- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.661
maalesf 18.haftadayım ve hala tık yok bende..nası bi his bu neye benziyo??
yook canım yaa allah tan üstün hic bi güç yok bunu bilioruz ona sıgındktan sonra hiçbişe olmaz.hem ben sizi korkutmak için söylemedigimi altını ciziyorum..herkeste olmuyo..sadece kabus oluyo zaman zaman..onuda dualarla atlatıcaz..
ayyy daha annesi hisedemedi eşimde bekleyiversin birazzzaynen bende yatağa girdiğimde baya hissediyorum.. bu arada eşimde hissetmek istiyor ama ona pek bi tepki vermiyor. kaçıncı haftadan itibaren dışarıdan hissedilir?
Canım cok teşekkür ederim oooffff artık herseyden korkar oldum napıcan bılmıyorum ben yaa yani normal o zaman bu sertlik korkmama gerek yok değil miçanım rahimin işte o,ayaktayken daha rahat hissedersensin...benimde göbek deliğinin alt kısmı sert...
cnm istediyin kadar kendini korkut bu korku o korkuya benzemiyo,herkesde yokmuş zaten bu tamamen bebege zarar vermek için korkutuluyo.. sende hemen herşeyi üstüne çekme mıknatıs gibi.. allah alllah :umursamaz:
ayyy daha annesi hisedemedi eşimde bekleyiversin birazzz))
sakın inanma karabasanlar falan bebeklerimizin allah tan dünyaya gelecegi varsa hiçbişey engelleyemez onu bak sende yalnız degilsin bizler varız doguma kadar beraberiz inşallah.))biliyorum cnm korkutmak nniye isteyesin ben kendimden korkağım zaten tabiki Allah tan başka güç yok hergün duamı ederim gece yatmadan yine ederim hepimiz Rabbime emanetiz geçenlerde biri bana sen yalnızsın dikkat et karabasan gelir hamilelere falan dedi bikaçşey daha söyledi korkuttu beni ondan beri zaten tırsıyorum ondan öle dedim anlatmayın diye yanlış anlama sakın opuyorumnanaktan
aynen bende yatağa girdiğimde baya hissediyorum.. bu arada eşimde hissetmek istiyor ama ona pek bi tepki vermiyor. kaçıncı haftadan itibaren dışarıdan hissedilir?
ya cici anneler ben çatlıyorum bebeklerime bişey almak için ama erken neyse size şu odaları göstermek istedim şimdi iki bebek bir kız bir erkek beyaz mı alsam odayı ne yapsam karar veremedim
BELıS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları
Canım cok teşekkür ederim oooffff artık herseyden korkar oldum napıcan bılmıyorum ben yaa yani normal o zaman bu sertlik korkmama gerek yok değil mi
ya cici anneler ben çatlıyorum bebeklerime bişey almak için ama erken neyse size şu odaları göstermek istedim şimdi iki bebek bir kız bir erkek beyaz mı alsam odayı ne yapsam karar veremedimQUOTE]
bende cok beğeniyorum belisin mobilyalarını ama daha cok erken diyorlar.. Yalnız ben gidip baktım bir mağazada koruyucu yüksekliği azmış gibi geldi bebişlerin boyu uzadığında yeterli olmaz gibi.. Bir de beşiği nasıl almak lazım ? büyüyenlerden mi yoksa aynı kalanlardan mı?
sakın inanma karabasanlar falan bebeklerimizin allah tan dünyaya gelecegi varsa hiçbişey engelleyemez onu bak sende yalnız degilsin bizler varız doguma kadar beraberiz inşallah.))
bak işte bu olabilir bende hamilelikten galiba asırı gaz oluyo bazen karnımda garip hareketler falan..ama gaz sancısıdr diyip geciorum..belki böyle bişi.))ben suan calısmıorum işi bıraktım..ewdeyim yani süreklicanım benim çalıştığın için hissedemiyor olabilirsin daha, kuzenimde ilkinde çalıştığım için hiç hissedemedim demişti merak etme insallah en kısa zamanda hissedersin, bide bağırsak hareketlerine cok benziyor herseyi bağırsak hareketlerine yorma
üstüme çekmek dğl sadece bende korkuyorum böyle şeylerden detayını bilmiyorum tabi Allah yardımcın olsun yanında olsun insan etkileniyor ister istemez
CANIM SÜPERSİN YAA NASILDA BENZETTİN ÖYLE BİZDEDE VAR DÖRT BOYUTLULAR AMA BİZ BİŞEYE BENZETEMEDİK ÇOK ZAYIF VE UZUN BOYLU OLMASI BANA VE BABASINA BENZİYOR SADECE AMA ÖYLE YÜZÜ GÖZÜ NET DEĞİL YANİ :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ANNESİ GİBİ UZUN BOYLU Bİ KIZ OALCAK VE BEN ONU MİNİCİK ELBİSELER SÜSLÜ SÜLÜ TOKALARLA GEZDİRECEĞİM BABSIDA KISKANÇLIKTAN ÇATLAYACAK kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kuzum hala tekme atmadı kızlar.kız olduğumuzuz için nazlımıyız acaba.
bende hissedemiyorum henüz kızımın hareketlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?