- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.301
evet canım hissediyorum ama seğirmeyide hep yapmıyor.
Teyzeleri bunalrda benden olsun internette bulduğum örnekler
değilmi çok güzel!kız anneleri bakın şu batiklere bittim ben yaaa,yaptırın prenseslere bundan...[/QUOTE
Prenses anneleri yaşadı. Çok şık bunlar.
çanım ben 12. haftamda öğrendim ama senin dr belki kesinleşsin diye bekliyordur.yanılmamak için..ama artık insiyeti bellidir...öncelikle günaydın ardkaşlar aranızda Cinsyetini öğrenen varmı ben hala öğrenemedim doktor bir sonra ki ay belli olur dedi ama benim ilk olduğu için çok merak ediyorum.... acaba doğrumu hala belli dğeilmidir okudum kadarıyla belli olması laızma artık 18 haftalık olduk....
canım bunalrda erkek yeğenime :) ben kız olduğunu öğrendikten sonra biraz nasıl desem şaşaırdım nednense kendimi hep erkeğe hazırlamıştım iki gündürde burda anlatıyorum hep :) şimdi içim iyice ısınsın diye sürekli kız kıyafetleri kız odaları topluyorum heryerden :):):):): )
bak mesela en sondaki bebek ranzası masal odası gibi süper kızım için ama bilemm artık büyüyünce :)
yeşil oda benim 1 numara için çok güzelmiş...
Bu arada kızlar ben böyle hareketli şarkılar çıkınca bayağı bayağı kıvırtıyorum kalkıp oynuyorum :) Bir şey olmaz demi ay ? Yani hoplayıp zıplamıyorum ama kalçamı hafifte olsa atarak oynuyorum.. :)
aman o kadardan bişeyik olmaz korkma!
Bu arada kızlar ben böyle hareketli şarkılar çıkınca bayağı bayağı kıvırtıyorum kalkıp oynuyorum :) Bir şey olmaz demi ay ? Yani hoplayıp zıplamıyorum ama kalçamı hafifte olsa atarak oynuyorum.. :)
kızlar slm bende 17 haftalık gebeyimm cinsiyeti erkek miş
dün işden eve gittimki bana bir paket gelmiş molfix anneler kulübüne üye olmuştum bir ara unutmuşum
bir sürü hediye göndermişlerrr bebek bezi bile vardı içinde ve önemli bilgilerin olduğu kitapcık kremler bitki çayı mendiller vbb..
bence sizde şansınızı deneyiin.ben görünce çok mutlu oldummm :))
bende hissedebilsem şöyle güçlü tekmeleride inşallah.Canım hep olmuyor zaten.Mesela yemek yerken yada sen sırt üstü uzandığında falan hareketlerini net hissediyorsun.Dinlenmeye çekildiğinde özellikle hissettiriyorlar kendilerini.Gerçi ben en çok tekmeyi yemek sırasında yiyorum :) Genelde herkes yemek sırasında yiyordur eminim tekmeyi....
Canım hep olmuyor zaten.Mesela yemek yerken yada sen sırt üstü uzandığında falan hareketlerini net hissediyorsun.Dinlenmeye çekildiğinde özellikle hissettiriyorlar kendilerini.Gerçi ben en çok tekmeyi yemek sırasında yiyorum :) Genelde herkes yemek sırasında yiyordur eminim tekmeyi....
dün işden eve gittimki bana bir paket gelmiş molfix anneler kulübüne üye olmuştum bir ara unutmuşum
bir sürü hediye göndermişlerrr bebek bezi bile vardı içinde ve önemli bilgilerin olduğu kitapcık kremler bitki çayı mendiller vbb..
canım güle güle kullansın bebeğin hediyelerini.nasıl üye oldun peki.ana sayfayı açtım ben.molfix club formu var.onumu dolduruyoersun ama orda bebeğin bilgilerinide istiyorlar.nasıl doldurdun mesela doğum tarihine tahmini tarihimi yazdın.kızlar slm bende 17 haftalık gebeyimm cinsiyeti erkek miş
Az kalmış minişini görmeye.Hayırlı haberlerle gel inş. canım.Cinsiyeti için sen ne hiisediyorsun peki?
kizlar size bi fikir danismak istiyorum...
Ben almanyada yasiyorum ve burdaki yasalara göre doguma 6 hafta kala isden
ayrilmak zorundasiniz....sonrada iste istege göre ya 2 sene yada 3 senelik dogum iznine
cikabiliyorsunuz...
Tahmini dogum 10 mart oldugu icin buna göre benim isi birakma tarihim 29 ocak oluyor...
Eger 10 gün izin hakkimida kullanirsam 15 ocakda cikabiliyorum isden...
Ama su var simdi...benim su anda sürekli erken ciktigim icin felan eksi 30 saatim var...
Bu eksi 30 saati ya maasimdan kesecekler yada ben izinimin 5 gününü kullanmayacagim...
Siz olsaniz nasil yapardiniz?
1. Soru: Maasinizdanmi kessinler bu 30 saati yada o 5 gün izini kullanmam calisirimmi dersiniz?
2. Soru: Birde siz olsaniz bu izin hakkinizi bu sene yani 2009 icindemi kullanirdiniz yoksa bekleyip ocakda
kullanip erken isden ayrilmayimi tercih ederdiniz?
Su anda durumum iyi yani saglik yönünden, o zamana kadar ne degisiklikler olacagini bilemedigim icin
karar veremiyorum aceba izin kullanmaya ileri zamanda dahami cok ihtiyacim olur diye...
Biraz uzun oldu ama bana kendi düsüncelerinizle yardimci olursaniz cok sevinirim...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olabilir ben birazda tarkan dinletiyim.
Gel beraber oynayalım valla.İlk 3,5 ay sürekli yattım her yerde kafamı tutamıyordum uyuşuk uyuşuktum.1-2 haftadır birden enerjim çıktı canlandım ya ondan herhalde kıpır kıpırım şu sıralar tadını çıkarıyorum :)
canım bunun için erkeken deil mi eğer bir iki ay daha bekleyebilrisen seçim için bele sağlık durumuna göre karar vermen daha hayırlı olur snki
Merhabalar herkese,
dun giremedim; cünkü kocişkom cok hastalandı. kulağı apse yapmış doktor 10 tane iğne vermiş o günkü telaşla dun aksamada yemek hazırlayamadım dışarıdan bişeyler soyledik ama yemekten sonra bende bulantı başladı ne yediysem aynen iade yaptım gecede bulantım devam etti, sabahta aynen.. bol bol yoğurt yedim. şimdi daha iyiyim. aynısı başına gelen var mı? ne yapmalıyım doktora gitmelimiyim yoksa biraz daha beklemelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?