2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın annelerrr ve anne adayları;
Dünden beri koşturma içindeyim ve sizleri az az takip edebildim.
Erkek anne adayları kız anne adayımı oldu? sorum bir
:Şeker yüklemesinden korkmayın yaaa bildiğimiz limon ve sakarinli su o
Ben 4 yıl boyunca anne adaylarına yapmıştım bu test için önceden limon katılırdı içine bildiğimiz limonata gibi olurdu.
Melekleriniz sağlıklıdır umarım doktora gidenler 3 test sonucunu alanlar bile olmuş. Ne güzel
Bebek doğumu, bebek patikleri, bebek hareketleri hepsi süperrr yaaa....
Bu aralar benim kasıklarıma ve baldırıma kramplar giriyor ufaktan ufaktan... ama hemen geçiyor
Cmrt inşallah Allah nasip ederse doktoruma gideceğiz eşim çok heyecanlı resmen şafak sayıyor ben bile özledim merak ediyorum büyümüşmü diye.....
a.s.

ben 14. haftada öğrendim erkek dedi doktorum %99.. şu anda 18+4 haftalığım pazartesi %100 erkek dedi yine ama benim doktorum erken söylüyor genelde.. :)

sanki bişey dürtüyomuş gibi oluyor pıt pıt .. bana karın altı yağın olmadığı için erkek hissedersin demişti ve ben birkaç haftadır hissediyorum.. ama çok güzel bişey..muhtemelen 22. haftalarda çoğu kimse hissediyomuş..

Ben 17+5 haftadayım, sadece geceleri, bir taraftan diğer tarafa dönerken hissediyorum, onun dışından hiç bir şey hissetmedim, doktorum 20. haftadan sonra anlarsın ancak, şu an için anlaman zor dedi.

Bana 12. haftada erkek demişti doktorum, şimdi %90 kız diyor :)

Hoşgeldin canımcım, benim erkek kıza döndü valla, doktor %90 kız diyor, hayırlısı artık, sağlıklı olsunda, sende durumlar nasıl, kramplar için önlem al, zor olur yaa, bende de uyuşma oluyor gece yatarken baldırlarımda..

Hani oğluşumu ciciler...?

canım bunalrda erkek yeğenime :) ben kız olduğunu öğrendikten sonra biraz nasıl desem şaşaırdım nednense kendimi hep erkeğe hazırlamıştım iki gündürde burda anlatıyorum hep :) şimdi içim iyice ısınsın diye sürekli kız kıyafetleri kız odaları topluyorum heryerden :):):):): )

bak mesela en sondaki bebek ranzası masal odası gibi süper kızım için ama bilemm artık büyüyünce :)

Canım bırak 12 yi 14.haftada erkek deyip 17.haftada kıza döndü benimkide.O yüzden dedim erkenden öğrenmek pekte hoş olmuyor.Kafası karışıyor annenin.Çünkü erken öğrenildiğinde bütün çocuklarda hep bir çıkıntı oluyor onu görüp erkek diyorlar.Bebek büyüdükçe eğer kızsa o çıkıntı kayboluyor ve erken yaptıkları yorum güme gidiyor haliyle.Bu yüzden ne kadar geç öğrenilirse o kadar kesin sonuç alırsınız bence.Ben ilk denilene inanmadım değişeceğini biliyordum sonraki ne derse ona inanacaktım öylede yaptım.Bence biraz bekleyin kızlar.16 hafta geçtikten sonra kesin yorumlar gelmeye başlar.

allahım çok güzel bayıldım.yalnız ben örgü örmeyi bilmiyorum kızlar.bu ciclerin benzer hazırlarını bulabilirmiyimki.

canım yakınalrında tuhafiye varsa eğer oralardan sordur bazı bayanlar oralara örgü bırakıyor ve getirdiğin örneği çıakrabilen kabiliyetli ahnımalrımız var blki o şekilde ördüreilrisin beğendikelrini :)

Hoşgeldin canımcım, benim erkek kıza döndü valla, doktor %90 kız diyor, hayırlısı artık, sağlıklı olsunda, sende durumlar nasıl, kramplar için önlem al, zor olur yaa, bende de uyuşma oluyor gece yatarken baldırlarımda..[/QUOTE]
Walla benim karnım yuvarlak olmaya başladı dediğim gibi doktora gitmeden kız demeye başladılar şimdiden ve miğdem şiş oluyor kramplar için doktorum magnezyum yazacak bu gidişte .Kabızlık sorununu nilaçlar sayesinde atlattım ...Bu sabah benimde uyuştu ve eşim sağolsun ovaladı....

Canım öncelikle merhaba,
senin yaşadığın bu duruma benzer şeyleri bende yaşadım ama benimkiler gaz sancılarıydı ona eminim çünkü bebeğin tık tıkları daha farklı oluyor. Tabi sendeki durum farklı da olabilir. Bu arada ben 18+2 haftamdayım.

İşte bende bunu söylüyorum erken öğrenmek pek iyi olmuyor.Şimdi gönderdiğin resimlere baktım kaydettim.Şimdi kızım için o cicileri görünce erkek için gönderdiğin kıyafetlere göz ucuyla bile bakasım yok :) Öğrenmeden önce hepsine bakıyordum şimdi bütün kız kıyafetleri gözüme daha çok takılıyor giydireceğim elbiseleri patikleri bandanaları hayal eder oldum :)

Ben geldimmm...
Bugün bi sürü şikayetim var, o yüzden hem geç geldim hem de geçmişi okuyamadım.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz, 17+5 olduk tık yok :)

canım sorma akşam biraz cips yedim normalde yemiyorum ama çok canım çekti yemez olsaydım mahvoldum.

Ben geldimmm...
allahın izniyle bugün 19 olduk canım ama hala yok tekme sürekli ninni dinletiyorum belki tepki verir ama kuşum çok nazlı.

Ben geldimmm...

Yaa karın yapımızladamı ilişkili acaba bir durum.Zayıf biri daha çabuk hissediyorda hafif kilolu biri dahamı geç hissediyorki? Karın yağlarıyla ilişkili olduğunuda okumuştum bir yerde.

Merhaba Kızlar,
uzun zamandır giremiyoum...ışlerim çok yoğun üstüne üstlük birde bana fazladan habire iş veriyorlar çok stresse girdim geçen hafta ... Hatta müdürümüz bana dediki yetiştirmiyorsan mesai yada pazar günleride gel Kızlar napmam lazım... Doktordan çalışma saatlerine dayalı bir rapor alamıyormyuz?
Bilen varmı .......
SAğılığımız iş stressi dışında iyi sadece karın ağrılarım oluyor... 2 li test iyi çıkmıştı şimdi 3lü test yaptıracağız ve cinsiyetini öğrenmeye çalışacağız. Ama hiç önemli değil sağlıklı olsunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…