- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.281
ooofff offff...
midem sapıttı yine.
öğürüp duruyorum.
öğürdükçe karnıma ağrı giriyor.
yatmak istiyorum.
bugün olacak şey mi bu yaaaa mafoldumben
Merhaba arkadaşlar.Benide eklermisiniz listeye? sat:10 haziran beklenen doğum tarihi :17 mart. Henüz cinsiyeti belli diil.Allaha şükür herşey yolunda.
onların ne işe yaradığını ben de çözemedim kaydirigubbakcemile3 tamamen süs galiba.beğendiğin bir tanesinin üzerine tıkla eğer yeteri kadar puanın varsa satın alabiliyorsun tek bildiğim bu.:sm_confused:
Merhaba arkadaşlar.Benide eklermisiniz listeye? sat:10 haziran beklenen doğum tarihi :17 mart. Henüz cinsiyeti belli diil.Allaha şükür herşey yolunda.
allah iyiliğini versin emi ezgim bende bi benim herhal bilmeyen dedim :roflol: :1hug:
sağol hayatım bende bi deniyeyim o zaman peki nasıl puan topluyoruz acaba :uhm:
:ecrin_bebek:meraba arkadaslar bende yeni üye oldum.inş 2010 mart annesi olucam.allah herkese saglıklı evlatlar nasip etsin
....
ben de onu diyecektim...kesinlikle bir sorun var..bir saattir size selam vermeye uğraşıyorum...işlerim var hemen çıkcam ama bugün 3lü test sonucunu aldık çok şükür o da çok iyi çıktı...darısı tüm yaptırmayanların ya da sonuç bekleyenlerin başına :)öptüm hepinizi....sonra görüşürüz:)
şimdilik öyle gözüküyorsun çanım,,,ama hiç korkma Allah kolaylığını veriyor....
evet var anım,bende güçlük çekiyorum...
gözün aydın canımhihoyyyt
hoşbuldum.sizdemi mart annesi olucaksınız inş?
bilmemmmm galiba mesajlarla kaydirigubbakcemile3 ay ne bileyim yeni çıkmış bunlar da :hulya:
bravooooooooooo EFECRİN sonunda sen de bişi almışsın ne aldın öyle :roflol:
hımm ayakkabı ve çay ok. bu arda profilindeki bebiş çok tatlı görmüştüm onu daha önce.
yaa bugün neden kimse yazmıyor kendi kendime mi konuşuyorummm mafoldumben
cinsiyetini daha ögrenemedimki bebişime kıyafet falan almak için siz ögrenmdinizmi....ikili test sonucu diolarama bilmiorum
:ecrin_bebek:meraba arkadaslar bende yeni üye oldum.inş 2010 mart annesi olucam.allah herkese saglıklı evlatlar nasip etsin
....
kızlar doğumumu konuşuyorsunuz ben onu henüz düşünmek istemiyorum daha var ya ona güveniyorum
yaa bugün neden kimse yazmıyor kendi kendime mi konuşuyorummm mafoldumben
teşekkür ederim canım seninkide çok tatlı :ecrin_bebek:
tek değilsin canım benim ben burdayım yaaa kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?