2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lİSTEMİZE NAZAR DEĞMESİN 2 kişi daha katılırsa 100 kişi olucaz ve erkek çoğunlukta Tahminler doğru çıkarsa tabii baksanıza erkek demişler Kız bebek dünyaya gelmiş :CüvCüv::CüvCüv::enbuyukkk:a.s.

bende dün duydum bu sureyi dogumda kolaylık oluyomuş,ezberlemeye çalışacam inşlh ezberlerim. kayınvalidem biliyo gerçi o okur ama benim okumam daha iyi olur diye düşünüyorum

ben de onu diyecektim...kesinlikle bir sorun var..bir saattir size selam vermeye uğraşıyorum...işlerim var hemen çıkcam ama bugün 3lü test sonucunu aldık çok şükür o da çok iyi çıktı...darısı tüm yaptırmayanların ya da sonuç bekleyenlerin başına :)öptüm hepinizi....sonra görüşürüz:)

nilifer benim yaş 25 tahmini dogum süreci 25 mart :ecrin_bebek:ben yaşsız kalmışım listede kaydirigubbakcemile3

çok sevindim canım darısı başıma

kızlar ilk doğumu :CüvCüv: Allah nasip ederse benmi yapacağım ferçi belli olmaz ama şimdilik öyle görünüyor
ya ben koykuyoyum delikafadulden elikafadulden elikafadulden elikafadulden
şimdilik öyle gözüküyorsun çanım,,,ama hiç korkma Allah kolaylığını veriyor....

arkadaşlar sitede bi sorunmu var
evet var anım,bende güçlük çekiyorum...

gözün aydın canımhihoyyyt

Nolur benide ekleyin listeye
SAT: 25 HAZıRAN
KıLO: 50
CıNSıYET: ERKEK
ıSıM: EGE
15 haftalık hamişim

opuyorumnanaktan canlarım iyi dilekleriniz için çook teşeekkür ederim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin nilüfercim eklemişsin teşekkür ederim :CüvCüv:

Beknur, canım, Kusuruma bakma, işten dolayı çıkmıştım... Mesajını görmedim...
Benim cinsiyeti inşallah kesin olarak salı öğreneceğiz...
Salı günü üçlü teste de gireceğim...
Allah'ım sen herşeyin hayırlısını ver diye dua ediyorum...:Saruboceq:

kızlar ilk doğumu :CüvCüv: Allah nasip ederse benmi yapacağım ferçi belli olmaz ama şimdilik öyle görünüyor
ya ben koykuyoyum delikafadulden elikafadulden elikafadulden elikafadulden

Ben olsam ben de korkardım...

Ben 69. olmama rağmen, ben de korkuyorum (kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ooofff offff...
midem sapıttı yine.
öğürüp duruyorum.
öğürdükçe karnıma ağrı giriyor.
yatmak istiyorum.
bugün olacak şey mi bu yaaaa mafoldumben

kızlar pardon yaaa ben bişey merak ettim
kenarda bi resimler var onlar ne allah aşkına ve niye bende yok :sm_confused:

Ben olsam ben de korkardım...

Ben 69. olmama rağmen, ben de korkuyorum (kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben dogumdan hiç korkmuyorum
dıs gebelık gecırdım cok sancı cektım.
sımdı ıse bılıyorum guzel bır sey ıcın acı cekecegım.dayanacagım sıkacagım dıslerımı sonra ıse ınsallah kucagıma alacagım
bır de acıyı bosuna cekmek var.
adet olurken bıle agrı cekıyoruz 50cm lık sevımlı bırsey ıcın daha cok acı cekılecek ama dedıgım gıbı beklentın olunca dayanılır.ınsallah allah hepımıze o gunu gostersın
epıdural dogumu kesınlıkle dusunmuyorum

kızlar pardon yaaa ben bişey merak ettim
kenarda bi resimler var onlar ne allah aşkına ve niye bende yok :sm_confused:

onların ne işe yaradığını ben de çözemedim kaydirigubbakcemile3 tamamen süs galiba.beğendiğin bir tanesinin üzerine tıkla eğer yeteri kadar puanın varsa satın alabiliyorsun tek bildiğim bu.:sm_confused:

Merhaba arkadaşlar.Benide eklermisiniz listeye? sat:10 haziran beklenen doğum tarihi :17 mart. Henüz cinsiyeti belli diil.Allaha şükür herşey yolunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…