- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.241
PANCUBEN ne zaman teyze oldun hayırlı olsun benimde 2 tane ablamın çok tatlı hihoyyyt kızı var hiç ne ablamın hamileliğini nede doğumunu gördüm yırtdışında ablam.....
nasıl zormu olmuş doğum bende doğum servisine girdim orada 1hafta önce doğum yapan bir bayan vardı doğumdan 1 hafta sonra kanaması olmuş bayılmış parça kalmış kürtaj yapmıişlar ben sezeryanda olur diye biliyordum ama demekki normal doğumdada risk var inşallah bizler sağ salim doum yaparız.
Canım benim anlattığım ilk doğumuydu yeğenim şimdi 2 ci yeğenim geliyor dünyaya bugün yarın inşallah bekliyoruz ablama söyledim kaç olursa olsun ara beni diye....Walla ablam anlamadım dedi çünkü normal doğumda çok bastırmışlar zaten suni sancı ile normal sancı da aynı anda gelince rahimde iyice açılınca olmuş bitmiş ablamın doğumhaneden çıkışını hatırlıyorumda OHHH BEEE Dünya Varmış dedmişti...Bir nefeste doğumu gerçekleşmişti.
Bizde 3 kız kardeşiz en küçükleri beni aralarımızda 2 şer yaş var onlardan başka kimim var ki herseyim onlar benimm:1hug:
ne güzel insanın ablası olması değilmi benimde hem ablam hemde abim var en küçük olmak çoooooook güzel ben hep küçüğüm beni hep öyle severler ne zaman büyüdün tarzında inşallah ablanda bizde biz nefeste doğum yaparız inşallah
hadi kocisine kavusacaksin yarinda oglusuna anaaaa ALLAH Mi soyletti oyle cikmis agzimdan hic merak etme cok saglikli boyu uzamais gram almis olacakkaydirigubbakcemile3
:)) ben de şuan yusuf suresini dinliyordum :1rolleyes:
inşaallah iyi huylu iyi ahlaklı evlatlarımız olur :asigim:
hadi kocisine kavusacaksin yarinda oglusuna anaaaa ALLAH Mi soyletti oyle cikmis agzimdan hic merak etme cok saglikli boyu uzamais gram almis olacakkaydirigubbakcemile3
selkie,canımcım bende yusuf suresini duymuştum,.daha birinci aydan beri oğluşuma dinletiyorum,.güzel güzel dinliyo,teyzesi,.ALLAHIN izniyle,HZ.YUSUF gibi güzel huylu,ahlaklı,yusuf yüzlü olacak inşşş..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:)) ben de şuan yusuf suresini dinliyordum :1rolleyes:
Inşaallah iyi huylu iyi ahlaklı evlatlarımız olur :asigim:
canımcım tebrik ederim.ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş..listeyede hemen ekliyorum:1hug:günaydın arkadaşlar biz geldik doktorumuzdan güzel haberlerle nilüfercim listeye bizi de eklersen sevinirim bebeişim erkek üçlü testi de gerek görmedi doktorum ikili iyi çıktığı için şimdilik herşey yolunda Allahıma çok şükür herkesin böyle güzel haberler almasını dilerim Allah bebişlerimizi korusun tarihleri veriyim s.a.g 12 haziran tahmini doğum 10 mart erkek yaş 27 kilo 64 şimdiden teşekkür ederimopuyorumnanaktan
canımcım tebrik ederim.ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş..listeyede hemen ekliyorum:1hug:
günaydın arkadaşlar biz geldik doktorumuzdan güzel haberlerle nilüfercim listeye bizi de eklersen sevinirim bebeişim erkek üçlü testi de gerek görmedi doktorum ikili iyi çıktığı için şimdilik herşey yolunda allahıma çok şükür herkesin böyle güzel haberler almasını dilerim allah bebişlerimizi korusun tarihleri veriyim s.a.g 12 haziran tahmini doğum 10 mart erkek yaş 27 kilo 64 şimdiden teşekkür ederimopuyorumnanaktan
QUOTE=pembedusler;9410931]canım bebeişini görüceksin ne güzel.ama anlıyorum stresini çünkü bende her dr giidşimde geriliyorum ama kuzumu görünce allaha şükür rahatlıyorum.eşinin evci gelip bebeğinizi beraber görmeniz çok güzel.inatçılık yapmazda gösterirse cinsiyeti iyi olur.kaçıncı haftadaydın sen.
inşaallah canımm opuyorumnanaktan:))) aynı şeyi mi yapıyormuşuz seninle,,inşallah çanım bebişlerimiz iyi huylu olurlar... :)
canım hoşgeldiniz.çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.günaydın arkadaşlar biz geldik doktorumuzdan güzel haberlerle nilüfercim listeye bizi de eklersen sevinirim bebeişim erkek üçlü testi de gerek görmedi doktorum ikili iyi çıktığı için şimdilik herşey yolunda Allahıma çok şükür herkesin böyle güzel haberler almasını dilerim Allah bebişlerimizi korusun tarihleri veriyim s.a.g 12 haziran tahmini doğum 10 mart erkek yaş 27 kilo 64 şimdiden teşekkür ederimopuyorumnanaktan
arkadaşalr bende birde meryem suresinin okumanın doğumda kolaylık vereceğini okumuştum bir anneden deneyenler var ben okuyacağım inşallah sizlerede tavsiye ederim.
bir errrrkek daha mı?hayırlı olsun çanım..hep böyle güzel haberler getir olurmu?günaydın arkadaşlar biz geldik doktorumuzdan güzel haberlerle nilüfercim listeye bizi de eklersen sevinirim bebeişim erkek üçlü testi de gerek görmedi doktorum ikili iyi çıktığı için şimdilik herşey yolunda Allahıma çok şükür herkesin böyle güzel haberler almasını dilerim Allah bebişlerimizi korusun tarihleri veriyim s.a.g 12 haziran tahmini doğum 10 mart erkek yaş 27 kilo 64 şimdiden teşekkür ederimopuyorumnanaktan
doğumöu kolaylaştıran sure kızlar bunu okumamaız gerekiyormuş
İNŞİRAH SURESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrekelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!..
FAZİLETİ
Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler.
Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
Her biri de görecek ki; bu sûreye devam, Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir.
AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?