- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.281
Yaa karın yapımızladamı ilişkili acaba bir durum.Zayıf biri daha çabuk hissediyorda hafif kilolu biri dahamı geç hissediyorki? Karın yağlarıyla ilişkili olduğunuda okumuştum bir yerde.
sanki bişey dürtüyomuş gibi oluyor pıt pıt .. bana karın altı yağın olmadığı için erkek hissedersin demişti ve ben birkaç haftadır hissediyorum.. ama çok güzel bişey..muhtemelen 22. haftalarda çoğu kimse hissediyomuş..
Merhaba Kızlar,
uzun zamandır giremiyoum...İşlerim çok yoğun üstüne üstlük birde bana fazladan habire iş veriyorlar çok stresse girdim geçen hafta ... Hatta müdürümüz bana dediki yetiştirmiyorsan mesai yada pazar günleride gelKızlar napmam lazım... Doktordan çalışma saatlerine dayalı bir rapor alamıyormyuz?
Bilen varmı .......
SAğılığımız iş stressi dışında iyi sadece karın ağrılarım oluyor... 2 li test iyi çıkmıştı şimdi 3lü test yaptıracağız ve cinsiyetini öğrenmeye çalışacağız. Ama hiç önemli değil sağlıklı olsunda...
Merhaba Kızlar,
uzun zamandır giremiyoum...İşlerim çok yoğun üstüne üstlük birde bana fazladan habire iş veriyorlar çok stresse girdim geçen hafta ... Hatta müdürümüz bana dediki yetiştirmiyorsan mesai yada pazar günleride gelKızlar napmam lazım... Doktordan çalışma saatlerine dayalı bir rapor alamıyormyuz?
Bilen varmı .......
SAğılığımız iş stressi dışında iyi sadece karın ağrılarım oluyor... 2 li test iyi çıkmıştı şimdi 3lü test yaptıracağız ve cinsiyetini öğrenmeye çalışacağız. Ama hiç önemli değil sağlıklı olsunda...
bilmiyorum ki canım...
ama kilo ile ilgisi yoktur sanırım, ben 49 kiloyum mesela :)
kızlar ço kresim oldu biliyorum önemli konualrda paylaşan arkadşalar var ama bunalrı da sizle paylaşmadan edemeyeceğim :):)):zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEki Görüntüle 26010
Eki Görüntüle 26011
Eki Görüntüle 26012
Eki Görüntüle 26013
Eki Görüntüle 26014
allahın izniyle bugün 19 olduk canım ama hala yok tekme sürekli ninni dinletiyorum belki tepki verir ama kuşum çok nazlı.
kızlar ço kresim oldu biliyorum önemli konualrda paylaşan arkadşalar var ama bunalrı da sizle paylaşmadan edemeyeceğim :):)):zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEki Görüntüle 26010
Eki Görüntüle 26011
Eki Görüntüle 26012
Eki Görüntüle 26013
Eki Görüntüle 26014
sürekli ninni dinletiyon ya bebekte sürekli ninni yüzünden uyuyordur belkikaydirigubbakcemile3
ben çok fazla hareketli şarkılar dinliyorum benim yapımda çok hareketli gülmeyi,eğlenmeye ,dans etmeyi neşeyi çok severim,eşim bana sen çok neşeli hareketlisin belki de bu yüzden bebekte sana çekmiştir diyor:lepi:
Evet aslında doğru olabilir.Ninni dinleyince uyuyorda olabilir.Gerçi doğunca rahat uyur belki annesini üzmez uyku konusunda.
Bu arada kızlar ben böyle hareketli şarkılar çıkınca bayağı bayağı kıvırtıyorum kalkıp oynuyorum :) Bir şey olmaz demi ay ? Yani hoplayıp zıplamıyorum ama kalçamı hafifte olsa atarak oynuyorum.. :)
kızlar ya çatlıcam valla ben de
haftaya perşembe 16.haftamızı doldurucaz inşallah zaten drumuzda 15-20 ekim arasında gelin hem cinsiyeti öğreniriz hem de üçlü testi yaptırırız dedi ama daha 1 hafta var
evet canım hissediyorum ama seğirmeyide hep yapmıyor.Bence haftaya çoğunuz hissediyor olacaksınız Allahın izniyle.....Seğirmeye benzer bir şeyler falan hissediyormusun?
sürekli ninni dinletiyon ya bebekte sürekli ninni yüzünden uyuyordur belkikaydirigubbakcemile3
ben çok fazla hareketli şarkılar dinliyorum benim yapımda çok hareketli gülmeyi,eğlenmeye ,dans etmeyi neşeyi çok severim,eşim bana sen çok neşeli hareketlisin belki de bu yüzden bebekte sana çekmiştir diyor:lepi:
fazla atma yeterdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?