- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.421
forumun başka başlıklarına daldım millet ne güzel şeyler almış ne güzel odalar hazırlamış özendim walla
İstanbulda Havuzluhan diye bir yer varmış herkes tavsiye ediyor fiyatlar çok uygunmuş ve her şey bulunabiliyormuş...bu ay annem ve ablam İstanbulda olacak bol bol siparşim var kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun Bosna. Bişey çıkmadığına sevindim..
Su içmek herşey için faydalı herlade..
canım çok geçmiş olsun sevindim birşey çıkmadığına hamilelikte su çok faydalı bende bol bol içmeye çalışıyorum.idrar yolu enfeksiyonu olmuşum demiştim ya, idrar kültürümde mikrop görülmemiş arkadaşlar.
antibiyotik kullanmama gerek yok çok şükür.
çok bol su içerek geçirmeye çalış dedi doktorum.
bebek baskı yapıyor olabilir, bazı hamilelerde idrar yolları hassaslaşabilir, mikrop bulunmadığı sürece endişelenecek birşey yok dedi...
ıstanbul'da yaşamanın avantajı işte tatlım..
Biz de bAyramda ıstanbul'daydık..
Bebeğe de kendime de bi sürü şey aldım..
Bizler gibi Anadolu şehirlerinde yaşayanların çok seçeneği olmuyo maalesef di mi?
Sağol frambuazcım...
ben de çok sevindim, antibiyotik kullanmayı hiç istemiyordum.
Bazen işe dalıp unutuyorum su içmeyi, sonra telafi edicem diye içim lıkır lıkır oluyor :)
Benim de su içmek aklıma anca akşamları TV izlerken geliyo..
O saatte o kadar çok suyu içip de yatınca sabaha kadar WC nöbeti tutuyorum
hala kar var mı Erzurumda geçen gün tv de görmüştüm kar yağmıştıhaklısın kesinlikle....burda 3-4 mağazıyı geçmez alternatifler ve pahalılar doğal olarak...insan da beğenince kazınlanmak pahasına mecburen alıyor...oysa renk renk çeşit çeşit giydirmek var en uygunundan..... iyiki sen de gidip bir şeyler alabilmişsin ben de mecburen annemlere aldıracağım :1rolleyes:
ama artık dayanamıyorum yakında başlarım alışverişe....malum Erzurum...kar yağınca dolaşılmaz daha.... çok da vaktim yok :sm_confused:
aman canım dikkat et sıvı tüketmeyi unutma su filan iç kaç tansiyonun wall şimdiden düşükse 8-9 aylarda daha da düşüyor tansiyon o yüzden dikkat et kendine 80-50 hmmg normal hamileliklerde doktorlar bile normal diyor artık bu değere tuzlu ayran iç yatarken yan yat özellikle sol tarafına
benimde bu aralar sol ayak kasılması ve ağrısı var o yüzden 10 dk da bir yerimden kalkıyor ve dolaşıyorum magnezyum yazdırcam ve calsium doktoruma her ne kadat süt ürünlerini alsam da oluyor normak bun dönemlerde
canım çok geçmiş olsun sevindim birşey çıkmadığına hamilelikte su çok faydalı bende bol bol içmeye çalışıyorum.
hala kar var mı Erzurumda geçen gün tv de görmüştüm kar yağmıştı
yok canım eridi o kar Allahtan zaten şehre yağmamıştı Palandöken'e yağmıştı ama yakındır....bir yağar bi daha nisanda görürüz yerleri.....
pancubencim benim tansiyonum hep düşüktür aslında biraz.
doktora son gittiğimde, önceden çikolata falan yemiş olduğum halde 8-4'tü. (ayrıca çikolatanın benim sıpaya da hiç faydası olmamıştı, elini ensesine koymuş yatıyordu)
soluma yatıyorum, yataktan yavaşça kalkıyorum, sık yiyorum falan, idare ediyorum işte...
kasılmalar kalsiyum ve magnesyum eksikliğinden olur diye okumuştum ben de, kullanınca işe yarar umarım.
Şu yataktan kalkma olayını ben yapamıyorum hep hızlı ve sıçrayarak kalkıyorum ve bazen merdivenleri 2 şer 2 şer kalkıyorum.Bir yere eğilirken yada otururken bile hızlı oturup kalkıyorum bunu alışkanlık haline getiremedim henüz:a015:
şİMDİLİK BİR SORUN YOK AMA HAFİF AYAĞIMA KRAMPLAR GİRİYOR CMRT İNŞALLAH KONTROLÜMÜZ VAR MELEĞİMİ BENDE MERAK EDİYORUM 1 AYDIR GÖRMEDİM
MUTLU PENCUBEN HOŞGELDİNİZ CANLARIM İSZE HEM SOHBET KONUSU OLSUN HEMDE BENİ AYDINALTIN SİZDE DE KILLANMA OLDUMU GÖBEK BÖLGESİNDE VE VÜCUDUN GENELİNDE ARAŞTIRDIĞIM KADARI İLE OLASI BİR DURUMMUŞ AMA ÖNLEM İLE İLGİLİ BİŞEY BULMADIMKOCACIM GELDİĞİNDE KIL YUMAĞINA DÖNMÜŞ OLMAK İSTEMİYROUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ADAM ASKERDE BIKTIM KILLI İNSAN GÖRMEKTEN ŞİMDİ KOYNUMDA DA VAR Bİ TANE DEMESİN kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende göbek var kıllar var çatlaklar var ama iki minik melek de var :dance:
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum demiştim ya, idrar kültürümde mikrop görülmemiş arkadaşlar.
antibiyotik kullanmama gerek yok çok şükür.
çok bol su içerek geçirmeye çalış dedi doktorum.
bebek baskı yapıyor olabilir, bazı hamilelerde idrar yolları hassaslaşabilir, mikrop bulunmadığı sürece endişelenecek birşey yok dedi...
teşekkürler canımcım...
evet, ben normalde de çok su içiyorum zaten.
işyerinde bizim katta bayanlar tuvaleti yok, taa iki kat aşağıda.
artık yetişemiyorum, bu kattaki erkekler tuvaletine giriyorum valla...
canım evet hemen hemen hepsi veriyor.
Göbekde killar bendede var...
ama catlaklar bukadar erkenmi basladi sende...gerci tamam senin iki bebisin var...
Bende hergün göbegimi acip esimin karsisina dikiliyorum,
bak bakiyim catlama felan varmi, kirmizi mor lila cizgiler olusmaya baslamismi diyorum...
Adama gina geldi artik hergün ayni soru kaydirigubbakcemile3
haklısın kesinlikle....burda 3-4 mağazıyı geçmez alternatifler ve pahalılar doğal olarak...insan da beğenince kazınlanmak pahasına mecburen alıyor...oysa renk renk çeşit çeşit giydirmek var en uygunundan..... iyiki sen de gidip bir şeyler alabilmişsin ben de mecburen annemlere aldıracağım :1rolleyes:
ama artık dayanamıyorum yakında başlarım alışverişe....malum Erzurum...kar yağınca dolaşılmaz daha.... çok da vaktim yok :sm_confused:
Hergün hava durumunda bakıyorum geceleri Kayseri ya 2 ya 4 derece. Burası kadar soğuk tek yer de Erzurum...
Sıkı giyin arkadaşım..
Ayaklarını falan üşütme..Bebeğine iyi bak..
canım seninde hamilelik tam kara soğuğa denk gelmiş ne yapacaksın
doğru walla....sağol arkadaşım çok düşüncelisin...Allahtan ben ezelinden beri pek üşümem elim yağaım hep sıcaktır...yakar hatta....benim tek korkum kayıp düşmek...okula giderken otobüse biniyorum ama ona binmek için de yürümem gereken bir mesafe var...maalesef arabamız yok...bu gidişle kar-buz olunca bi taksi ayarlayacağım evden durağa duraktan eve getirip götürsün diye...aklıma başka bir şey gelmiyor....
doktora son gittiğimde, önceden çikolata falan yemiş olduğum halde 8-4'tü. (ayrıca çikolatanın benim sıpaya da hiç faydası olmamıştı, elini ensesine koymuş yatıyordu)
soluma yatıyorum, yataktan yavaşça kalkıyorum, sık yiyorum falan, idare ediyorum işte...
kasılmalar kalsiyum ve magnesyum eksikliğinden olur diye okumuştum ben de, kullanınca işe yarar umarım.
pembecim teşekkür ederim. hala yanma var ama mikrop olmaması yeter bana, ben de çok sevindim...
Şu yataktan kalkma olayını ben yapamıyorum hep hızlı ve sıçrayarak kalkıyorum ve bazen merdivenleri 2 şer 2 şer kalkıyorum.Bir yere eğilirken yada otururken bile hızlı oturup kalkıyorum bunu alışkanlık haline getiremedim henüz:a015:
göbüş büyüdükçe alışılıyor canım zaten hızlı hareket edilmiyor bu gaz ve sızılardan :CüvCüv:
Allah'tan ikinci dönem doğum izninde olcaz...
Ben de okula arabayla gidip geliyorum ama kar buz olursa karnım burnumda nasıl araba kullanıcam bilmiyorum...
Bi de okulda öğrencilere sinirlenince bebeğin kasıldığını da hissediyorum..Belki psikolojik..
Ne bileyim..Bu dönem hiç okula gitmek gelmiyo benim içimden..
Frambuazcim canim hazir seni bulmusken birsey sorcam...
Kayseriparkin karsisi sayilir...daha dogrusu Kayseriparkin karisisinda
pastane varya onun oldugu yol üzerinde hemen yani sayilir iki tane Bebek
magzasi var...
Birisi sirf mobilya digeride kiyafet ve diger ihtiyaclar...
O Magzalarin ismini biliyormusun?
Ben tam hatirlayamiyorum Baby Moda miydi öyle biseydi galiba...
Yazin birsey cok hosuma gitmisti belki ordan siparis vercemde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?