- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.641
sakın seni korkutmus gibi olmiim canım allah tan hiçbişey olmaz bebegine merak etme dualar okudugun sürece ama sübyan denen bi varlık oldugunu biliomuydunuz..eskiler annelerimiz hep anlatırlardı banada bagtıl inmanç hikaye gibi gelirdi ama annede warsa kızına mutlaka gecio..yani internettende arastırabilirsin ümmü sübyan diye bi varlık..bu bişkilde rüyasına girio insanın kabuslar falan..cünki ilk ayımda bende yasadım ama annem gercekten iyi bi hoca wardı tanıdıgımız ona bunun nuskasını yaptırdı yani geceleri korkutmasın diye..inan gece sıcramalarım bas agrılarım bile gecti..bende inanmazdım böyle seylere belki hala inanmayanlar olacaktır ama bence arastır ve dene..bol bol da dua et..hiçbişey olmaz..
canım çok sağol.sağlıkla kucağımıza allalım inşallah hepimiz.en ufak bir şeyde böyle evham oluyor işte.aynı sorun bendede var. dr rahim büyüyo agrın olur demişti, geçmiş olsun cnm..
bu konuda baya uzmanlaşmıssınızalkisalkisalkis ben hala ultrason görüntülerinden pek bisey anlamıyorum hele doktorumuzun en son verdiği cıktı neresi olduğunu hala çıkaramadık eşimle
nasilsiniz kizlarr bende mart annesiyim yarin tam 18 haftalik olcam ama cinsiyeti doktor inatla sölemiyor sinir oluyorum..bide diyoki istersek görünür ama acelesi yok 20. haftada ayrintili ultrasonda bakariz..iki hafta daha bekliycemm
hehehe benim bir tane oğlum var,bir tane daha olaçak...daha önçede gördüm bu şekli,genelde buna benzer çıkıyor erkeğinki.......
o zaman benim görüntüyüde scan edince koyayım foruma... tabi buyunce kadraja sığamıyorlar sıpalar :)
kızlar bebişlerinin hareketlerini hisseden var mı? ben 17. haftadan beri hissediyorum masallah su aralar pek bi kıpırdak oldu hele geceleri.. sizler kacıncı haftadan itibaren hissetmeye başladınız?
sakın seni korkutmus gibi olmiim canım allah tan hiçbişey olmaz bebegine merak etme dualar okudugun sürece ama sübyan denen bi varlık oldugunu biliomuydunuz..eskiler annelerimiz hep anlatırlardı banada bagtıl inmanç hikaye gibi gelirdi ama annede warsa kızına mutlaka gecio..yani internettende arastırabilirsin ümmü sübyan diye bi varlık..bu bişkilde rüyasına girio insanın kabuslar falan..cünki ilk ayımda bende yasadım ama annem gercekten iyi bi hoca wardı tanıdıgımız ona bunun nuskasını yaptırdı yani geceleri korkutmasın diye..inan gece sıcramalarım bas agrılarım bile gecti..bende inanmazdım böyle seylere belki hala inanmayanlar olacaktır ama bence arastır ve dene..bol bol da dua et..hiçbişey olmaz..
slm kıslar aranıza yeni katılıyorum beni de alır mısınız aranıza
29 martta diyo doktorlum
yook canım yaa allah tan üstün hic bi güç yok bunu bilioruz ona sıgındktan sonra hiçbişe olmaz.hem ben sizi korkutmak için söylemedigimi altını ciziyorum..herkeste olmuyo..sadece kabus oluyo zaman zaman..onuda dualarla atlatıcaz..ya şimdi ben korktum iyimi bende yalnızım bazen eşimde olmuyo nöbetleri oluyo kısslarr yaa anlatmayın noluurr zaten ben kendi kendimi korkutan biriyim şimdi tümden korkucammafoldumben
ben 18 haftalık hamileyim suan ayaktayken karnıma dokundugum zaman karnım sert gibi geliyor bana ama yan yatınca dokunuyorum karnıma sert değil arkadaşlar bunun nedeni nedir.Cok sukur ağrı falan yok.yai karında sertlık olması ne alama geliyor.Doktorların serlik dediği benim ki gibi bir şeymi bilgisi olan varsa yazsın ne olur.
hatta yanlıs oldu 20 tl ödemişiyiki yaptırmamıssın cok fazla istemişler senden onda bi sacmalık war..yani hatırladıgım kadarıyla annem 5o werdi ya hani şöyle yakın eş dosttan duydugun iyi bi hoca warsa bence hala yaptırabilirsin..sürekli atletimin kenarında igneyle tutturdum onsuz cıkmıorum bi yere.sende varsa bebege de gecior bebek huzursuz uyuyor.hatta bebek dogunca onada yaptırıcam..sonucta allah ın duaları var içinde..
ya şimdi ben korktum iyimi bende yalnızım bazen eşimde olmuyo nöbetleri oluyo kısslarr yaa anlatmayın noluurr zaten ben kendi kendimi korkutan biriyim şimdi tümden korkucammafoldumben
maalesf 18.haftadayım ve hala tık yok bende..nası bi his bu neye benziyo??kızlar bebişlerinin hareketlerini hisseden var mı? ben 17. haftadan beri hissediyorum masallah su aralar pek bi kıpırdak oldu hele geceleri.. sizler kacıncı haftadan itibaren hissetmeye başladınız?
hatta yanlıs oldu 20 tl ödemiş
ben 15 haftadan beri baya bi hissediyorum....akşam yatağa girdiğimde daha fazla hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?