2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım ya...evet minicikler ama her şeyleri var...Allahın bize gösterdiği en büyük mucizedir bence onların orada ve her şeyleriyle var olması elhamdulillah:lepi:

ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlar....

canım benimde aynen sat 3 haziran ama biz su an 19 degil 18 haftalık hamileyiz..yanlıslık orda ..bu arada sende hosgeldin aramıza..

TEŞEKKÜR EDERİM.. İNSANIN AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN KİŞİLERLE SORULARINA CEVAP BULMASI GÜZEL BİŞEY MERAK EDİYORUM BENİMLE AYNI ZAMANDA HAMİLE OLAN HERKES NELER YAŞIYOR DİYE 2010 ANNELERİNİ GÖRÜNCE BALIKLAMA ATLADIM..a.s.

iyi akşamlar arkadaşlar...
canım bende yeni sayılırım 2 haftadır takılıorum bu gruba ama gercekten birileriyle aynı seyleri yasamak hissetmek cok güzel..ben sık sık giriorum...semek tarihlerimiz aynı senle..insallah hamileleigimiz ve dogumumuzda kolay gecer..hepimiz adına istiyorum..

ya kızlar oku oku geçmişi bitireyim dedim ama bitiremedim bende burdan dalayım dedim.herkesin keyfi yerinde inşallah!
3 lü test in yerine yapılan tesitmin sonucu güzel çıkmış kızlar.........daısı başınıza inşallah....

cook sewindim canımcım..insallah bundan sonrasıda koılay ve sorunsuz gecer..darısı biz test yaptıracak olanlrın basına..

amin canım hakkımızda hayırlısı olsun :)

hayırlı akşamlar arkadaşlar a.s.

yarın sabah nasipse cinsiyeti öğrenip geliyorum zemuszemus
bekleyin beni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…