2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test sonucumu öğrendim sonuçlar iyi çıkmış çok şükür.Darısı tüm bekleyenlerin başına.bu arada birşey soracağım doktor bana hem elevit hem de demir ilacı yazdı ikisi aynı anda kullanılıyor mu var mı kullanan? elevitin açıklamasında başka vitamin ilaçlarıyla kullanılmaması eğer gerekliyse en az 2 saat arayla içilmesi yazıyor kafam karıştı doktora sormayı da unuttum.var mı bilgisi olan?

ezgim tebrikler çok sevindim bişi sorcam test sonuçların eğer yanındaysa afp değerin kaçmış bi bakarmısın

ben ferrum ve elevit kullanıyorum. Demir hapını sabah aç içiyorum elevitide akşam yatarken

Herkese merhaba, umarım keyifleriniz iyidir...

Canım gözün aydın, çok sevindim. Darısı sonuçları belli olmayan bizlerin başına.

çok teşekkür ederim arkadaşlaar ben de birini aç birini tok karnına içiyim o zaman.
SEMAHAMıT sen de mi Eskişehirdesin?doktorun kim? baktım canım afp: 38.91 1.39 mom yazıyor.nedir ki bu?

gözün aydın cnm, darısı bekleyenlerin başına...

Ben de sadece elevit kulanıyordum ama bu hafta demire de başladım. Hatta doktor magnezyum ve kalsiyum da verdi. Onları da yavaş yavaş kullanmaya başlayacağım. Dördüncü, beşinci aydan sonra annenin daha çok demir, kalsiyum desteğine ihtiyacı varmış.

evet kızlar darısı başınıza inşallahhh. insan rahatlıyor.kalsiyum bu vitaminlerin içinde var ama demekki doktorun extradan almanı uygun görmüş.bakalım ilk defa kullanacağım elevit ve demir ilacını.bazıları kilo aldırıp kabızlık yapıyor diyor ama bilmiyorum.tabi herkeste aynı olmaz herhalde.

Neden bilmem bende de demir ilacı değil de elevit kabızlık yapıyor. Sen cinsiyetini merak ediyordun, öğrenememiştin değil mi, bu sefer belli oldu mu?

Neden bilmem bende de demir ilacı değil de elevit kabızlık yapıyor. Sen cinsiyetini merak ediyordun, öğrenememiştin değil mi, bu sefer belli oldu mu?

yok canım ya ultrasona girmedim bu sefer.sadece sonuçlarımı gösterdim.1 hafta sonra uğra cinsiyetini söyliyeyim dedi inşallah artık öğrenirim.senin kız mıydı? bu arada tetanoz aşısı yaptıracakmısınız? bana 13 ekime randevu verdiler.

Benimki erkek canım, tetanoz için bana da 19'unu randevu verdiler sağlık ocağından. Daha önce sorduğumda doktorum "gerek yok yaptırmana " demişti, ama sanırım ben yaptıracağım, ne olacağı belli olmaz çünkü.

SEMAHAMıT soruyu sorup gittin ben de soru sordum sana oysa ki. geçen seferde sormuştum aynı soruyu artık sormam cevaplamak istemiyorsun demek ki.

erkek mi hayırlı olsun canım eh artık yakışıklı bir erkek koy profil resmine. bugün ben de aynısını sordum gerek yoksa Tetanoz aşısı yaptırmayayım diye.yaptır sen yine de dedi.yaptırmasak ta sağlık ocağındakiler peşimizi bırakmıyorlarmış kaydımız var ya orda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…