- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.181
aaaa arkadaşlar şunu izleyin..normal doğum...
canlı doğum videoları bebek doğum videoları doğum görüntüleri normal sezeryan doğum video suda doğum
sen ilkini normal doğurdun di mi selkieciğim ?
CANIM EĞER BEBEK ANNENİN HAREKETLERİNİ ALAACK İSE BEN YANDIM BİZİM KIZ KESİN GEZGİN OALCAK HAMİLE KALDIĞIM HAFTADAN İTİBAREN İZMİT , GİRESUN , SAMSUN , ÇANAKKALE ( 2 SEFER ) , ANKARA GEZMEDİĞİM YER KALAMDI ÜSTELİK HAMİLE OLDUĞUMU GEÇ ÖĞRENDİM ÖĞRENENE KADR AKRTİNG Mİ YAPAMDIM YAYLALARDA HOPLAYIP MI ZIPMALADIM NEELR NELER AMA BU HAFTADAN İTİBAREN ARTIK DOKTORUMDA İRAZ DURUL DEDİ OTURDUM POPOMUN ÜZERİNE İKİ HAFTA SONRA BABASINI ZİYARETE GİDECEĞİZ İNŞALLAH ÇANAKKALEYE O YÜZDEN BU İKİ HAFTAYI DİNLENEREK GEÇİRMEM GEREK :teytey::smiley-cool:
AKADAŞLAR BEN KESİNLİKLE İZLEMİYORUM VE DİNLEMİYRUM DOĞUM HİKAYELERİNİ ÇÜNKİ HERKESİN BÜNYESİ VE ACIYA DUYARLILIĞI FARKLI BEN O GÜN GELDİĞİNDE GİDİP DOKTORUMA EMANET EDECEĞİM KENDİMİ YOKSA BENİM KÜÇÜKLÜKTEN BERİ EN BÜYÜK KORKUMDUR YANİ DOĞUM akannehirakannehir
Günaydın arkadaşlar, mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepinize...
Selkiecim peki doktorun aynı mı değişti mi
Hangi hastane yada doktorda gerçekleştirdin ilk doğumunu ?
ahh canım bende senin gibi hissedemedim hala tık yok yani 18 haftalık suan ama..kızlar daha gec hissedilirmiş
Hoşgeldin simenay nasılsın cnm
kızlar dün gece belime bir ağrı girdi topallaya topallaya yürüyordum bu çok oluyor bana hamile kaldığımdan beri
önceden hiç bel ağrısı bilmezdim ne ola ki :sm_confused:
Teşekkürler Hijyenim, çok şükür iyiyim, sen nasılsın?
Canım aynı sen gibi başladı bende de.Dışarda biraz fazla kalıp dolaştığım bir günün akşamında lavaboya gitmek için her kalktığımda topallayarak gittim.Bacağımı yerden her kaldırdığımda ağrı dahada çoğalıyordu.Adet ağrısı gibi değil bildiğin kemik ağrısı gibiydi.En son doktora gittim çünkü her ayakta fazla kalışımda bunu yaşıyordum.Doktor bel fıtığı dedi çok canım sıkıldı haliyle.Hamileliğin ilerleyen aylarında ağırlık arttıkça dahada çoğalacağını düşünüyorum...
Geçmiş olsun inş. seninki fıtık falan değildir.....
sanırım bende de fıtık başlangıcı olabilir çünkü bacağa vuran bel ağrısı fıtık başlangıcıdır diye biliyorum ben zor bişey annem ameliyat oldu fıtıktan ömrün boyu dikkat etmen gerek
canım ağır kaldırma ters hareket yapma ve düzgün oturmaya çalış sırtına destek al otururken inşallah fazla ilerlemez
Günaydın herkese
Sağol canım sende dikkat et kendine.Zaten doktor nasıl yatmam,nasıl oturmam nasıl eğilmem gerektiğini gösteren hareket çizelgesi verdi.Amaç tamamen beli düz tutmak anladığım kadarıyla.Doktorum yakı kullanabileceğimi söyledi.
Günaydın canım hoşgeldin nasılsın?Biz iki gündür harıl harıl cinsiyet öğrenme sevincini yaşıyoruz.Kızlar artmaya başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?