2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bunu araştırdım cnm bende gittim izmirde bir hocaya sende sübyan var dedi, nuska yaptır dedi hatta yapim dedi 2 sene önce 275 tl istedi bizde inanmadık yaptırmadık.istanbuldada arştırdım yaptırıcaktım bu bebek canlanmadan oluyomuş en geç, geç kaldım yaptıramadım,şimdi ondan çok korkuyorum boynumda var birtane ama sübyan için deil sanırım.

bu konuda baya uzmanlaşmıssınızalkisalkisalkis ben hala ultrason görüntülerinden pek bisey anlamıyorum hele doktorumuzun en son verdiği cıktı neresi olduğunu hala çıkaramadık eşimle

hehehe benim bir tane oğlum var,bir tane daha olaçak...daha önçede gördüm bu şekli,genelde buna benzer çıkıyor erkeğinki.......

sende koy ultrason kağıdını bir bakalım,,,belki hep beraber çıkarırırz...

Son düzenleme:
nasilsiniz kizlarr bende mart annesiyim yarin tam 18 haftalik olcam ama cinsiyeti doktor inatla sölemiyor sinir oluyorum..bide diyoki istersek görünür ama acelesi yok 20. haftada ayrintili ultrasonda bakariz..iki hafta daha bekliycemm

bizim 12. haftada kesin erkek dedi, tabi ben bu kadar erken diye inanamadım. 17. haftada tekrar gittiğimizde yine sorduk erkek dedi hatta dr.muz babasına gösterdi, eşimde şimdi heryerde görüldü onaylandı diyor :) aslında cinsiyet hiç önemli değil, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar bebişlerinin hareketlerini hisseden var mı? ben 17. haftadan beri hissediyorum masallah su aralar pek bi kıpırdak oldu hele geceleri.. sizler kacıncı haftadan itibaren hissetmeye başladınız?

kızlar bebişlerinin hareketlerini hisseden var mı? ben 17. haftadan beri hissediyorum masallah su aralar pek bi kıpırdak oldu hele geceleri.. sizler kacıncı haftadan itibaren hissetmeye başladınız?

ben 15 haftadan beri baya bi hissediyorum....akşam yatağa girdiğimde daha fazla hissediyorum...

ya şimdi ben korktum iyimi bende yalnızım bazen eşimde olmuyo nöbetleri oluyo kısslarr yaa anlatmayın noluurr zaten ben kendi kendimi korkutan biriyim şimdi tümden korkucammafoldumben

iyiki yaptırmamıssın cok fazla istemişler senden onda bi sacmalık war..yani hatırladıgım kadarıyla annem 5o werdi ya hani şöyle yakın eş dosttan duydugun iyi bi hoca warsa bence hala yaptırabilirsin..sürekli atletimin kenarında igneyle tutturdum onsuz cıkmıorum bi yere.sende varsa bebege de gecior bebek huzursuz uyuyor.hatta bebek dogunca onada yaptırıcam..sonucta allah ın duaları var içinde..

ben 18 haftalık hamileyim suan ayaktayken karnıma dokundugum zaman karnım sert gibi geliyor bana ama yan yatınca dokunuyorum karnıma sert değil arkadaşlar bunun nedeni nedir.Cok sukur ağrı falan yok.yai karında sertlık olması ne alama geliyor.Doktorların serlik dediği benim ki gibi bir şeymi bilgisi olan varsa yazsın ne olur.

ya şimdi ben korktum iyimi bende yalnızım bazen eşimde olmuyo nöbetleri oluyo kısslarr yaa anlatmayın noluurr zaten ben kendi kendimi korkutan biriyim şimdi tümden korkucammafoldumben
yook canım yaa allah tan üstün hic bi güç yok bunu bilioruz ona sıgındktan sonra hiçbişe olmaz.hem ben sizi korkutmak için söylemedigimi altını ciziyorum..herkeste olmuyo..sadece kabus oluyo zaman zaman..onuda dualarla atlatıcaz..

çanım rahimin işte o,ayaktayken daha rahat hissedersensin...benimde göbek deliğinin alt kısmı sert...

hatta yanlıs oldu 20 tl ödemiş

cnm istediyin kadar kendini korkut bu korku o korkuya benzemiyo,herkesde yokmuş zaten bu tamamen bebege zarar vermek için korkutuluyo.. sende hemen herşeyi üstüne çekme mıknatıs gibi.. allah alllah :umursamaz:

maalesf 18.haftadayım ve hala tık yok bende..nası bi his bu neye benziyo??

ben 15 haftadan beri baya bi hissediyorum....akşam yatağa girdiğimde daha fazla hissediyorum...

aynen bende yatağa girdiğimde baya hissediyorum.. bu arada eşimde hissetmek istiyor ama ona pek bi tepki vermiyor. kaçıncı haftadan itibaren dışarıdan hissedilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…