- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.241
Canım, boşver herkesi, bitmez valla buradaki adam sayısı:roflol:
Benim de hoşuma gidiyor ama, bebek ayağını yün dalar mı diye korkuyorum...-tatlicadiarzu-
Benim de adım Yasemin,vereliniortak
anne karnında bebek hareketlerinin görüntüleri videosu anne karnında bebek vidyo vidiyosu
kızlar bakın bebiş nasıl hareket ediyor
dalamaz anım çıplak ayağına giydirmeyeeksinki,,,orak üstüne veya ayaklı altlar oluyrla onların üzerine..tenine deymeyeek sonuçta...ama örgü yelekler falan çok kullanışlı olmuyor...ensesini dalıyor çouğun...Canım, boşver herkesi, bitmez valla buradaki adam sayısı:roflol:
Benim de hoşuma gidiyor ama, bebek ayağını yün dalar mı diye korkuyorum...-tatlicadiarzu-
Ay o yan yatan annenin karnındaki bebek resmen fırlayacak gibiydi :)
Canım benim oğluşum var. Valla netten buldum bunları. Ördürecek birilerini arıyorum. Bulursam söz pembeleri senin....
Benimde karnım çıktı 3 kilo aldım ama senin gibi sonraki ayları düşündükçe dahada genişleyeceğiz diyorum şimdiden.Zaten bel yüzünden fazla kilo almadan doğum yapmak istiyorum.
Bu arada o doğum görüntülerinin her ikisinide izledim yani normal olanıda sezeryanıda.Sezeryandan daha çok korktum ama sanırım ben izledikçe cesaret kazananlardanım.Bilmediğim her şey bana daha ürkütücü geliyor nedense.....
günaydın kızlar.tam azaldı derken dün mide yanması ve kaynamasından öldüm resmen.mide bulantılarımız bittin bizimde ne bulduysam yiyorum dr gene kızıcak bana.
Bense yaptıracak birilerini arıyorum. Ama nerde.....senağlama
günaydın arkadaşlar geçmiş yazılara bakmaya çalıştım ama aile hekimliği hakkında sizlere bi sorum olacak.sağlık ocağına gidip kayıt olmak gerekiyomuş sanırım yanı mahallemize bağlı aile hekimimize.bu konuda bilginiz varmı?
Canım, boşver herkesi, bitmez valla buradaki adam sayısı:roflol:
kız anneleri bakın şu batiklere bittim ben yaaa,yaptırın prenseslere bundan...
ne diyosun :roflol:He he he... Kolay doğum topiği mi?
Bir tane izlemiştim ben, gerçekten de kolay doğumdu...
Kadım tarlada çalışırken, ayakta kahkaha atarken doğuruyordu...
Sonra bebeği şalvarına sarıp çalışmaya devam ediyordu...
Bu arada da kahkaha atıyordu....
Sanırım bundan daha kolayı da olamaz....:roflol::roflol::roflol::roflol:
Zaten onu izleyince şoka girdim...:1shok:
kız anneleri bakın şu batiklere bittim ben yaaa,yaptırın prenseslere bundan...[/QUOTE
Prenses anneleri yaşadı. Çok şık bunlar.
Teyzeleri bunalrda benden olsun internette bulduğum örnekler
günaydın canlarım,umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir,
kızlar ben yarın tam 15 hafta oluyorum
yalnız 3-4 gündür gün de bir kere bazen de hiç olmuyor şöyle bişi hissettim
bir an da rahimden yukarıya mideme doğru aniden bir balon kabarcığı çıkıyormuş gibi bir his daha önce hiç yaşamadım böle bişeyi
bebeğin hareketlerini hissetmeye mi başladım acaba bu sabah arka arkaya iki kez oldu
sizler nasıl bir his oluyor nasıl hissediyounuz neye benzetiyosunuz
Teyzeleri bunalrda benden olsun internette bulduğum örnekler
Ben 16. haftaya yeni girdim ama henüz bişey hissedemiyorum.
öncelikle günaydın ardkaşlar aranızda Cinsyetini öğrenen varmı ben hala öğrenemedim doktor bir sonra ki ay belli olur dedi ama benim ilk olduğu için çok merak ediyorum.... acaba doğrumu hala belli dğeilmidir okudum kadarıyla belli olması laızma artık 18 haftalık olduk....
öncelikle günaydın ardkaşlar aranızda Cinsyetini öğrenen varmı ben hala öğrenemedim doktor bir sonra ki ay belli olur dedi ama benim ilk olduğu için çok merak ediyorum.... acaba doğrumu hala belli dğeilmidir okudum kadarıyla belli olması laızma artık 18 haftalık olduk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?