularımız seninle rabbim yardımcın olsun.

KIZLAR BANA DUA EDİN BU AKŞAM EŞİM HAFTASONU İÇİN EVCİ GELECEK İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ İSE AYRICA YARIN SAAT DÖRTTE DE DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAR İNŞALLAH HEM CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİZ HEMDE UZUN ZAMANDAN SONRA BEBEĞİMİ GÖRECEĞİZ NEREDE İSE BİR AY OLDU ONU ÇOK ÖZLEDİK İNŞALAH SAĞLIKLI GELİŞMİŞTİR ÇOK TEDİRGİNİM Bİ AKSİLİK ÇIKACAK DİYE :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

allah razı olsun canım yüce rabbim herkersin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah benim kızımında hiçbirşeyi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…