- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.801
canım hiiç sasırmadık erkek olduguna inanki bu sene yuzde 70 erkek bebek beklio anneler..benimkide erkek büyük ihtimal..bende senin gibi 3 lü test vericem inşallah yarın..bebege ayrıntılı bakıolar bütün organlarına ve kan tahlili veriosun bildiim kadarıyla..insallah hayırlı sonuclar alırız..kızlarrrrrr merabaaaa doktordan geliyorum bugün bebemizin cinsiyetini öğrendikkk erkekmiş yarında 3lü test yaptırcaz inş.oda iyi çıkar çokmutluyumm 3lü teste sadece kan verince bitiyormu gerisi sonucu beklemekmi?,,,,
muzu bende yiyiorum,hem severimde.......sağol canım.daha ne olsun canım bayağı birşey kullanıyormuşsun. magnezyum için günde 1 muzu çok öneriyorlar arkadaşlar aklınızda olsun.ben hergün 1 muz yiyorum.tabi en çok kilo aldıran meyve ama ne yapayım olsun.
slm kızlar 3 lü testimi aldım allaha şükür ii ama biliyosunuz bebeişpimin beyninide her iki tarafında kistler var onlar için perinatolojoji uzmanına gitdip 2 düzey usg yaptırmam gerekliymiş istanbulda bildiğiniz varmı acill bu arada dua edin bebeişime sağlıklı şekilde kucağıma alayım
kızlarrrrrr merabaaaa doktordan geliyorum bugün bebemizin cinsiyetini öğrendikkk erkekmiş yarında 3lü test yaptırcaz inş.oda iyi çıkar çokmutluyumm 3lü teste sadece kan verince bitiyormu gerisi sonucu beklemekmi?,,,,
canım hiiç sasırmadık erkek olduguna inanki bu sene yuzde 70 erkek bebek beklio anneler..benimkide erkek büyük ihtimal..bende senin gibi 3 lü test vericem inşallah yarın..bebege ayrıntılı bakıolar bütün organlarına ve kan tahlili veriosun bildiim kadarıyla..insallah hayırlı sonuclar alırız..
iyi akşamlar kızlar benimde bu gün kontrolüm vardı doktorumu deiştirmiştim bu doktor 2li ve 3lü test için geç kaldığımı söyledi ama zaten bende yaptırmak istemiyordum yaa ben bi türlü doktor tutturamadım kendi doktorum istanbula gitti bende habire doktor arıyorum zor bi doktora alışmak:sinifsinif: cumartesiden beri bu günü bekliyordum doktora gittiğimde bana ilaç yazar diye ben çok feci grip olmuşum başım fecii arıyor desteksiz duramıyorum kızlarr varmı bildiğiniz bir ot falan mafoldumben
kızlarrrrrr merabaaaa doktordan geliyorum bugün bebemizin cinsiyetini öğrendikkk erkekmiş yarında 3lü test yaptırcaz inş.oda iyi çıkar çokmutluyumm 3lü teste sadece kan verince bitiyormu gerisi sonucu beklemekmi?,,,,
iyi akşamlar hoşgeldinhayırlı akşamlar arkadaşlar a.s.
hoşbuldukiyi akşamlar hoşgeldin
iyi akşamlar kızlar benimde bu gün kontrolüm vardı doktorumu deiştirmiştim bu doktor 2li ve 3lü test için geç kaldığımı söyledi ama zaten bende yaptırmak istemiyordum yaa ben bi türlü doktor tutturamadım kendi doktorum istanbula gitti bende habire doktor arıyorum zor bi doktora alışmak:sinifsinif: cumartesiden beri bu günü bekliyordum doktora gittiğimde bana ilaç yazar diye ben çok feci grip olmuşum başım fecii arıyor desteksiz duramıyorum kızlarr varmı bildiğiniz bir ot falan mafoldumben
canım çok geçmiş olsun...ben de doktor konusunda muzdaribim....benim doktorun da tayini çıktı yakında gidecek...bakalım ne olacak !!!!
grip için benim tavsiyem klasik yöntemler yani ıhlamur ( seviyorsan içine tarçın katabilirsin daha etkili olur) ve nane limon bol su ve dinlenmek.....
hijyenim;9466636]canım benimde gripte 4.günüm ama hiç atlatmadığım kadar kolay atlattım
sana sadece tek bir şey öneriyorum benim için zor olmadı çünkü hep tuzlu ve ekşi yemek istiyorum zaten sende yapmaya çalış bir limonu iyice yıka ve dilimle kabuklarıyla beraber ye inan çok iyi geliyor birde ıhlamur yapabilirsin....
hijyenim;9466636]canım benimde gripte 4.günüm ama hiç atlatmadığım kadar kolay atlattım
sana sadece tek bir şey öneriyorum benim için zor olmadı çünkü hep tuzlu ve ekşi yemek istiyorum zaten sende yapmaya çalış bir limonu iyice yıka ve dilimle kabuklarıyla beraber ye inan çok iyi geliyor birde ıhlamur yapabilirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?