2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşlar bugün 3lü testimizin sonucunu aldık çok şükür temiz çıktı inş.. yaptırcak arkadaşlarda güzel sonuçlar alırlar bu arada nilüfercim ben 28 yaşındayım bebeğimiz erkek adıda BERAT olacak allahın izniyle ekleyebilirsin canım herkese takrar iyi akşamlar arkadaşlar

kızlar çok teşekkürederim...amin inşallah bundan sonra hepimiz sorunsuz geçiririz hamileliğimizi!ve bebeklerimizi sağlıklı alırız kuçağımıza

Az önce doktordan geldim.. Doktor bir kızım olacağını söyledi... Yalnız, bebeğin beynine bakarken beyninde küçük yuvarlak birşeyler gördü, nodül gibi birşey dedi...

Şimdi internetten bakacağım ne olduğuna ama tam adını bilemiyorum... Birkaç hafta önce bir arkadaş daha anlatmıştı... Bu olayın tam adı nedir? Bilen yazabilir mi? İnternetten araştırayım ben de..

Üçlü test için kan da verdim ama sonucu haftaya alabileceğim...

Biz geldik güzel anneler. Umarım her şey yolundadır ve herkes iyidir. Bugün kontrole gittik. Üçlü test yapılacaktı ama doktorum yapmadı. Her şey yolunda giderken hiç gerek yok dedi. Onun için önemli olan ikili testmiş. 24. haftada çağırdı, tabi dayanabilirsen dedi. :) Ben de hiç sanmıyorum... Kalbini inceleyecekmiş o hafta.

Yavrum 204 gram olmuş. Bir de üç boyutlu, fotoğraf kağıdında bir foto verdi doktorum çok mutlu oldum. İnsana benzemiş kerata. Duruşu bi garip ama, evire çevire zor netleştiriyoruz. Kıpır kıpır maaşallah

Bu arada cuma günü de sağlık ocağına gidip aşımı da yaptıracağım, başka uygun günüm yok.

Herkesi öpüyoruz, kendinize iyi bakın...

kızlar herkese merhabar...sinpac geçmiş olsun umrarım önemli birşey değildir meleğin iyidir..
edebiyatçı arkadaşım ne aşısı yaptırcaksın ben bilmiyorum ayrıca sağlık ocağına kaydolmak gerekiyormuş olmadımda..kaçıncı haftada oluyo bu aşı

Kizlar yaa.. Ben bebegi birgun hissediyorum ama bazende 2-3 gun hic hissetemedigim oluyor korkuyorum bazen.. Normalmi bu yaaa? Hele son 2 gundur hic hissetmedim ya (

Kaçıncı hafta bilmiyorum ama geçenlerde ebe aradı 16. haftadan sonra ekim ayında mutlaka gel dedi. Yarın arayıp öğreneceğim tekrar. Ben gebeliği ilk öğrendiğimde kaydımı yaptırmıştım.

Kizlar yaa.. Ben bebegi birgun hissediyorum ama bazende 2-3 gun hic hissetemedigim oluyor korkuyorum bazen.. Normalmi bu yaaa? Hele son 2 gundur hic hissetmedim ya (

18haftalıkken hissettiğin için şükretmelisin bence... Haftan sürekli hissetmek için çok az.. Bir aya kadar düzenli hissetmeye başlarsın...

Teşekkür ederim kardeş...
Beyindeki küçük kist gibi şeyler, adını bir hatırlasan açıp okuyacağım ama ne fayda, unuttum (
Bu arada sağlık ocağına ben de kayıt olacağım...

Gözün aydın...
İyi haberlerle dönmüşsün...

Nerede yazdığını bilmiyorum ama doktor birkaç ölçümden sonra (kafatası, karın vs.) kaç kilo olduğunu hesaplıyor. Sonra da söylüyor. Ben yazan bir yer göremedim.
bi kaç kişi ultrason kagıdında yazıyor deyince merak ettim bilmiorum belkide ayrıntılı ultrasondan bahsetmiştir yada böyle bişe yoktur..

umarım herkes iyidir arkadaşlar ben baş ağrılarıyla uğraşıyorum forma biraz giriyorum geçmişe bakabildiğim kadar bakıp çıkıyorum.Baş ağrılarım çok kötü haftaya 3 lü test için doktora gidicem doktor bana bir çare diycem bu sıralar evdede değişiklik yapmayı düşünüyorum koltukları falan kaplatıcam fazlalıkları satıcam offf çok işim var çok.Baş ağrılarımda olmasa çok iyi olucam ama gülü seven dikenine katlanırmış.Buarada benim ufaklık nomalde hafif hafif tekmeliyodu dün sert bir tekme attı futbolcumu olacak ne.

SıNCAP,LAVıNıAEBRU,SnowWhiteQueen nasılsınız kızlar?
Sincapcım canım hala iştemisin sen hamile hamile allah sana kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…