- Konu Sahibi minikcadimm83
- #15.461
bende almayı düşünüyorum eşya falan ama biraz daha büyümesini bekliorum:)yine bişiler aldımmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam herkese iyi pazarlar
kimse varmı nasılsınız?
Merhaba, sanırım ben varım. Kabızlık ve gaz sorunu olmadığı sürece bomba gibiyim, şu an olduğu gibi. :) Ama evde yalnızım, sıkıcı bir gün...
herkese merhaba.Umarım herkes iyidir.Dün biraz hastene fiyatlarından bahsetmişiniz bence onlara pek güvenmeyelim çünkü martta doğum yapıcaz yani 2010 da fiyatlar artacak.
Selam, herkese iyi pazarlar, nasılsınız hanımlar?
kızlar nasılsınız?ben bugün oğlumla sinemaya gittim g-force izledik beraber,sonra yemek yedik,sonra gittim bebiş ve kendim için bişeyler aldım,bakın aldıklarıma,gögüs ucu çıkarıcı,2 tane emzirme sutyeni,göğüspedi,önlük,emzik,emzik ipi,biberon,göbek bezi,tırnak makası,
herkese günaydın iyi pazarlar opuyorumnanaktan kimse daha uyanmadı mı yoksa
Merhabalar. Haftasonu yine kimse yok, hafta içi de ben yokum... :)
herkese neşeli pazarlar ben yine firariyim çünkü yine hava çok güzel :dance:
herkese merhaba.Umarım herkes iyidir.Dün biraz hastene fiyatlarından bahsetmişiniz bence onlara pek güvenmeyelim çünkü martta doğum yapıcaz yani 2010 da fiyatlar artacak.
Selam, herkese iyi pazarlar, nasılsınız hanımlar?
merhaba canan okul nasıl gidiyor zorlanıyormusun benim gaz sorunum geçti kabızlık başlamadı 20 haftaya giriyorum bebişte pek hareket yok hala çok nadir hissediyorum bende evdeyim dün dışardaydım sol kaburgam çok ağrıdı yatınca geçti
selam iyilik sen nasılsın bende ozel sağlık sigortasını merak ediyorum acaba bebek erken doğarsa sosyal güvenlik kuruluşumuz hastane yoğun bakım ücretlerini odüyormu i,nşallah başımıza gelmezde yşnede araştırsakmı acaba
merhaba canan okul nasıl gidiyor zorlanıyormusun benim gaz sorunum geçti kabızlık başlamadı 20 haftaya giriyorum bebişte pek hareket yok hala çok nadir hissediyorum bende evdeyim dün dışardaydım sol kaburgam çok ağrıdı yatınca geçti
Bende bebişi hissedemeyenlerdenim( Tetikte bekliyorum ne zaman hisseddecem diye, bu arada Mutlucum benimde sol kaburgam özellikle sırt tarafım çok ağrıyor, bu dönemde benzer şeyler yaşandığına göre normaldir heralde dimi?
Bende bebişi hissedemeyenlerdenim( Tetikte bekliyorum ne zaman hisseddecem diye, bu arada Mutlucum benimde sol kaburgam özellikle sırt tarafım çok ağrıyor, bu dönemde benzer şeyler yaşandığına göre normaldir heralde dimi?
bende almayı düşünüyorum eşya falan ama biraz daha büyümesini bekliorum:)yine bişiler aldımmmmm
herkese neşeli pazarlar ben yine firariyim çünkü yine hava çok güzel :dance:
cok guzeller canim gule gule kullanin insallah
merak etme canim hissedersin cok kisa zaman icinde cok guzel bir duygu her defasinda hemen esime sesleniyorum yine oldu diye heyecanlaniyor insan hissedemesende endisnlenme 20 haftaya kadar normalmis
:CüvCüv:
KIZLAR MERHABA DÜN DR A GİTTİM VE BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİM. OĞLUM OLACAK İÇİME DOĞMUŞTUUU YAA ÇOK SEVİNÇLİYİM İÇİM İİÇİME SIĞMIYOR SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM