- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.761
merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test sonucumu öğrendim sonuçlar iyi çıkmış çok şükür.Darısı tüm bekleyenlerin başına.bu arada birşey soracağım doktor bana hem elevit hem de demir ilacı yazdı ikisi aynı anda kullanılıyor mu var mı kullanan? elevitin açıklamasında başka vitamin ilaçlarıyla kullanılmaması eğer gerekliyse en az 2 saat arayla içilmesi yazıyor kafam karıştı doktora sormayı da unuttum.var mı bilgisi olan?
merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test sonucumu öğrendim sonuçlar iyi çıkmış çok şükür.Darısı tüm bekleyenlerin başına.bu arada birşey soracağım doktor bana hem elevit hem de demir ilacı yazdı ikisi aynı anda kullanılıyor mu var mı kullanan? elevitin açıklamasında başka vitamin ilaçlarıyla kullanılmaması eğer gerekliyse en az 2 saat arayla içilmesi yazıyor kafam karıştı doktora sormayı da unuttum.var mı bilgisi olan?
Neden bilmem bende de demir ilacı değil de elevit kabızlık yapıyor. Sen cinsiyetini merak ediyordun, öğrenememiştin değil mi, bu sefer belli oldu mu?evet kızlar darısı başınıza inşallahhh. insan rahatlıyor.kalsiyum bu vitaminlerin içinde var ama demekki doktorun extradan almanı uygun görmüş.bakalım ilk defa kullanacağım elevit ve demir ilacını.bazıları kilo aldırıp kabızlık yapıyor diyor ama bilmiyorum.tabi herkeste aynı olmaz herhalde.
Bende heyecan dorukta randevumuz saat 8 de bakalım cinsiyetimiz ne olacak. Yarın sabah yazarım kaydirigubbakcemile3
Neden bilmem bende de demir ilacı değil de elevit kabızlık yapıyor. Sen cinsiyetini merak ediyordun, öğrenememiştin değil mi, bu sefer belli oldu mu?
Benimki erkek canım, tetanoz için bana da 19'unu randevu verdiler sağlık ocağından. Daha önce sorduğumda doktorum "gerek yok yaptırmana " demişti, ama sanırım ben yaptıracağım, ne olacağı belli olmaz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?