- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.681
ya cici anneler ben çatlıyorum bebeklerime bişey almak için ama erken neyse size şu odaları göstermek istedim şimdi iki bebek bir kız bir erkek beyaz mı alsam odayı ne yapsam karar veremedimQUOTE]
bende cok beğeniyorum belisin mobilyalarını ama daha cok erken diyorlar.. Yalnız ben gidip baktım bir mağazada koruyucu yüksekliği azmış gibi geldi bebişlerin boyu uzadığında yeterli olmaz gibi.. Bir de beşiği nasıl almak lazım ? büyüyenlerden mi yoksa aynı kalanlardan mı?
çanım ben ilkinde büyüyen karyola almıştım,,hem bebeğin esyalarını toplamıştı içine ,,,hem sonrada baya bi kullandı....açılında rahat bir kişil yatak oluyor onlar...eğer oda yapaçaksan öyle bişey al!yani dolabı falan hepsini alaçaksan...yoksa normal beşikte 2 yaşından sonra uyuyamaz o zaman odayı değiştirmek zorunda kalaçaksın...büyüyen karyolalı alırsan yatağa çevirip uzun süre kullanırsın takımı?....birde beşiklerin altından ayarlananları var,,bebek büyüdüğü zaman yatağı daha derine indirebiliyorsun onlar daha kullanışlı...
kılzar dünden beri kasığımın sol tarafında ağrı var.neden olabilir yaşayanız varmı korktum briaz.
canım insallah bi sorun cıkmaz ve cıkmayacakta bencee:))lütfen moralini bozupta onuda karnında üzme..ii seyler düşün..moralini yüksek tut..bol bol da dua et canım..kizlar herkese merhaba, bayadır giremiyordum. zor gunler geciriyorum
ben 1 aydır amniyosentez sonucu bekliyordum, bir terslik oldugundan diil, sadece yaşım 35 oldugundan direk amnio demisti dr. sentezin sonucu o kadar ayrıntılı ve %100 gercek ki, cok korkuyor insan beklerken.
korktugum oldu, sonuçta bir pürüz varmis, su an burda anlatması uzun ve sizleri sıkmak istemem. simdi benden ve babadan da kan alarak bir test daha istediler, bebeğinkiyle bizimki karsilastirilacak. birimizde çıkarsa onda çıkan şey, o zaman sorun yok dicekler. çünk sağlıklıyız ve bir problemimiz yok. yok eğer bizde çıkmazsa, işte o zaman ne olacağını bilemiyorum.
19. haftadayım, bu saatten sonra kotü birsiy cıkmaması icin dua ediyorum.. 10 gun daha nasıl bekliyeceğimi de bilmiyorum..
insallah canım en kısa zamanda hissederimmsanki içerden gıdıklanıyormuşsun gibi oluyor bazen(sağa sola el kol hareketlerinde),bazende hafifçe parmakla içerden dürtülüyormuşsun gibi oluyor(bunlar tekmeler oluyor)hissedersin yakında çanım sende merak etme...sakin ortamlarda biraz kendini dinle,bende daha çok oturduğumda veya yattığımda hissediyorum,,,hareket halindeyken pek hissedemiyorum...
benim eşim hissetti geçen hafta ilk defaelini karnıma koyduğu zaman bir hareketlenme olduğunu anlamış...ama tam olarak dışardan bakıldığında görülebildiği zamanlar 5 buçuk altınçı aylar oluyor...
bençe beyaz al çok hoş duruyor...yalnız şu lilalıda kız için çok hoşmuş....
çanım daha sakin olmaya çalış...sen rahat olursan bebşinde rahat olur...
merhaba nilüfersahh listeye benide eklermisin???
canım sorma tembel bu kızlar.:ecrin_bebek:Pembe bizim bebişler uyuşuk çıktı benimkide pek hareketli değil henüz
arkadaslar benimde sol kasıgımda ara ara sancılar oluyodu son iki gündür azaldı doktorum cok üstünde durmadı demekki cokta önemli diil.rahim büyüdügü için olabilir..ha birde arkadasımda da aynı sorun vardı doktoru suyu bol içeceksin demiş..normalde zaten suyu fazla içmemiz gerekior bütün hami,leler..pembe bizim zamanlarımız seninle yakın bende sol tarafta ara ara bazen sık sık agrı hissediyorum ama periyodik olmadığı için korkmuyorum. rahim genişliyor diye düşünüyorum ben.
evet canım rahim büyümesindenmiş benim tam 18+5 oldu bugün şükürler olsun senin kaç haftalık.benim iştahım korkunç açıldı sende durumlar nasıl.pembe bizim zamanlarımız seninle yakın bende sol tarafta ara ara bazen sık sık agrı hissediyorum ama periyodik olmadığı için korkmuyorum. rahim genişliyor diye düşünüyorum ben.
aynen canımmmm.yeterki sağlıklı olsunlar.:ecrin_bebek:ewet kızlarr bizimkiler coook tembel cıktılarr.))olsuuun bişz onları öyle sewiceezz.))
aynen canımmmm.yeterki sağlıklı olsunlar.
canım benim dularımız seninle.ben birşey çıkıcağını düşünmüyorum sen sağlıkla alıcaksın kucağına bebeğini ve bütün bu kötü günler geride kalıcak.rabbim yardımcın olsun.kizlar herkese merhaba, bayadır giremiyordum. zor gunler geciriyorum
ben 1 aydır amniyosentez sonucu bekliyordum, bir terslik oldugundan diil, sadece yaşım 35 oldugundan direk amnio demisti dr. sentezin sonucu o kadar ayrıntılı ve %100 gercek ki, cok korkuyor insan beklerken.
korktugum oldu, sonuçta bir pürüz varmis, su an burda anlatması uzun ve sizleri sıkmak istemem. simdi benden ve babadan da kan alarak bir test daha istediler, bebeğinkiyle bizimki karsilastirilacak. birimizde çıkarsa onda çıkan şey, o zaman sorun yok dicekler. çünk sağlıklıyız ve bir problemimiz yok. yok eğer bizde çıkmazsa, işte o zaman ne olacağını bilemiyorum.
19. haftadayım, bu saatten sonra kotü birsiy cıkmaması icin dua ediyorum.. 10 gun daha nasıl bekliyeceğimi de bilmiyorum..
yas 27, sat 3 haziran, t.d.t;10 mart, kilo;55, cinsiyet erkek tesekkür ederim muckcanımcım bilgilerini yazarsan eklerim hemen:1hug:
kizlar herkese merhaba, bayadır giremiyordum. zor gunler geciriyorum
aynen canım cinsiyetilerinide geç gösterirler kız bebekler.utanırlarmış.kuzum benim ya yerim onu ben.nazlıyız biz çok nazlı.bence sizin kıslarr nazlı , hem kısların nazlısı makbulmuş
Kızlar slm. Bişey sorcam size. Dün koltukta uzanırken karnımda bi kıpırdanma oldu seğirme gibi bişey acaba bebeğim hareketmi etti? Hisseden arkadaşlar cevaplayabilir mi? Ayrıca yukarıya çıktımı acaba ben hala rahimde sanıyorum ama dün karnım pıt pıt yaptı :) Akşama gidicez doktora ama dayanamıcam acil cevap lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?