2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler...hemen sorulara başlayım..hala midesi bulanan var mi..benimki tam geçmişti bir kaç gündür yniden başladı..bu arada bir başağrısı peyda oldu..henüz kilo da alamadım..mide için bitkisel önerileri olan var mı..artık hap kullanmak istemiyorummzofer kullanmıştım bayağı uzun süre.

ara sıra yediklerimle alakalı mide bulantım oluyor, bende 16.haftadayım 2.100gr almışım ilk üç ay kilo alınmıyo zaten mide bulantısı ve çıkarmalar yüzünden yani çoğu kişide öyle diye biliyorum,mide için hiç birşey kullanmadım geçmesini bekledim çok zorlanmama rağmen bu konuda pek bilgi sahibi değilim cnm :çok üzgünüm:

ohhhh valla ne güzel ben yarında çalışıyommm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ben öğretmenim ama 3 yıldır evlendiğimden beri yapmıyorum canım 2 seneye yakındır çalışıyorum özel sektörde cumartesim yok maalesef :sinifsinif: :sinifsinif:

yaa neden? ben de öğretmenim devletteyim özel zor canım ya ablam çalıştı özelde ondan biliyorum şartları biraz ağır oluyor.ama tabi hepsi aynı değil.

amin...inşallah sizlerinde sonuçları güzel çıkar ki...bence öyle olacak....
canım AFP 35,3 IU/ ml düzeltilmiş Mom 0,98 yazıyor...bu değer neden önemli?

çok iimiş canım benim düzeltilmiş mom 2.61 maalesef ( bebeğin beyin yada omuriliğinde boşluklar olabilme riskiymiş ayrıntılı ultrasona bağlı yani yakın takip edilmeliymiş1'in üstündeki değerler teşekkür ederim cevapladığın için

canım sen Eskişehirdemisin? ben deee. kime gidiyon? ben onvakta sabahattin beye gidiyorum. bu arada bence kendini üzme bu değerler için.ben de girdim 3lüye sonuçlarımı bekliyorum ama bence güvenilir testler değil bunlar.ne kadar riskli çıkıp ta sağlıklı bebişler dünyaya getiren var.valla sırf stres başka bişi değil.

anladım canım...senden cevap beklerken ben de biraz araştırdım üst sınırın çok da üstünde değil aslında sendeki değer de....

Gebelikte AFP (alfa feto protein) - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

bu adreste de belirtilmiş yüksek olması değil de düşük olması çok daha tehlikeli...inşallah diğer incelemelerde önemli bir şey olmadığı netleşir sen de rahatlarsın...Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…