- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.321
teşekkürler...hemen sorulara başlayım..hala midesi bulanan var mi..benimki tam geçmişti bir kaç gündür yniden başladı..bu arada bir başağrısı peyda oldu..henüz kilo da alamadım..mide için bitkisel önerileri olan var mı..artık hap kullanmak istemiyorummzofer kullanmıştım bayağı uzun süre.
Kızlar aranızda bebek battaniyesi örmeye başlayan var mı?
CİCİŞLER ,benim mesaim dolmak üzere,iki gün hafta sonu tatili,oleyyy:teytey: :teytey:bu arada listede 100 e merdiven dayadık...HAYIRLISI olsun.:teytey: :lepi: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv::teytey: kaydirigubbakcemile2hihoyyyt hihoyyyt
sağolun arkadaşlar inşallah herkes güzel sonuçlar alır...
yeni gelen arkadaşlar bebişleriyle hoşgelmişler......
sağolun arkadaşlar inşallah herkes güzel sonuçlar alır...
yeni gelen arkadaşlar bebişleriyle hoşgelmişler......
ohhhh valla ne güzel ben yarında çalışıyommm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Allah sabır versin canım zor vallla bi haftasonumuz var zaten.
ben öğretmenim ama 3 yıldır evlendiğimden beri yapmıyorum canım 2 seneye yakındır çalışıyorum özel sektörde cumartesim yok maalesef :sinifsinif: :sinifsinif:
amin...inşallah sizlerinde sonuçları güzel çıkar ki...bence öyle olacak....
canım AFP 35,3 IU/ ml düzeltilmiş Mom 0,98 yazıyor...bu değer neden önemli?
mesaim bitti bendende bu kadar hadi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
örgümüüü ben hiç bilmem valla.maşallah hamarat mart annişleri siziii
çok iimiş canım benim düzeltilmiş mom 2.61 maalesef( bebeğin beyin yada omuriliğinde boşluklar olabilme riskiymiş ayrıntılı ultrasona bağlı yani yakın takip edilmeliymiş1'in üstündeki değerler teşekkür ederim cevapladığın için
çok iimiş canım benim düzeltilmiş mom 2.61 maalesef( bebeğin beyin yada omuriliğinde boşluklar olabilme riskiymiş ayrıntılı ultrasona bağlı yani yakın takip edilmeliymiş1'in üstündeki değerler teşekkür ederim cevapladığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?