• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Miden için üzüldüm o herşeyi etkiliyo, benim midem çok sağlamdır ama 2 ay bende bulantı , kazınma falan çok rahatsız oldum şükür geçti. Bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım vitamin ve folik asidi ömür boyu kullanacam zaten benimde vücudumda demir bi düşüyo bi fazla birikiyo o yüzden demirim düşsede ilaç veremiyolar onun yerine kan verebiliriz belli dönemlerde dedi doktor ama şimdilik herşey yolunda valla hepimiz allaha emanetiz dualarımız kabul olsunda sağ salim atlatalım şu hamişliği.

Amin canım yaa seninde durumun çok zor.Hamilelik tüm hormonları alt üst ediyor.Bütün organlar etkileniyor.Rabbime şükürki 9 aylık bir serüven sızlana mızlana geçiyor bir şekilde biz gibilere.Ya daha uzun sürseydi napardık artık bilemiyorum.... Sağlıcakla doğsunlarda inş. kucağımızda bebişlerle tedavilerimize daha geniş seçeneklerle devam edip iyileşebilelim.Herşey onlar için Rabbim onlarıda bizide korusun...

Bu arada benim ayaklarım çok üşüyor kızlar.Ağustos ayında bile çorapla dolaştım şimdi iki kat kazakla dolaşıyorum evde... Eşim azcık camı açsa hemen bağırsaklarım bozuluyor karnım ağrıyor ve tuvaletten çıkamıyorum... Kansızlığında etkisi var eminim ama niye ısınamıyorum anlamadım....

merabalar arkadaslar.15+2 günlük hamileyim mide sorunumda yok ama kilo veriorum.sadece göbişim biraz sivrileşmiş o kadar...böyle olan varmı içinizde:CüvCüv:

ağız tadı bir süre olmuyor bu nedenle her şeyi yemek gelmiyor içimizden kilo vermekte kaçınılmaz oluyor.Kaç kilo verdiniz?

Amin canım yaa seninde durumun çok zor.Hamilelik tüm hormonları alt üst ediyor.Bütün organlar etkileniyor.Rabbime şükürki 9 aylık bir serüven sızlana mızlana geçiyor bir şekilde biz gibilere.Ya daha uzun sürseydi napardık artık bilemiyorum.... Sağlıcakla doğsunlarda inş. kucağımızda bebişlerle tedavilerimize daha geniş seçeneklerle devam edip iyileşebilelim.Herşey onlar için Rabbim onlarıda bizide korusun...

Bu arada benim ayaklarım çok üşüyor kızlar.Ağustos ayında bile çorapla dolaştım şimdi iki kat kazakla dolaşıyorum evde... Eşim azcık camı açsa hemen bağırsaklarım bozuluyor karnım ağrıyor ve tuvaletten çıkamıyorum... Kansızlığında etkisi var eminim ama niye ısınamıyorum anlamadım....

Bende bu yaz bi türlü ısınamadım oldum olası üşürüm zaten, bende başladım valla boğazlı kazak giymeye şu kansızlık yok mu hep demir ve b6,b12 eksikliğinden oluyo ne yapsan boş olabildiğince sıcak tutmaya çalış kendini hasta olmayalım da ben üşümeye razıyım.

doktoruma1 hafta sonra gidicem inş.bakalım ne diyicek.cinsiyetinide sölicek.saglıgıyla gelsinler bütün bebişler.allahım olmayanlarada verir inş.....

Bende bu yaz bi türlü ısınamadım oldum olası üşürüm zaten, bende başladım valla boğazlı kazak giymeye şu kansızlık yok mu hep demir ve b6,b12 eksikliğinden oluyo ne yapsan boş olabildiğince sıcak tutmaya çalış kendini hasta olmayalım da ben üşümeye razıyım.

Demek b vitaminide etkili üşümemizde.Hasta olmadan bu kışı bitiririz inş.

vala canım ne diyimgören herkes erkek diyo nasıl öle diolar anlamıorumda:)sen peki?

Banada dışardan görenler aynısını söylüyorlar ama ben doktor bile erkek dese bebek çok büyümeden inanmayacağım sanırım.6-7 ay olana kadar emin olmayacağım sanırım cinsiyetten.Çünkü son zamanlarda cinsiyet konusunda doktorların yanılması fazla yaygınlaştı bu nedenle kesin şudur diye duysamda bir kaç ay üst üste muayenelerde tekrarlanmayınca inanmayacağım sanırım....

kızlar nasılsınız?ben bugün oğlumla sinemaya gittim g-force izledik beraber,sonra yemek yedik,sonra gittim bebiş ve kendim için bişeyler aldım,bakın aldıklarıma,gögüs ucu çıkarıcı,2 tane emzirme sutyeni,göğüspedi,önlük,emzik,emzik ipi,biberon,göbek bezi,tırnak makası,

Eklentiler

• $03102009016.webp
    $03102009016.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 19
canımcım biliyorsun aynı stresi ben de yaşadım. önümüz hafta üçlü teste gideceğim. sonuç kötü çıkarsa ben de yaptıracağım amniyosentez. düşündüm. 7 ay o stresle yaşamaktansa 10 dk da amniyosenteze katlanırım. iyi bir doktor yaparsa hiçbir şey olmaz. İnanıyorum ki hiçbir şey olmayacak ve biz mart ayında bebeklerimizi sağlıkla kucaklayacağız. geçmiş olsun.....

sağol canım yaa bakalım artık hayılısı. 4 lü test sonucu da iyi çıktı şimdi bir tek serçe parmak orta kemik gelişimi dışında olumsuz hiçbirşey yok. o da çok düşük bir ihtimal ama küçük de olsa ihtimal var o yüzden büyük ihtimale pazartesi salı amniyosentez yaptıracağım çok geç kalmak istemiyorum çünkü sonucu da geç çıkıyor. inşallah dediğin gibi mart ta bebişlerimizi alacağız kucağımıza. herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle görüşmek üzere öptüm.

Back
X