- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.161
ahh canım bende senin gibi hissedemedim hala tık yok yani 18 haftalık suan ama..kızlar daha gec hissedilirmiş
bende işteim 23,30da çıkcam inş:lepi:
hayırlı sabahlar kızlar a.s.
merak etme seyyalcim benim eşimde aynen öyle
çıkış saatim konusunda çok hassas a.s
bu arada ben de nasipse yarın 3 lü test ve cinsiyet tahmini için gidiyorum doktora :lepi:
bakalım bi erkekimiz daha mı gelecek :)) yoksa prenses mi teşrif edecek
hayırlısı olsun inş.
kendi doktorum izinliymiş, dedim bi hafta daha bekleyemicem galiba :))
başka doktordan randevü aldım umarım sorun olmaz
Allah razı olsun seyyalcim opuyorumnanaktanCANIM HAYIRLISI İLE GÜSEL HABERLERLE GELİRSİN VE GÖNLÜNDE HANGİSİ DAHA BASKINSA O OLUR İNŞALLAH AMA EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI VE HAYIRLI HABERLER İLE DÖNEMN DUALARIMIZ SENİNLE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya benim anlamadıgım ultrasonda inceledi organ gelişimi normal dedi doktorum..ayrıntılı ultrason için gün verildi..ama bu arada bazen amniyo sıvısında dalgalanmalar olabilio diyo bu sıvıyla ilgili emin olalım dedi test istedi..ama bu amniyosentezmi bilmiorum..kafama takıldı..en kısa zamanda doktoruma sormam lazım..
ya arkadaşlar benim bebiş 118 gr dedi doktor ama sağlık durumu iyi herşey normal dedi.benimki kilosuz doğacak herhalde
boyunu hatırlamıyorum nekadar dediklava:
benim maşallah 4aylık bebek+4aylık göbek varakannehir9kilo aldım üstelik öle çokda abartmıom yemeği ama aşırı meyve yiyom(koca bi salkım üzüm 1muz 1elma yada armut 6tane portakalın suyu 1koca bardak vişne suyu 1su bardağı süt) dr gidince şekerimemi baktırsam çok hararetim oluokafamçokkarıştı
kızlar az önce doktordan geldik..herşey çok güzel veee erkekim yolda..Allah'ın izniyle küçük bi paşam olcak...çok sevindik benim bir prensesim var dı zaten...prensimde gelince tam bi aile olcaz boyu 18 cm civarındaymış.yarında 3 lü tarama testimi yaptırcam.rabbim hepimizi kurtarsın inşallah.17+1 olmuşuz..
merhabalar bayanlar yarın benim için büyük gün nedeni ise yarın doktora gideceğim ve inşallah bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim vallahi bende çok heyeceanlaıyım bir kızım var 8 yaşında bakalım doğacak olan bebeğimizin cinsiyeti ne olacak gerçi ben gibi çevrem çok daha heyecanlı bugün bi gezmedeydim ve bütün arkadaşlarım kesin erkek diyor yani annem bile erkek bekliyor bi kızın yanına bir erkek iyi olur diyor kendisinin de erkek özlemi olduğundan mıdır nedir bakalım hayırlısı inşallah arkadaşlar yarını iple çekiyoruz hepimiz öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşırım ve listenize eklersiniz inşallah
allah sağlıklı sıhatli her şeyi yerinde hayırlı bir evlat versin inşallah bana ve bebek bekleyen bütün annelerimize dualarınızı eksik etmeyiniz arkadaşlar benden
görüşmek üzere öpüldünüz
gözün aydın çanım,inşallah test sonuçlarında güzel çıkar...bugun Dr kontrolum vardi. Ck sukur hersey normalmis. detayli organlarina bakti. kilo alimimin normal oldugunu soyledi. 4 lu test icin kan verdim. bir dahaki kontrolde alacagim sonuclari. ultrasan kagidinda yazan agirlik 184 gr
aynen arkadaşımkızlar dün gece belime bir ağrı girdi topallaya topallaya yürüyordum bu çok oluyor bana hamile kaldığımdan beri
önceden hiç bel ağrısı bilmezdim ne ola ki :sm_confused:
Teşekkürler selkiecim
Tabii bi de dikkat etmiyorum pek hareketlerime zıp zıp gibiyim maşallah... :kedi::teytey:
teşekkürler selkiecim bakıyorum hemen ..
kız bak çok zıp zıp olma sonra bebekte öyle oluyor...sonra 3-4 sene en az peşinde zıp zııp koşmak zorunda kalıyorsun..ben ilkinde öyleydimde ilkimde çok hereketliydi,,,:)))))))
kız bak çok zıp zıp olma sonra bebekte öyle oluyor...sonra 3-4 sene en az peşinde zıp zııp koşmak zorunda kalıyorsun..ben ilkinde öyleydimde ilkimde çok hereketliydi,,,:)))))))
bişey değil çanımığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?