- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #16.501
İnsan bi tuhaf oluyo valla..İnşallah en kısa zamanda görürsün detaylıca..
Ben doktor beynini gösterdiğinde çok etkilenmiştim.. Normal bi insanın beyni nasılsa onunki de aynı..
Minicik ama aynı.. :a015:
canım benimde aynen sat 3 haziran ama biz su an 19 degil 18 haftalık hamileyiz..yanlıslık orda ..bu arada sende hosgeldin aramıza..
inşallah canım ya...evet minicikler ama her şeyleri var...Allahın bize gösterdiği en büyük mucizedir bence onların orada ve her şeyleriyle var olması elhamdulillah:lepi:
ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlar....
hoş geldinnnn...a.s
Buna bakarken geldi aklıma..
Bebek anne karnında hangi elinin parmağını emerse o elini kullanırmış..Çok enteresan gelmişti bana da paylaşiim dedim..
hoşbulduk canım ve ben de kaçtım görüşürüz.
canım bende yeni sayılırım 2 haftadır takılıorum bu gruba ama gercekten birileriyle aynı seyleri yasamak hissetmek cok güzel..ben sık sık giriorum...semek tarihlerimiz aynı senle..insallah hamileleigimiz ve dogumumuzda kolay gecer..hepimiz adına istiyorum..iyi akşamlar arkadaşlar...
cook sewindim canımcım..insallah bundan sonrasıda koılay ve sorunsuz gecer..darısı biz test yaptıracak olanlrın basına..ya kızlar oku oku geçmişi bitireyim dedim ama bitiremedim bende burdan dalayım dedim.herkesin keyfi yerinde inşallah!
3 lü test in yerine yapılan tesitmin sonucu güzel çıkmış kızlar.........daısı başınıza inşallah....
Buna bakarken geldi aklıma..
Bebek anne karnında hangi elinin parmağını emerse o elini kullanırmış..Çok enteresan gelmişti bana da paylaşiim dedim..
ya kızlar oku oku geçmişi bitireyim dedim ama bitiremedim bende burdan dalayım dedim.herkesin keyfi yerinde inşallah!
3 lü test in yerine yapılan tesitmin sonucu güzel çıkmış kızlar.........daısı başınıza inşallah....
hayırlı akşamlar arkadaşlar a.s.
yarın sabah nasipse cinsiyeti öğrenip geliyorum zemuszemus
bekleyin beni :))
inşallah hayrılısıyla bende öğrenirim... cinsiyetinii
hayırlı akşamlar arkadaşlar a.s.
yarın sabah nasipse cinsiyeti öğrenip geliyorum zemuszemus
bekleyin beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?