2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldin
biz 18+5 iz geçen haftadan beri hissediyorum ben..başta seyirme gibiydi...geceleri karnımda su dolu balon kıpırdanır gibiydi...bir kez tekme benzeri bir şey oldu ama yalnızca bir kez...önceleri sağdaydı şimdi solda hissediyorum bugün karnımda su kaynıyodu sanki...dün çok kaçırdım çikolatayı ondan galiba
darısı başına....az kalmış zaten en geç 22. haftada herkes hissediyor bildiğim kadarıyla.

canim hosgeldin dikkatimi cektide kafam karisti..bende 18+1 haftaligim ama banada doktor 9 mart dedi dogum tarihine basindaan beri diyo..nasi oluyo simdi senle bebislerimizin arasinda 6 gün var dogum tarihleri 1 gün....

benim sat 3 haziran 2009 canım doktor bana hiç gün vermedi ben internetin hesabına göre söylüyorum.. henüz doktorumla gün konuşmöadık hiç..

kızlar ben sağlık ocağına gittim, yarın sabah eç karnına gel tahlil yapıcaz bide muayene yapıcaklar,hiç giden varmı muayeneyi alttanmı bakıyolar ?

canim hosgeldin dikkatimi cektide kafam karisti..bende 18+1 haftaligim ama banada doktor 9 mart dedi dogum tarihine basindaan beri diyo..nasi oluyo simdi senle bebislerimizin arasinda 6 gün var dogum tarihleri 1 gün....

başka bir ölçüme göredir canım sata göre olmayabilir....muhtemelen baş çevresine göredri...benim tah.doğ.tarihi 15 ti 12 oldu 10 oldu en son 7diydi doktor Martın ilk haftası dedi bakalım ne zaman gelecek...niye mi bu kadar değişik tarih...sata göre gerideydi 1 hafta ama şimdi tam haftasına geldi.....

ben şimdiden seyirmelerini hissetmeye başladım... erken mi acaba bilmiyorum ama bazen kayıryor birde çikolata falan yiyeyim içimde bir kıpırtı anlatamam yani birde ben yorgun olduğumda yatıryorum bu sefer o başlıyor

benimde bağırsak hareketi gibi şeyleri uzun zamandır hissediyorum ama dün ilk defa sanki karnım seyredi gibi ama sonra şu ana kadar bişey olmadı.. galiba karıştırıyorum ben.. bir an önce bende o anı yaşamak istiyorum...:Saruboceq:

ne güzel maşallah...gaza benzemiyor zaten ki gazım olunca karnım davul gibi oluyor hiçbir şey hissetmiyorum...erkekler erken hareketlenir diyolar ama benimki kız ve bir hafta hatta biraz daha fazla zamandır ben de hissedebiliyorum...

belki de bebeğindir yerimseniben başta elimi koyuyordum karnıma öyle hissedebiliyordum ama şimdi o hissettiriyor maşallah..yakında netleşir o zaman seninkinin de kıpırtıları :teytey:

ne güzel Maşallah benimkinin daha cinsiyetide belli değil
:gitme:

Gözünaydın canım..Hoşgeldin.
Bazı arkadaşlar hissetmeye başlamışlar bebeklerini ama bende daha hala tık yok.
Varsa da gaz hareketi sanıyorum ben..

Senin kız pek cimcime olcak heralde annesi. kaydirigubbakcemile3 Durduğu yerde duramıyomuş baksana..

belki de bebeğindir yerimseniben başta elimi koyuyordum karnıma öyle hissedebiliyordum ama şimdi o hissettiriyor maşallah..yakında netleşir o zaman seninkinin de kıpırtıları :teytey:

Gözünaydın canım..Hoşgeldin.
Bazı arkadaşlar hissetmeye başlamışlar bebeklerini ama bende daha hala tık yok.
Varsa da gaz hareketi sanıyorum ben..

bende aynen gaz hareketi sanıyorum canım... sanki gurul gurul dönüyor karnım.. inşallah daha net harekerleri bir an önce duyarız bizde. :CüvCüv:

herkese selammm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerini hisseden varmış ne güzel ben 16.haftamda hissettim ve artık çok iyi tanıyorum hareketlerini.bazen iyi vuruyor yaramaz.henüz hissedemeyenler siz de yakında hissedersiniz inşallah. erken hissedenler erkek diyorlar ama bakacağız 1 hafta sonra erkekmiymiş kız mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…