2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım hissediyorum ama seğirmeyide hep yapmıyor.

Canım hep olmuyor zaten.Mesela yemek yerken yada sen sırt üstü uzandığında falan hareketlerini net hissediyorsun.Dinlenmeye çekildiğinde özellikle hissettiriyorlar kendilerini.Gerçi ben en çok tekmeyi yemek sırasında yiyorum :) Genelde herkes yemek sırasında yiyordur eminim tekmeyi....

Teyzeleri bunalrda benden olsun internette bulduğum örnekler

yaaa kıskandım ama...........ben 3. yü de yapıçam ama kız istiyoooom bu sefer....:hulya:

bebeişte annesi gibi güsel oynar iyi işte ama genede dikkat et :) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada bebekler anne karnında elektrik süpürgesine yada saç kurutma makinesine benzeyen uğultulu sesler duyarlarmış.o yüzden doğduktan sonra çok ağlayan uyumayan bebekleri bu seslerle sustururlar.
örnek annem anlattı geçen gün ablam çok ağlayıp uyumayınca annem saç kurutma makinesini açarmış ninni gibi gelirmiş hemen uyurmuş şimid ablam kendi kızına deniyor bunu.kızı çok gazlıydı ilk zamanlar hiç uyumuyordu geceleri ama bir gece saç kurutma makinesinin sesiyle öyle güzel uyumuşki.bilisel olarakta kanıtlanmış bunlar.

hayırlı olsun canım geçenelrde burda bi arkadaş daha önerdi oanda gelmiş milupadan bende tavsiye üzerine söyledikelri sitelere üye oldum dediğin gii bekliyorum bakalım hediyecikelrimi ben çok mutlu olurum hediyeler aldığımda :):):): kaydirigubbakcemile3

bende hissedebilsem şöyle güçlü tekmeleride inşallah.

ya evet bende yemekteyken hissediyorum genelde nedenki aceba çok yiyyipde kızıma yemimkalmıyor diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3şimdide mezdeke açtım ohh yandankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

Kizlar size bi fikir danismak istiyorum...

Ben Almanyada yasiyorum ve burdaki yasalara göre doguma 6 hafta kala isden
ayrilmak zorundasiniz....sonrada iste istege göre ya 2 sene yada 3 senelik dogum iznine
cikabiliyorsunuz...

Tahmini Dogum 10 Mart oldugu icin Buna göre benim isi birakma Tarihim 29 ocak oluyor...
Eger 10 gün izin hakkimida kullanirsam 15 ocakda cikabiliyorum isden...

Ama su var simdi...benim su anda sürekli erken ciktigim icin felan eksi 30 saatim var...
Bu eksi 30 saati ya maasimdan kesecekler yada ben izinimin 5 gününü kullanmayacagim...
Siz olsaniz nasil yapardiniz?

1. Soru: Maasinizdanmi kessinler bu 30 saati yada o 5 gün izini kullanmam calisirimmi dersiniz?
2. Soru: Birde siz olsaniz bu izin hakkinizi bu sene yani 2009 icindemi kullanirdiniz yoksa bekleyip ocakda
kullanip erken isden ayrilmayimi tercih ederdiniz?

Su anda durumum iyi yani saglik yönünden, o zamana kadar ne degisiklikler olacagini bilemedigim icin
karar veremiyorum aceba izin kullanmaya ileri zamanda dahami cok ihtiyacim olur diye...

Biraz uzun oldu ama Bana kendi düsüncelerinizle yardimci olursaniz cok sevinirim...

Güle güle kullansın doğunca oğluşun hediyelerini :)

kızlar nasılsınız geçmişi uzundu okuyamadım,güzel haberlerle gelen annişler gözleri aydın..

yeni gelen annişler hoş geldiniz..

canım güle güle kullansın bebeğin hediyelerini.nasıl üye oldun peki.ana sayfayı açtım ben.molfix club formu var.onumu dolduruyoersun ama orda bebeğin bilgilerinide istiyorlar.nasıl doldurdun mesela doğum tarihine tahmini tarihimi yazdın.

Merhabalar herkese,

dun giremedim; cünkü kocişkom cok hastalandı. kulağı apse yapmış doktor 10 tane iğne vermiş o günkü telaşla dun aksamada yemek hazırlayamadım dışarıdan bişeyler soyledik ama yemekten sonra bende bulantı başladı ne yediysem aynen iade yaptım gecede bulantım devam etti, sabahta aynen.. bol bol yoğurt yedim. şimdi daha iyiyim. aynısı başına gelen var mı? ne yapmalıyım doktora gitmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim?

Az kalmış minişini görmeye.Hayırlı haberlerle gel inş. canım.Cinsiyeti için sen ne hiisediyorsun peki?

baştan beri hep erkek hissediyorum eşim inaılmaz kız istiyor on tane de olsa kız olsun diyen bi kocişim var ama tabiki sağlıklı olması ikimiz içinde önemli ben erkek erkek diye diye eşim de inandı isim bile buldu eğer erkek olursa
erkek olursa Çınar koyucaz inşallah

canım bunun için erkeken deil mi eğer bir iki ay daha bekleyebilrisen seçim için bele sağlık durumuna göre karar vermen daha hayırlı olur snki

ben de ilk üç ayımı ayıla bayıla geçirdim bir haftadır iyiyim Rabbime şükürler olsun,çıkar tabi tadını hakkın güselim hem bebişte eğlensin kaydirigubbakcemile2

üye olmak yeterli mi

cnm çok geçmiş olsun... bende pazar günü dışarıda yedik yemegimizi çok kötü oldum ama yogurt yemek gelmedi aklıma daha sonra geçti sanırım yaglarından felandır. korkulacak bişey yoktur diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…