2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiiç sasırmadık erkek olduguna inanki bu sene yuzde 70 erkek bebek beklio anneler..benimkide erkek büyük ihtimal..bende senin gibi 3 lü test vericem inşallah yarın..bebege ayrıntılı bakıolar bütün organlarına ve kan tahlili veriosun bildiim kadarıyla..insallah hayırlı sonuclar alırız..

muzu bende yiyiorum,hem severimde.......

canım geçmiş olsun tekrar,ksaç gündür seni yakalamaya çalışıyorum..ben son gittiğimde senin soru nundan bahsettim dr me,,,dediki,bebeklerin bir kısmında karşılaşılabiliyor bu gibi durumlara,,,genelde bunlar gebeliğin ilerleyen zamanlarında kendiliğinden kayboluyor ama biz böyle durumda yinede kontrolden geçiriyoruz,,,azı testler var onlardan yaptırıyoruz dedi,sanırım bahsettiğin bu testten söz etti,,,onu yaptırabileceğin bir yer bilmiyorum canım ama hastanelere bir sor...

canım gözün aydın,hayırlı olsun oğluşun....

inşallah canım ya oda iyi çıkınca içim dahada rahat edecek inş. güzel sonuçlar alıcazzkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar arkadaşlar
okuyorum ama ancak yazabildim....
büyük ,küçük tüm sıkıntısı olanlara Allah yardım etsin inşallah...hepimize....
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...
cinsiyet öğrenenlerin ve test sonuçları güzel olanların gözü aydın...
ezgim çok sevindim güzel sonuçlar almana ....
biz de iyi sayılırız teyzeleri....sabah okula geç kalıcam diye koşuşturmaktan canım çıktı ve tabiii bu bana okul dönüşü ağrı olarak yansıdı...geldiğimden beri uyuyordum ayıptır söylemesi şimdi daha iyiyim çok şükür :)

iyi akşamlar kızlar benimde bu gün kontrolüm vardı doktorumu deiştirmiştim bu doktor 2li ve 3lü test için geç kaldığımı söyledi ama zaten bende yaptırmak istemiyordum yaa ben bi türlü doktor tutturamadım kendi doktorum istanbula gitti bende habire doktor arıyorum zor bi doktora alışmak:sinifsinif: cumartesiden beri bu günü bekliyordum doktora gittiğimde bana ilaç yazar diye ben çok feci grip olmuşum başım fecii arıyor desteksiz duramıyorum kızlarr varmı bildiğiniz bir ot falan mafoldumben

canım çok geçmiş olsun...ben de doktor konusunda muzdaribim....benim doktorun da tayini çıktı yakında gidecek...bakalım ne olacak !!!!

grip için benim tavsiyem klasik yöntemler yani ıhlamur ( seviyorsan içine tarçın katabilirsin daha etkili olur) ve nane limon bol su ve dinlenmek.....

erkek bebek bereketi var bu sene yada en azından mart da doğacak olanlar Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin prensini gamyoncuiremsu

canlarım iyi akşamlar diliyorum hepinizi öpüyorummopuyorumnanaktan hayırlı haberlerle gelin inşallah doktora giden arkadaşlarzemuszemus

canım benimde gripte 4.günüm ama hiç atlatmadığım kadar kolay atlattım
sana sadece tek bir şey öneriyorum benim için zor olmadı çünkü hep tuzlu ve ekşi yemek istiyorum zaten sende yapmaya çalış bir limonu iyice yıka ve dilimle kabuklarıyla beraber ye inan çok iyi geliyor birde ıhlamur yapabilirsin....

canım ozaman şimdiden sen doktor aramaya başla doktorum giderken başka bi doktor tavsiye etmişti ama oda doğum evinin doktoru doğum evinde yapmak istemiyorum sanadakolay gelsn doktor arayışındayerimseniben

evet ıhlamur nane limon içsemde hiç fayda etmiyor ama tarçını deneemdim saol canım çok zormuş hamişlikte grip olmak :sinifsinif:

hijyenim;9466636]canım benimde gripte 4.günüm ama hiç atlatmadığım kadar kolay atlattım
sana sadece tek bir şey öneriyorum benim için zor olmadı çünkü hep tuzlu ve ekşi yemek istiyorum zaten sende yapmaya çalış bir limonu iyice yıka ve dilimle kabuklarıyla beraber ye inan çok iyi geliyor birde ıhlamur yapabilirsin....
[/QUOTE]

saol canım bide yemeyi deniyim burnumu açsın diye burnuma bile dammlattım yani akannehir

saol canım bide yemeyi deniyim burnumu açsın diye burnuma bile dammlattım yani akannehir [/QUOTE]

periii seni bu topicte yeni farkettim kaydirigubbakcemile3 haliyle kalabalık olunca gözden kaçıo.diğer tpiğe yazdım grip olayını

saol canım bide yemeyi deniyim burnumu açsın diye burnuma bile dammlattım yani akannehir [/QUOTE]

canım bir de eczanelerde deniz suyundan yapılan bir burun spreyi var bebekler ve hamileler için...ablamın kıznınkini kullandım ben de grip olduğumda işe yarıyor...ama adını hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…