2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize selamlar kızlar.biz geldikopuyorumnanaktan.

yarın doktor kontrolümüz var bizim.üçlü testimiz yapılacak allah nasip ederse.inşaallah sonuçlar iyi çıkar.bu arada hareket hisseden annelerden biride benim.çok harika bir duygu.allah herkese nasip etsin.

inanki bumların ücte birini hissetmiorum..halbuki doktor kızın cok hareketli dedi ama yok yok yok(sadece cok gazım oluyo arada karnımda guruldama oluyo oda gazdan eminimm..ya günlük bile tutuyorum ona..hareketini ilk hissettigim anı bekliorum..seninki masallah simdiden oynatacak senikaydirigubbakcemile3

Bizdende 97 lira istediler henüz bir kaç hafta daha var ayrıntılıya bakalım ....

İLERİDE OLACAK DOĞUM TARİHİNİ YAZ CANIMMM:ecrin_bebek:

hayırlsı olsun da tatlım hiç mühim değil ama var ya Çınar ismine alıştım bakalım kız haberi alırsam nolucak
hadi ben kaçtımopuyorumnanaktan

Kız olursada başka bir isim düşünürsünüz artık.Çok güzel kız isimleride var.Çınarda güzel isimmiş erkek için.

Çok sevindim canım.En çok ne zaman vuruyor seninki tekmeleri?

canım ben senin yerinde olsam ve de para sıkıntım da yoksa maastan kestiririm. ama demişsinki sadece 5 gun 400-450 euro yapıyor o zaman az izin kullan tabikide. nasılsa 3 yıl evdeymissin oh pasalar gibi valla. masallah.

Son düzenleme:
kızlar slm bende 17 haftalık gebeyimm cinsiyeti erkek miş
dün işden eve gittimki bana bir paket gelmiş molfix anneler kulübüne üye olmuştum bir ara unutmuşum
bir sürü hediye göndermişlerrr bebek bezi bile vardı içinde ve önemli bilgilerin olduğu kitapcık kremler bitki çayı mendiller vbb..

bence sizde şansınızı deneyiin.ben görünce çok mutlu oldummm :))

Senin bu yazıyı okudum ve resmen 'hiiy'diyerek güçlü bir tekme yiyerek oturduğum yerde sıçradım.Pes doğrusu kumandaya gerek duymadan bütün hıncıyla vurdu benim kız :)

:) çok sevindim canım.. İnşallah hepimiz zamanla hissedeceğiz hareketlerini Dr. 20 haftaya kadar hissetmemek normal diyor.. Sağlıcakla...

Seninkide yakındır canım.Ben ilk hareketlenmeyi yolda yürürken hissetmiştim.Ne olduğunu anlamadım korktum eşimde korktu komik bir durumdu aslında.Bir gün tv izlerken ayaklarımı oturarak oturduğum sırada ise ilk seğirmeye benzer bir pıt gelmişti.İlk başlarda hiç kabullenmedim o olduğunu ama sonra bu pıtlar sıklaşıp daha şiddetli olup dışardanda elimle hissetmeye başlayınca yok böyle gaz olamaz deyip onu kabullendim... Belki sende minik pıtlar hissediyorsundur da fark etmiyorsundur gün içerisinde.

Üye oldum bakalım şans bizede hediye gelecekmi ?

genelde oturur pozisyonda oluyor canımcım.ve gün boyunca beklemediğim anlarda oluyor.bugün erken başladı kahvaltıda ve biraz önce size yazarken kıpır kıpırdıdelikafadulden.

Evet çok şükür en güzelide o zaten burda yazışırken tekmelerle hoplamak.Rabbim kısa zamanda hissetmeyen tüm annelere yaşatsın bu güzelliği kızlar.Sizde bizimle yazışırken böyle bol bol hoplarsınız inş. kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel anneler:CüvCüv: herkes iyidir inşallah geçmişi okuyamadım o yüzden doktora giden gidecek olan sonuç bekleyen bütün arkadaşlar güzel haberler alırlar inşallah...
herkesin günü güzel geçsin bebişlerimiz iyi olsuna.s.

:) çok sevindim canım.. İnşallah hepimiz zamanla hissedeceğiz hareketlerini Dr. 20 haftaya kadar hissetmemek normal diyor.. Sağlıcakla...

İnş. canım sizde hissedersiniz bir kaç güne kadar.Bu arada bu kumanda olayında aklıma takıldı.Kumandada manyetik alan yokmu?Yani karnımıza koyunca bebeği etkilemez değilmi?

Amin canım sende hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…