- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.701
ben 18 haftalık hamileyim suan ayaktayken karnıma dokundugum zaman karnım sert gibi geliyor bana ama yan yatınca dokunuyorum karnıma sert değil arkadaşlar bunun nedeni nedir.Cok sukur ağrı falan yok.yai karında sertlık olması ne alama geliyor.Doktorların serlik dediği benim ki gibi bir şeymi bilgisi olan varsa yazsın ne olur.
yas 27, sat 3 haziran, t.d.t;10 mart, kilo;55, cinsiyet erkek tesekkür ederim muck
sende hissedenler kulubune hosgeldin :) bol pıt pıtlı günler dilerim:teytey:
hayatım nilüfersahh arkadasımız bütün bu gruptakilerin listesini düzenlemiş..yani son adet tarihi,tahmini dogum tarihi gibi..sayfa 1532 den bakabilirsin orda war:))ne listesi bu :)
insallah bislerede bi tanecik pıt pıt olsa yeter ya hehehealkisalkisalkisOleeyyyy amin amin hepimiz inşallah. Sağol:sm_cool:
bende ayneeen kujuu:))ilk hissettigimiz an paylasalım tamam mıben hissedemedim hala
çanım ben ilkinde büyüyen karyola almıştım,,hem bebeğin esyalarını toplamıştı içine ,,,hem sonrada baya bi kullandı....açılında rahat bir kişil yatak oluyor onlar...eğer oda yapaçaksan öyle bişey al!yani dolabı falan hepsini alaçaksan...yoksa normal beşikte 2 yaşından sonra uyuyamaz o zaman odayı değiştirmek zorunda kalaçaksın...büyüyen karyolalı alırsan yatağa çevirip uzun süre kullanırsın takımı?....birde beşiklerin altından ayarlananları var,,bebek büyüdüğü zaman yatağı daha derine indirebiliyorsun onlar daha kullanışlı...
evet oda yapmak istiyoruz şifonyer gibi bişey var onu almayacağız bir beşik daha eklenecek ben de büyüyenlerden olsun istiyorum dediğin gibi baya bişey alır içine
hayatım nilüfersahh arkadasımız bütün bu gruptakilerin listesini düzenlemiş..yani son adet tarihi,tahmini dogum tarihi gibi..sayfa 1532 den bakabilirsin orda war:))
olur inşallah en kısa zamanda hissederiz cuma doktordayken çok hareketliydi gördüm ama hissedemedim dr bile dedi çok hareketli diye ama bende tık yok:ecrin_bebek:bende ayneeen kujuu:))ilk hissettigimiz an paylasalım tamam mı
kizlar herkese merhaba, bayadır giremiyordum. zor gunler geciriyorum
ben 1 aydır amniyosentez sonucu bekliyordum, bir terslik oldugundan diil, sadece yaşım 35 oldugundan direk amnio demisti dr. sentezin sonucu o kadar ayrıntılı ve %100 gercek ki, cok korkuyor insan beklerken.
korktugum oldu, sonuçta bir pürüz varmis, su an burda anlatması uzun ve sizleri sıkmak istemem. simdi benden ve babadan da kan alarak bir test daha istediler, bebeğinkiyle bizimki karsilastirilacak. birimizde çıkarsa onda çıkan şey, o zaman sorun yok dicekler. çünk sağlıklıyız ve bir problemimiz yok. yok eğer bizde çıkmazsa, işte o zaman ne olacağını bilemiyorum.
19. haftadayım, bu saatten sonra kotü birsiy cıkmaması icin dua ediyorum.. 10 gun daha nasıl bekliyeceğimi de bilmiyorum..
kizlar herkese merhaba, bayadır giremiyordum. zor gunler geciriyorum
ben 1 aydır amniyosentez sonucu bekliyordum, bir terslik oldugundan diil, sadece yaşım 35 oldugundan direk amnio demisti dr. sentezin sonucu o kadar ayrıntılı ve %100 gercek ki, cok korkuyor insan beklerken.
korktugum oldu, sonuçta bir pürüz varmis, su an burda anlatması uzun ve sizleri sıkmak istemem. simdi benden ve babadan da kan alarak bir test daha istediler, bebeğinkiyle bizimki karsilastirilacak. birimizde çıkarsa onda çıkan şey, o zaman sorun yok dicekler. çünk sağlıklıyız ve bir problemimiz yok. yok eğer bizde çıkmazsa, işte o zaman ne olacağını bilemiyorum.
19. haftadayım, bu saatten sonra kotü birsiy cıkmaması icin dua ediyorum.. 10 gun daha nasıl bekliyeceğimi de bilmiyorum..
Kızlar slm. Bişey sorcam size. Dün koltukta uzanırken karnımda bi kıpırdanma oldu seğirme gibi bişey acaba bebeğim hareketmi etti? Hisseden arkadaşlar cevaplayabilir mi? Ayrıca yukarıya çıktımı acaba ben hala rahimde sanıyorum ama dün karnım pıt pıt yaptı :) Akşama gidicez doktora ama dayanamıcam acil cevap lütfen
Bende coktandir hissediyorum...
tanidiklarima sordum hayir olamaz yaniliyorsun gaz sancisidir felan dediler...
Doktoruma sordum, tabikide hissedebilirsin dedi...
Kipir Kipir hic durmuyor bizimki...
Bildigim kadariyla erkek bebekler daha cabuk hareketleniyormus yada daha cabuk hissediliyormus...
evet canım rahim büyümesindenmiş benim tam 18+5 oldu bugün şükürler olsun senin kaç haftalık.benim iştahım korkunç açıldı sende durumlar nasıl.
benimde yarın kontrolüm war tarama testi vermemiz gerekio..insallah olumlu sonuclkar alırız..ama onu görücemya cook mutluyum..simdiden özlemeye basladım onu:)olur inşallah en kısa zamanda hissederiz cuma doktordayken çok hareketliydi gördüm ama hissedemedim dr bile dedi çok hareketli diye ama bende tık yok:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?