• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba.Umarım herkes iyidir.Dün biraz hastene fiyatlarından bahsetmişiniz bence onlara pek güvenmeyelim çünkü martta doğum yapıcaz yani 2010 da fiyatlar artacak.

Merhaba, sanırım ben varım. Kabızlık ve gaz sorunu olmadığı sürece bomba gibiyim, şu an olduğu gibi. :) Ama evde yalnızım, sıkıcı bir gün...

merhaba canan okul nasıl gidiyor zorlanıyormusun benim gaz sorunum geçti kabızlık başlamadı 20 haftaya giriyorum bebişte pek hareket yok hala çok nadir hissediyorum bende evdeyim dün dışardaydım sol kaburgam çok ağrıdı yatınca geçti

herkese merhaba.Umarım herkes iyidir.Dün biraz hastene fiyatlarından bahsetmişiniz bence onlara pek güvenmeyelim çünkü martta doğum yapıcaz yani 2010 da fiyatlar artacak.

selam iyilik sen nasılsın bende ozel sağlık sigortasını merak ediyorum acaba bebek erken doğarsa sosyal güvenlik kuruluşumuz hastane yoğun bakım ücretlerini odüyormu i,nşallah başımıza gelmezde yşnede araştırsakmı acaba

Bende bebişi hissedemeyenlerdenim :(( Tetikte bekliyorum ne zaman hisseddecem diye, bu arada Mutlucum benimde sol kaburgam özellikle sırt tarafım çok ağrıyor, bu dönemde benzer şeyler yaşandığına göre normaldir heralde dimi?

kızlar nasılsınız?ben bugün oğlumla sinemaya gittim g-force izledik beraber,sonra yemek yedik,sonra gittim bebiş ve kendim için bişeyler aldım,bakın aldıklarıma,gögüs ucu çıkarıcı,2 tane emzirme sutyeni,göğüspedi,önlük,emzik,emzik ipi,biberon,göbek bezi,tırnak makası,

cok guzeller canim gule gule kullanin insallah

herkese günaydın iyi pazarlar opuyorumnanaktan kimse daha uyanmadı mı yoksa

Merhabalar. Haftasonu yine kimse yok, hafta içi de ben yokum... :)

herkese neşeli pazarlar ben yine firariyim çünkü yine hava çok güzel :dance:

Selam, herkese iyi pazarlar, nasılsınız hanımlar?

merhaba canan okul nasıl gidiyor zorlanıyormusun benim gaz sorunum geçti kabızlık başlamadı 20 haftaya giriyorum bebişte pek hareket yok hala çok nadir hissediyorum bende evdeyim dün dışardaydım sol kaburgam çok ağrıdı yatınca geçti

selam iyilik sen nasılsın bende ozel sağlık sigortasını merak ediyorum acaba bebek erken doğarsa sosyal güvenlik kuruluşumuz hastane yoğun bakım ücretlerini odüyormu i,nşallah başımıza gelmezde yşnede araştırsakmı acaba

hepinize merhabalar hayirli pazarlar guzel guzel dinlenin bebislerinize iyi bakin kizlar herkesin keyfi yerindedir insallah

Okul şimdilik yoğun değil ama derslere başladık. Ben okulda akşama kadar oturmayan sürekli koşturan biriydim, malum Türkçe öğretmeninin yazma, çizme, yarışma, program işi çok oluyor. O alışkanlık devam ediyor. Hala merdivenlerden koşarak inip çıkmaya ççalışıyorum ve bebeğimi hatırlayıp yavaşlıyorum. Okulda görevli ablalardan biri "Hocam ağır hareket etmeye başlamışsın" dedi çok üzüldüm. En büyük korkum iş performansımı kaybetmek. Bu arada öğrencilerimin tepkisini merak ediyorum. Ben söylemedim, onlar sormadı ama gözleri göbeğime takılıyor. :)

Bir de sorunum var, okul önlüğümün önü kapanmıyor... :CüvCüv: göstere göstere geziyorum... :)

Nöbete de devam. Sen nasılsın?

Çenem düşmüş yahu...

Bende bebişi hissedemeyenlerdenim :(( Tetikte bekliyorum ne zaman hisseddecem diye, bu arada Mutlucum benimde sol kaburgam özellikle sırt tarafım çok ağrıyor, bu dönemde benzer şeyler yaşandığına göre normaldir heralde dimi?

Simenay, nasılsın? Doktor sorununu hallettin mi?

merak etme canim hissedersin cok kisa zaman icinde cok guzel bir duygu her defasinda hemen esime sesleniyorum yine oldu diye heyecanlaniyor insan hissedemesende endisnlenme 20 haftaya kadar normalmis

:CüvCüv:

KIZLAR MERHABA DÜN DR A GİTTİM VE BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİM. OĞLUM OLACAK İÇİME DOĞMUŞTUUU YAA ÇOK SEVİNÇLİYİM İÇİM İİÇİME SIĞMIYOR SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

bende almayı düşünüyorum eşya falan ama biraz daha büyümesini bekliorum:)yine bişiler aldımmmmm

ben dayanamıyorum vallahi,güzel bişey buldummu alıyorum,!

herkese neşeli pazarlar ben yine firariyim çünkü yine hava çok güzel :dance:

ay ne güzel bizim burda çoook yğmur var...bardaktan boşalıyo sanki...

benede değişeektir fiyatlar ama hani hastane daha pahalı onu öğrenmiş oluyoruz....sonuçta o fiyatların üzerine zamn geleçek...

cok guzeller canim gule gule kullanin insallah

sağol çanım...

merak etme canim hissedersin cok kisa zaman icinde cok guzel bir duygu her defasinda hemen esime sesleniyorum yine oldu diye heyecanlaniyor insan hissedemesende endisnlenme 20 haftaya kadar normalmis

ya kızlar ben bir kaç gündür göbek deliğimin 2 parmak üstünde hissetmeye başladım ,benim bebek çok yukarı çıktı sanırım... :))

Back
X