- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.141
sağol cnm darısı merak eden tüm annelerimizin başına..
fazla biraz ama sıkma canını doktorunuz size yol gösterir..
bilmiyorum cnm erkekde sivri olur diyolardı hep...bence annenin yapısıyla alakalı bi durum..
ama 3 kilo çok da fazla değilki...sanki...
ama dikkatli olcanımcım...
çok enteresan hemen deniycem...cnm sağol bu arada evet cinsiyetini öğrendik bugün pek sevindik....
yaa kızlar bazı meyvelerde kilo aldırıyo haberiniz olsun...
Evet canım zaten sivri bir karnı görünce cinsiyetinin kız olduğuna inandırmak zor oluyor insanları.Benimde zayıf bir yapım var acaba ondanmı öne öne gitti diyeceğim ama alakasıda yok.Çünkü bundan önce düşük yaşamıştım ve onda karnım değil kalçam büyümüştü sinir olmuştum :) Bunda sivri bir karın çıktı öne doğru.Kocamaaaaan olacak diyede korkuyorum bazen.
Bu arada evet meyvelerde kilo yapıyormuş ama çok yenirse.Mesela oturup her gün 1 kilo muz yersek elbette kilo alırız.Ben şimdilik biraz daha dikkat edip kilo almamaya çalışcam ama inş. işe yarar.Kızım alsın ben almayayım istiyorum ama hadi hayırlısı
bugün doktora gittimarkadslar 16 haftalık ve duruş pozisyonuna göre cinsiyetini anlayamadı doktor.bacagının yan tarafını gösteriyormuş:)kuzum benim...
tabi canım ama insan merak ediyor..yanında hemşire vardı o dedi erkek bence bilemiorum artık.....
Yok canım sadece biraz hamur işini kestim kepek ekmek yiyeceğim onun yerine.Birazda salata ve meyveye yüklenirsem gider gibi geliyor bana ama hayırlısı....
ahh canım bende senin gibi hissedemedim hala tık yok yani 18 haftalık suan ama..kızlar daha gec hissedilirmişyaa kızlar nasıl hissediyorsunuz tekmeleri kasları o kadar güçlendimi ki? ben 20 haftalığım daha tık yok
ahh canım bende senin gibi hissedemedim hala tık yok yani 18 haftalık suan ama..kızlar daha gec hissedilirmiş
Saat kaç oldu, hala işyerindeyim(
Bıktım yaaaaaaaaaa.....
Zaten az önce kustum da:1no2:
Yok mu bana sahip çıkacak biriÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?